Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.11.1971

obiectiv

 

Sunt o persoană dinamică, cu spirit de echipă, cu idei menite să contribuie la creșterea rezultatelor și profitabilității companiei. Am acumulat o experiență importanta în Marketing, vânzare, promovare și comunicare. Îmi doresc sa fac parte dintr-o echipă în care să-mi aduc aportul profesional astfel încât prin toate acțiunile și strategiile elaborate să confer plus valoare și capital de imagine companiei respective. Competenţe de comunicare - am dobandit bune competente de comunicare, ca urmare a experientei profesionale: Advertising Sales Manager, Manager de proiect, Specialist Marketing, Director vanzari. Diversele prezentari de branduri pe care le-am intocmit, au avut drept suport media, actul comunicarii, al promovarii si al mediatizarii. Am experienta considerabila in vanzari dar si in organizare, cooperare, comunicare intradepartamentala si interdepartamentala, acumulate ca membru in diverse echipe ale unor evenimente si actiuni de promovare si vanzare. Am colaborat foarte bine cu agentiile de Publicitate, de PR. Competenţe organizaţionale/manageriale - gandire analitica, o foartre buna capacitate decizionala, cautarea, colectarea, prelucrarea si analiza eficienta a informatiilor – dobandite si demonstrate ca Manager in mediul privat. Competenţe dobândite la locul de muncă - o buna cunoastere a proceselor si strategiilor de Marketing, Promovare si Comunicare, in contextul in care am elaborat, structurat, implementat si derulat o Campanie media importanta pentru numeroase produse media, avand ca feedback, cresterea vanzarilor si a capitalului de imagine.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Marketing

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2019 - 30.04.2020

Departament: marketing

Titlu Job: director vanzari

01.01.2000 - 31.12.2018

Departament: marketing

Titlu Job: promotion manager

Responsabilitati:

BURDA ROMANIA S.R.L. - Bucuresti
Ianuarie 2000 - Decembrie 2010, Advertising Sales Manager
Ianuarie 2011 – Ianuarie 2015, Manager Proiect
Februarie 2015 – Decembrie 2018 Promotion Manager

TRAVEL PUBLISHING HOUSE S.R.L. - Bucuresti
Mai 1998 – Ianuarie 2000, Advertising Sales Manager

MOTOR PRESS MEDIA PRO S.A. - Bucuresti
Mai 1997 – Octombrie 1997, Advertising Sales Manager

MOTOR PRESSE ROMANIA EDIT S.R.L. - Bucuresti
Octombrie 1997 – Mai 1998, Advertising Sales Manager

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: COMUNICARE ÎN AFACERI la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCHAREST. Pe durata masterului, am participat la conferințe și simpozioane unde am prezentat lucrări de cercetare, axate pe Marketing, Promovare, Comunicare, Competitivitate la nivel intradepartamental dar și la nivel de companie.
1991 - 1996 Facultate: Management la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI. Am acumulat abilitati manageriale, de comunicare, promovare, organizare eficienta a activitatii si, axarea pe rezultate.

Premii

Traininguri
Jan 2008 - Jul 2008: 4x4 Vanzari cu tractiune integrala
Cursul a fost foarte interesant si atractiv din punct de vedere al informatiei dobandite dar si al actiunilor practice efective.
Noutatile aflate m-au ajutat la punerea in practica a mai multor proiecte profesionale.
Hobby-uri
documentare, călătorii, muzicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close