Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.07.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.08.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Consider ca obiectivul meu profesional este acela de a nu-mi transforma locul de munca intr-o rutina zilnica. Ma implic in ceea ce fac si sa ma angrenez intr-o continua crestere. In fiecare zi este ceva de invatat si incerc sa fac o pasiune din meseria pe care o practic.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Inginerie, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director vânzări

Responsabilitati:

Crearea unei baze de date cu potenţiali clienţi; contactarea lor telefonică şi pe email ȋn vederea prezentării companiei, obţinerii cererilor de ofertă şi stabilirea de vizite.
Întocmirea ofertelor de preţ şi termen livrare către clienţi precum şi solicitarea unui feedback asupra lor.
Efectuarea de vizite de lucru pe ȋntreg teritoriul ţării la clienţii vizaţi pentru negocieri de oferte, contracte, livrări, termene şi modalităţi de plată.
Găsirea de furnizori alternativi pentru materia primă comercializată şi de transportatori; supravegherea aprovizionării depozitului; ȋntocmirea facturilor şi a declaraţiilor de calitate şi conformitate; verificarea şi expedierea mărfii către clienţi; urmărirea ȋncasarilor la termen.
Creşterea numărului de clienți; participarea la expoziţii şi evenimente cu tematică; promovarea ȋn mediul online prin website, facebook, email, reclame şi anunţuri.

01.05.2015 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer vânzări echipamente electrice

Responsabilitati:

Cunoașterea și promovarea echipamentelor și a soluțiilor electrice către clienți.
Întocmirea ofertelor tehnico-comerciale în funcție de cerințe, buget, concurență; urmărirea şi livrarea comenzilor în timp util; verificarea încasării facturilor și recuperarea datoriilor.
Dezvoltarea rețelei de clienți din judeţul Braşov prin vizite la sediu, şantiere şi puncte de lucru şi menţinerea relaţiei cu persoanele responsabile de achiziţii.

01.10.2014 - 30.04.2015

Departament: it hardware

Titlu Job: agent relații clienți suport tehnic pentru asus

Responsabilitati:

Oferirea de suport tehnic pentru produsele din gama Asus in limba română/engleză

01.08.2013 - 01.10.2014

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: ofițer colectare debite în cadrul raiffeisen bank

Responsabilitati:

Recuperarea prin intervenții telefonice a datoriilor persoanelor fizice către Raiffeisen Bank

01.01.2012 - 31.01.2012

Departament: it software

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

Efectuarea stagiului de practică prevăzut în programa universitară

studii

 

Facultati:

2010 - 2014 Facultate: Inginerie Electrotehnica la Universitatea "Transilvania" din Brasov din Brasov. Bursă de studiu în primii 2 ani de facultate
Finalizarea unui stagiu de practică în Viena pentru SBA Research Austria
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica intensiv Engleza la Grup Scolar Industrial "Aurel Rainu" din Fieni. Atestat de competenţe lingvistice de nivel avansat in limba engleză
Atestat de competenţe de operare pe calculator

Premii

Voluntariat
Jan 2014 - Jan 2015: Liderii de Maine
Am fost voluntar in cadrul ONG-ului ‘Liderii de Mâine Brașov’, organizație ce vizează dezvoltarea în plan profesional, personal și spiritual a studenților.
Hobby-uri
Sport, Fotbal, Tenis, Dezvoltare PersonalăPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close