Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.01.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.07.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Exercitarea meseriei de inginer, in conditii de performanta si calitate deosebite

Salariu: nespecificat

Beneficii: Posibilitatea de avansare pe plan profesional(reevaluare periodica a performantelor obtinute)

Tip job: Part time, Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Prelucrarea lemnului / PVC, IT Hardware, Auto / Echipamente, Service / Reparatii

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

16.09.2006 - prezent

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: director tehnic, inginer proiectant mecanic

Responsabilitati:

Director tehnic:
Analiza problemelor tehnice aparute in procesul de productie,Propunerea si implementarea de noi tehnologii, Analiza tehnico-economica a cererilor de oferta, Decizia si urmarirea proceselor de intretinere si reparatii a utilajelor.
Inginer proiectant.
Proiectarea de produse noi, calculul si executia proiectarii vaselor sub presiune conform codului ASME, AD2000 si EN13445, analiza de oferte, executia si implementatea programelor pentru utilajele cu comanda numerica, consultanta in procesul de productie, consultanta si interventii in procesul de intretinere.

Realizari:

- imbunatatirea substantiala a productivitatii utilajelor cu comanda numerica, depanarea si intretinerea acestora. Scaderea semnificativa a timpilor de proiectare si raspuns la oferte. Eliminarea erorilor de proiectare. Imbunatatirea relatiilor cu clientii firmei (comunicare, transfer de informatii tehnice)
- proiectarea partii mecanice a multor vase sub presiune, inclusiv documentatia tehnica specifica aprobarilor TUV si ASME
- proiectare de utilaje pentru sterilizare (incluzand parte mecanica, hidraulica, pneumatica, electrica si electronica)
- proiectare de utilaje pentru industria alimentara
- proiectare de utilaje pentru industria lemnului.

Analiza de element finit FEA si analiza de miscare in diverse programe specializate.

01.06.2002 - 15.09.2006

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie, inginer sef

Responsabilitati:

Inginer sef sectie.
Coordonarea activitatii in sectia produse din lemn, dezvoltarea activitatii (sectiei), receptionarea utilajelor noi si pregatirea personalului pentru acestea, consultanta tehnica, regalrea si intretinerea utilajelor, completarea documentelor aferente sectiei, planificarea productiei, etc.

Realizari:

Dezvoltarea sectiei de la nivel de 1 atelier de productie la 3 ateliere, cu specific diferit de productie, participarea la gestionarea de investitii in valoare de aproximativ 300 000 EURO, etc

studii

 

Facultati:

1992 - 1997 Facultate: Tehnologii neconventionale la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Participarea la activitati extrascolare cu obtinerea de premii si mentiuni
1991 - 1992 Colegiu / Studii postliceale: Termoenergetica la Liceul Energetic din Deva.
1988 - 1991 Liceu / Școală profesională: Electroenergetica la Liceul Energetic din Deva. Participarea la concursuri nationale cu obtinerea de permii si mentiuni.

Premii

Atestat de Coordonator transport marfa
Premii si mentiuni la diferite concursuri nationale in liceu si facultate

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close