Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.02.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.12.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Punerea in practica si completarea cunostintelor dobandite si experientei acumulate in activitatea profesionala; sa pot contribui la realizarea si indeplinirea proiectului sau activitatii in care sunt implicat. Imi doresc sa-mi desfasor activitatea intr-un mediu profesionist, energic si motivant, care sa corespunda asteptarilor si aspiratiilor mele profesionale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Drobeta-Turnu-Severin, Timisoara, Targu Jiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2014 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: dispecer sef tura hidrocentru

Responsabilitati:

Asigurarea conducerii operationale a instalatiilor si echipamentelor CHE Portile de Fier I si a echipamentelor electrice de legatura cu SEN, in conformitate cu autoritatea de conducere prin dispecer pe care dispecerul sef tura o are asupra acestora, atributia prin Ordinul de investire.
Atributii de executie :
- asigura conducerea, din punct de vedere tehnic si operational, a intregii activitati de exploatare si intretinere ce se desfasoara in instalatiile centralei Portile de Fier I;
- asigura prin comanda nemijlocita conducerea si coordonarea personalului de servire operationala din subordine in scopul realizarii unei exploatari coordonate a instalatiilor si echipamentelor de producere, transport si distributie a energiei electrice din CHE Portile de Fier I, in conformitate cu Regulamentul de conducere prin dispecer a sistemului energetic national.

01.07.2013 - 01.02.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: loctiitor sef sectie operare centrala portile de fier i

01.10.2010 - 01.07.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer secția operare centrala portile de fier i

Responsabilitati:

Coordonarea activitații personalului de întreținere mecanică și electrică din cadrul Secției Operare Centrală Portile de Fier I, pentru asigurarea funcționării instalațiilor și a echipamentelor din gestiune, în vederea realizării regimurilor comandate, în condiții de siguranță a instalațiilor și a personalului.
Atributii de control si executie cu acces in instalatiile din gestiunea Sectiei Operare Centrala Portile de Fier I.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Energetica / Hidroenergetica la Universitatea Politehnică Bucureşti - Facultatea de Energetică - Specializarea Hidroenergetică din Bucuresti.
2006 - 2010 Facultate: Energetica / Hidroenergetica la Universitatea Politehnică Bucureşti - Facultatea de Energetică - Specializarea Hidroenergetică din Bucuresti. Şef de Promoţie pe Secţia Hidroenergetică şi Şef de Promoţie pe Facultatea de Energetică - Promotia 2010

Premii

Certificari
Jan 2011 - Feb 2011: KAIZEN Institute / România
Certificat de participare la cursul de sensibilizare referitor la sistemul de management KAIZEN
Premii si Distinctii
May 2009: Premiul II “ Secţiunea echipamente electromecanice pentru conversia energiilor regenerabile “, cu lucrarea: Hidrogeneratorul reabilitat de la CHE Tismana Subteran. Amortizarea pendulaţiilor maşinilor sincrone; - Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti mai 2009

May 2009: Menţiune “ Secţiunea echipamente electromecanice pentru conversia energiilor regenerabile “, cu lucrarea: Utilizarea energiei solare la eficientizarea centralelor termice; - Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti mai 2009

May 2008: Premiul II “ Secţiunea mecanica fluidelor “, cu lucrarea: Contribuţii la analiza mişcărilor tranzitorii lent variabile; - Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti mai 2008

May 2007: Menţiune II “ Secţiunea comunicare profesională “ - Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti mai 2007

Hobby-uri
călătoriile,sofatul,culturismul,muzicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close