Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.10.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.10.2011

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc o constanta crestere a abilitatilor mele si ca, in orice pozitie pe care o ocup, sa imi pot stimula la maxim cunostintele si sa le perfectionez. Obiectivul meu este sa imi aduc aportul in cresterea oricarui business din care fac parte si sa invat constant lucruri noi pentru o continua dezvoltare personala si profesionala.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, IT Software, IT Hardware, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Pitesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

13.11.2012 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: document controller

Responsabilitati:

Facand parte din departamentul Data Management OMV PETROM postul necesita mentinerea si gestionarea tuturor documentelor importante fie pentru un anumit proiect sau pentru intreaga organizatie si asigura ca acestea sunt depozitate si usor accesibile. Toate documentele sunt stocate si organizate intr-o platforma online fiind responsabil cu transmiterea lor catre toate persoanele direct interesate. Raspunderea tuturor cererilor de update al documentatiei, status al proiectului, monitorizarea documentatiei necesare bunei desfasurari a proiectului si obtinerea ei in timp util. Alte responsabilitati: Arhivarea documentelor si cresterea nivelului de transmisibilitate a documentelor intregii organizatii.

Realizari:

Am adus un aport important in transformarea arhivei din format fizic in format electronic avand o rata de uploadare a documentelor foarte ridicata precum si implementarea de metode de monitorizare, analizare si raportare.

14.10.2011 - 16.10.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Postul necesita managementul clubului, buna desfasurare a activitatilor: vanzari, aprovizionare, contracte de exclusivitate, dezvoltarea relatiilor cu furnizorii, organizarea de evenimente culturale, concerte etc. Dezvoltarea unui plan de marketing cu buget prestabilit, realizarea de studii de piata, PR, dezvoltarea in mediul virtual (social networking, blog, etc.)

Realizari:

Cresterea Vanzarilor cu peste 50% prin promotii, new media, marketing si evenimente.

16.05.2011 - 06.09.2011

Departament: publicitate

Titlu Job: director retea nationala

Responsabilitati:

Postul necesita managementul echipelor, buna desfasurare a activitatii in localele Fun Deal, cresterea vanzarilor nationale, crearea de instrumente interne de comunicare, organigrame, sisteme de raportare, monitorizarea salariilor, crearea de grile de salarizare si sisteme de motivare, urmarea unui plan de actiuni si dezvoltare continua pentru o acoperire nationala cat mai mare. Centralizarea datelor si canalizarea lor catre echipa din Bucuresti, atingerea targetelor de vanzari, incheierea de contracte nationale, deschiderea de noi locale (dezvoltarea nationala de la angajarea reprezentantilor de vanzari pana la trainingul lor pentru acest nou sistem de marketing)

Realizari:

Crearea Planului de Dezvoltare Nationala a site-ului Fun Deal si punerea lui in aplicare. Dezvoltarea Nationala a fost un succes avand in vedere cresterea substantiala a Internal Revenue cat si acoperirea nationala.

10.01.2009 - 01.08.2010

Departament: publicitate

Titlu Job: director retea nationala

Responsabilitati:

Postul necesita buna desfasurare a activitatii in toate localele revistei de timp liber SAPTE SERI: Cluj, Timisoara, Oradea, Targu-Mures, Craiova, Brasov-Valea Prahovei, Iasi, Pitesti, Sibiu, Constanta, Bacau - Piatra Neamt. Coordonarea tuturor echipelor, atingerea targetelor de vanzari, incheierea de contracte nationale, parteneriate strategice nationale, deschiderea de noi locale (Harghita, Hunedoara, etc.), angajarea echipelor de sales representatives/pr/dtp/etc. pe toate localele in afara Bucurestiului.Organizarea de team building, training in vanzari. Supravegherea bunei distributii a revistei, dezvoltarea revistei pe fiecare locala, cresterea audientei si coordonarea actiunilor de marketing.

Realizari:

Coordonarea unei echipe de peste 50 de oameni, aflati in puncte strategice ale tarii. Am marit vanzarile nationale, am negociat preluarea de francize, deschiderea de puncte noi strategice, am organizat actiuni de marketing care au dus la marirea audientei nationale a revistei.

01.09.2008 - 10.01.2009

Departament: publicitate

Titlu Job: director local

Responsabilitati:

Postul necesita buna desfasurare a activitatilor de Grafica/Design/Marketing/PR/Sales in cadrul echipei revistei de timp liber SAPTE SERI EDITIA DE PITESTI, coordonarea agentilor de vanzari, cresterea vanzarilor, atingerea targetelor de incasari, organizarea machetelor publicitare din revista, adunarea tuturor datelor de la PR, Sales Representatives etc. pentru centralizarea lor si trimiterea catre departamentul DTP, cresterea audientei, organizarea actiunilor de marketing, incheierea de parteneriate strategice si vanzarea spatiilor publicitare din revista Sapte Seri editia de Pitesti.

Realizari:

Coordonarea unei echipe de 3 oameni crescand vanzarile si marind audienta revistei pe orasul Pitesti.

01.11.2007 - 01.09.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Postul necesita vinderea spatiilor publicitare, design grafic, centralizarea tuturor datelor pentru trimiterea catre departamentul DTP, in revista de timp liber SAPTE SERI EDITIA DE PITESTI.

Realizari:

Cresterea vanzarilor substantial.Perfectionarea distributiei.

01.05.2005 - 01.11.2007

Departament: it software

Titlu Job: tehnician retele si sisteme it

Responsabilitati:

Conducerea unei echipe care asigura mentenanta si buna functionare a tuturor sistemelor IT cat si a comunicarii lor in retelele de INTRANET cat si buna functionare a unor utilaje controlate prin INTERNET.

studii

 

Activitati extracurriculare

Experienta in vanzari, management, marketing. Experienta bogata in domeniul IT, Sisteme de Supraveghere, Efractie si Sisteme de Monitorizare ( Diploma de Proiectant Sisteme de Securitate si Tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video control acces), Membru al ARSS (Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate), managementul proiectelor, managementul echipelor, solutionarea conflictelor si a crizelor, demararea si intretinerea relatiilor cu clientii, adaptabilitate, gandire analitica, capacitatea de comunicare excelenta, capacitatea de asimilare foarte rapida a informatiilor, capacitatea de lucru in program prelungit si conditii de stres.

Premii

Proiectant Sisteme de Securitate.
Tehnician sisteme de detectie, supraveghere video control acces.
Cursuri organizate de ARSS (Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close