Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.09.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.04.2008

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: dispecer

01.09.2010 - 01.11.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

- preluarea si inregistrarea rezervarilor de la clienti;
- primirea si cazarea clientilor;
- intocmirea actelor necesare cazarii clientilor (contracte de turism, urmarirea si incasarea platilor);
- promovarea serviciilor oferite clientilor;
- solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor inregistrate;
- medierea conflictelor si rezolvarea reclamatiilor clientilor.
- stabilirea unor relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor ocazionale.
- raspunde pentru calitatea serviciilor de informare, rezervare si cazare oferite clientilor hotelului
- raspunde pentru rezolvarea eficienta a problemelor aparute pe parcursul desfasurarii activitatii

01.07.2006 - 01.08.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager bar

Responsabilitati:

- planificam şi coordonam activitatea zilnica din cafenea
- stabileam prioritatile barului
- gestionam resursele umane din subordine, resursele materiale şi financiare
- stabileam si mentineam contacte bune cu furnizorii de materii prime si materiale
- controlam calitatea produselor
- gestionam si soluţionam reclamatiile de la clienti
- participam la promovarea produselor impreuna cu ospatarii
- evidenta contabilitate primara

01.04.2004 - 01.03.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucatar

Responsabilitati:

- sa recunoasca si sa aleaga materiile prime pentru realizarea unor retete si produse culinare;
- sa dozeze in portii echilibrate produsele culinare gatite
- sa aprecieze starea si calitatea alimentelor si produselor in procesul de preparare
- pregatirea preliminara a produselor alimentare vegetale sau animale
- verificarea calitatii preparatelor pregatite de subordonatii sai
- testarea prospetimii materiilor prime primite
- sa utilizez toate instrumentele din dotare, manuale si electrice
- verificarea in permanenta a cuptoarelor
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
- pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.

studii

 

Facultati:

1998 - 2002 Liceu / Școală profesională: Matematica-Fizica-Engleza Intensiv la Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Constanta.

Premii

Certificari
Jul 2014 - Oct 2014: Curs Cunoasterea Produsului si Prezentarea acestuia

Mar 2014 - Jun 2014: Curs Asigurari Sociale si Impozite

Feb 2013 - Oct 2014: Curs Contabilitate si Gestiune fiscala

Jun 2009 - Jun 2009: Certificat Competenta Lingvistica - Limba Spaniola



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close