Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.05.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.07.2006

obiectiv

 

Postul urmarit: ECONOMIST. Doresc sa ma integrez intr-un mediu dinamic prin care sa imi pun in valoare cunostintele si abilitatile mele profesionale in cadrul compartimentului financiar-contabilitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Intocmirea bilantului contabil, a balantelor lunare de verificare, a tuturor declaratiilor fiscale, asigurarea realatiilor cu institutiile publice si cu bancile, evidenta stocurilor de marfa/materii prime/produse finite, urmarirea incasarii clientilor si plata furnizorilor, inventarierea stocurilor, inregistrarea facturilor de cumparare, vanzare, a contractelor si verificarea jurnalelor de vanzare, respectiv de cumparare, intocmirea statelor de plata, analiza financiara, intocmirea registrului de casa, inregistrarea extraselor de cont bancare, amortizarea imobilizarilor.

01.09.2012 - 28.02.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta contabila completa: intocmirea notelor contabile si a balantelor de verificare, a declaratiilor fiscale, asigurarea comunicarii cu institutiile publice, inregistrarea extraselor de cont bancare, intocmirea registrului de casa, urmarirea incasarii clientilor si platii furnizorilor, inregistrarea facturilor de cumpararare, vanzare, contractelor, verificarea jurnalelor lunare, amortizarea imobilizarilor, intocmirea statelor lunare de plata a salariilor, diverse analize si situatii fianciare solicitate de clientii societatii.

01.08.2003 - 30.09.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Participare la intocmirea bilantului contabil si a balantei lunare de verificare, la efectuarea auditului intern si extern al societatii, intocmirea statelor lunare de plata a salariilor si a declaratiilor lunare, a registrului de casa, a registrului bunurilor de capital si situatia amortizarii imobilizarilor, inregistrarea contabila a facturilor de vanzare si cumparare, verificarea jurnalelor de vanzari, cumparari, inregistrarea extraselor de cont, intocmirea ordinelor de plata catre bugete, efectuarea inventarelor periodice ale gestiunilor societatii, evidenta stocurilor, contabilitatea productiei, instruirea si supravegherea personalului cu atributii in domeniul financiar-contabil al societatii, mentinerea relatiei cu institutiile publeice: ANAF, DGAMC Bucuresti, CAS Arges, Primaria Pitesti si Bascov, Ajofm Arges, Itm Arges, instituiile bancare etc,

studii

 

Facultati:

2002 - 2003 Masterat: MANAGEMENT FINANCIAR la FACULATATEA DE STIINTE ECONOMICE din CRAIOVA.
1998 - 2002 Facultate: FINANTE-ASIGURARI la FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE din CRAIOVA.
1992 - 1996 Liceu / Școală profesională: CONTABILITATE-STATISTICA la LICEU din PITESTI. ATESTAT CONTABIL-STATISTICIANPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close