Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.09.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Ocuparea unei pozitii intr-o companie care sa-mi puna in valoare calitatile si cunostintele acumulate in peste 15 ani de experienta in domeniul IT, cunostinte hardware, software si in vanzari.

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: Se vor negocia in functie de situatie.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2011 - 01.01.2012

Departament: it software

Titlu Job: inginer analist

Responsabilitati:

Am participat la un proiect in cadrul departamentului Advance Simulation Technology din Graz Austria, lucrand in aplicatiile de proiectare, simulare si testare AVL Boost si AVL Boost RT.

Realizari:

Realizarea si dezvoltarea unor proiecte pentru modele de motoare cu aprindere prin comprimare in programele AVL Boost si AVL Boost RT.

01.10.2010 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: doctor inginer

Responsabilitati:

Cercetare stiintifica in cadrul Laboratorului de testare a motoarelor cu ardere interna ce functioneaza cu biocombustibili, TestEcoCel.

Realizari:

Ma ocup de partea electronica de automatizare si de arhitectura software in cadrul laboratorului.

01.07.2009 - prezent

Departament: it hardware

Titlu Job: asociat

Responsabilitati:

Derulez contracte de intretinere si furnizare de solutii IT cu companii precum Border Trans Service Italia, Construzione Dondi Italia si cu institutii precum Universitatea Tehnica Cluj, Universitatea de Stiinte Agricole Cluj, Studioul Teritorial Radio Cluj, Teatrul Maghiar de Stat Cluj, etc.

01.09.2003 - 01.07.2009

Departament: it hardware

Titlu Job: asociat unic

Responsabilitati:

Ca si asociat unic in cadrul firmei am dezvoltat aceasta firma IT de la zero colaborand cu institutii precum Universitatea Tehnica Cluj, Universitatea de Stiinte Agricole Cluj, Teatrul Maghiar de Stat, Studioul Teritorial Radio Cluj, precum si cu mari societati comerciale: Grup Sapte, Expo Transilvania, UTI Systems Bucuresti, Border Trans Service Italia, Broker Cluj, etc.
Pe parcursul a doi ani am derulat un contract de implementare si maintenanta cu Imprimeria Nationala pentru aplicatia ERP Cogito la cateva din marile tipografii din judetele Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramures si Salaj.
Am participat ca furnizor de solutii informatice la proiecte de cercetare derulate in cadrul Universitatii Tehnice Cluj si a Universitatii de Stiinte Agricole Cluj.
Am infiintat si dezvoltat doua magazine de vanzari cu amanuntul a produselor IT in Cluj.

01.08.1998 - 30.08.2003

Departament: it hardware

Titlu Job: asociat

Responsabilitati:

Ca si asociat in cadrul firmei am fost direct implicat in dezvoltarea acesteia, ajungand ca in doi ani de activitate sa obtin contracte de colaborare si furnizare de solutii IT cu Primaria Cluj, Universitatea Tehnica Cluj, Universitatea de Stiinte Agricole Cluj, Centrul Militar Zonal Cluj, Teatrul Maghiar de Stat, precum si cu mari societati comerciale: Grup Sapte, Energobit, Expo Transilvania, etc.

01.01.1997 - 01.05.1998

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: inginer electronist

Responsabilitati:

Angajat ca inginer electronist, m-am ocupat de intretinerea si programarea masinilor de tricotat conduse de calculator Varitex Mecmor si de programarea masinilor de brodat Brother.

01.01.1995 - 01.12.1996

Departament: it hardware

Titlu Job: inginer it

Responsabilitati:

Am fost angajat ca inginer hardware, dar pe parcurs domeniul de activitate al job-ului meu a fost extins la vanzarii, operatiuni vamale pentru export software si import componente IT, obtinerea licentelor de import de la ANCESIAC, negocierea contractelor comerciale cu partenerii interni si externi.

studii

 

Facultati:

Absolvent al Liceului " Nicolae Balcescu " Cluj-Napoca promotia 1988 si a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Sectia Electronica Aplicata, ca inginer electronist cu diploma de licenta, promotia 1994.
In prezent doctorand al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Mecanica, specializarea electronica auto si masterand al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Mecanica, programul ingineria biosistemelor mecanice.

Activitati extracurriculare

Cunostinte temeinice in domeniul vanzarilor de solutii IT, precum si in organizarea si conducerea unei firme.

Premii

Atestat de participare la training in AVL Boost RT, AVL List, Graz, Austria, noiembrie 2011.
Atestat de participare la training in AVL Boost, AVL List, Graz, Austria, octombrie 2011.
Atestat de participare la training in AVL Fire, AVL List, Graz, Austria, noiembrie 2011.
Atestat de participare la training in Puma Open, AVL List, Cluj-Napoca, Romania, iunie 2011.
Atestat de participare la training in vanzari Windows, Office, Microsoft Romania, decembrie 2007.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close