Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.11.2018

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.01.2013

obiectiv

 

Sunt o persoana sociabilă, activa, ordonata si atenta la detalii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Bistrita

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: dispecer transport marfa

Responsabilitati:

- Coordonarea șoferilor
- Preluarea/ urmărirea comenzilor primite pana la livrare
- Introducere comenzilor in sistemul informatic
- păstrare evidenta kilometri parcurși (comanda vs km din GPS)
- rapoarte săptămânale in ceea ce privește realizarea obiectivelor
- preluare autoturisme pt transport internațional pe platforma

01.09.2017 - 28.02.2019

Departament: banci

Titlu Job: consilier credite micro

Responsabilitati:

Activitățile desfășurate în cadrul băncii sunt: de prospectare/ căutare de clienți noi, stabilire întâlniri si discuții despre produse și promovarea lor, in special cele destinate clienților persoane juridice microîntreprinderi; menținerea relațiilor de colaborare cu clienții existenți, Actualizarea datelor, deschidere/închidere conturi persoane juridice, acordare credite persoane juridice, verificarea clienților în biroul de credit și în centrala riscului de credit, solicitare documente financiare necesare analizei viitoare; Se întocmește referatul de credit prin care se susține afacerea propusă spre creditare, analiza societății conform documentelor financiare, vizita afacerii, observarea și interpretare veniturilor viitoare.

01.12.2016 - 30.09.2017

Departament: banci

Titlu Job: consilier credite persoane fizice

Responsabilitati:

Atât în cadrul Raiffeisen bank cat și Patria bank am fost consultant financiar persoane fizice. Zilnic făcea muncă de teren la firmele mari din zona mun. Bistrița, oras Năsăud și nu numai.

01.08.2016 - 30.09.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Societatea Integral Sheriff are două activități principale: pensiune și un magazin alimentar. Activitatea desfășurată aici se rezuma la contabilizarea intrărilor și ieșirilor din societate, întocmirea facturilor de cazare, recepție marfă, întreținerea relațiilor cu furnizorii și plățile acestora și introducerea datelor în programul de contabilitate. Zilnic înregistram recepții și se întocmea registrul de casă. Lunar depuneam declarațiile online. Țineam evidentă salariaților in Revisal.

01.03.2015 - 30.09.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

Societatea Alerex Forex are ca obiect De activitate exploatarea forestieră. Am fost angajată cu jumătate de norma pe o altă societate cu sediul în Bistrița Stanton Wood Products SRL, condusă de un administrator spaniol. Responsabilitatea mea principală era să mențin relațiile cu furnizorii și transportatorii principali dar și să caut mereu noi oferte de transport. Eram în continua colaborare cu departamentul contabil, si țineam evidența salariaților, a plăților către furnizori și stocul de lemn de la punctele de lucru existente (Suceava si Vișeul de Sus).

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Management si Negocieri Internaționale si Europene la Universitatea Babeș Bolyai din Bistrița.
2011 - 2014 Facultate: Management la Universitatea Babeș Bolyai din Bistrița. In anii facultății am continuat cu studiul in domeniul contabilității, perfecționând noțiunile din liceu.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Economic la Colegiul Tehnic Infoel din Bistrița. Am absolvit liceul cu profil economic, si am studiat de-a lungul celor patru ani contabilitatea, economia, marketing, resurse umane etc.

Premii

Certificari
Mar 2014 - Jun 2014: Certificat Fotograf începător
Am facut un curs de fotografie timp de 4 luni, teoretic si practic. Acum profesez in weekenduri ocazional.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close