Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.07.1974

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt manager cu o experiență de peste 12 ani în coordonarea echipei, de la recrutare, instruire la coaching, elaborarea de planuri de acțiune, pentru a crește echipa pentru a oferi cele mai bune servicii și pentru a atinge obiectivele.   Stabilirea unui parteneriat pe termen lung cu clienții, furnizorii și alți parteneri, negocierea prețurilor, a condițiilor și a altor condiții ale contractelor, monitorizarea relației, sunt, de asemenea, o parte importantă a postului meu.   Experiența mea de 8 ani în analiza financiară a companiilor solicitante de credit mă ajută să realizez planuri și strategii de afaceri pentru a mări profiturile și pentru a menține costurile sub control.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Functii publice, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - 28.02.2019

Departament: management

Titlu Job: director si coordonator logistica

Responsabilitati:

- Coordonarea activitatilor din cadrul proiectelor de constructii, supervizand direct echipele tehnice, furnizorii de materiale, consultantii si alti colaboratori implicati.
- Stabilirea relatilior de colaborare pe termen lung cu partenerii, clientii si beneficiarii proiectului, negocierea conditiilor contractuale.
- Monitorizarea in timp a progresului atins fata de obiectivele propuse, redactarea rapoartelor lunare, intalniri cu partenerii pentru agrearea de masuri in vederea respectarii datelor de finalizare a lucrarilor prevazute in contracte; coordonarea activitatii utilajelor si masinilor de constructii.

01.10.2017 - 28.02.2019

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

- Monitorizarea si coordonarea activitatii a 2 restaurante in Sibiu , recrutare personal.
- Contractarea furnizorilor si negocierea preturilor pentru materii prime
- Avizare si autorizare activitate, relationare cu autoritatile locale

01.10.2015 - 28.02.2019

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

- Supervizarea activităţii financiare a celor 22 puncte de schimb valutar; monitorizarea pieţei de schimb valutar, stabilirea cursurilor valutare şi negocierea pentru clienţi
- Dezvoltarea retelei de la 17 la 22 puncte de schimb valutar, monitorizarea profitabilitatii si a costurilor, recrutare personal.
- Negocierea preturilor de inchiriere a spatiilor in care se desfasoara activitatea, modernizarea echipamentelor existente, achizitia unui program informatic online, nou, adaptat nevoilor firmei.

01.03.2011 - 30.09.2015

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

- Organizarea si conducerea activitatii agentiei, analiza profitabilitatii, stabilirea actiunilor de crestere a veniturilor si gestionarea cheltuielilor
- Coordonarea echipei pentru atingerea obiectivelor de vanzari, coaching, formarea si dezvoltarea echipei in vederea asigurarii furnizarii unor servicii de calitate si a unui climat de munca optim, recrutare personal.
- Gestionarea si dezvoltarea portofoliului retail (peste 7.000 clienti persoane fizice) si IMM ( peste 300 companii) al agentiei, atat prin cresterea numarului cat si a calitatii relatiei cu clientii, analiza financiara a firmelor solicitant de credit

01.08.2007 - 31.03.2011

Departament: banci

Titlu Job: relationship manager sme

Responsabilitati:

- Dezvoltarea portofoliului de clienti al bancii prin atragerea de noi clienti, prospectare, prezentare oferte in Sibiu si Alba, analiza profitabilitatii portofoliului existent si stabilirea masurilor de crestere (mai mult de 350 clienti IMM)
- Negocierea, structurarea si analizarea tranzactiilor de creditare .
- Analiza financiara a solicitantului de credit in vederea stabilirii capacitatii de rambursare, dimensionarii si structurarii corecte a creditului.

01.06.2004 - 31.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: ofiter suport clienti imm si ofiter suport vanzari

Responsabilitati:

- Asigurarea indeplinirii tuturor formalitatilor necesare utilizarii facilitatilor de credit dupa momentul aprobarii acestora in conformitate cu normele si procedurile Raiffeisen .
- Verificarea documentatiei juridice, incluzand intocmirea contractelor de credit, de garantii, redactarea si completarea acestora in conformitate cu aprobarea creditului
- Negocierea si semnarea cu clientii persoane juridice a contractelor de emitere carduri de salarii pentru salariatii acestora si vanzarea altor produse pentru companii .
- Vanzarea incrucisata a produselor Retail pe baza de date formata din angajatii companiilor cu care au fost semnate « Conventii de Salarii » sau « Pachete de Beneficii» .

01.06.2002 - 31.05.2004

Departament: management

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

- Urmărirea bunei desfasurari a activităţii de producţie şi vanzare prin cele 8 magazine

01.08.2000 - 31.05.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: team manager

Responsabilitati:

- Coordonarea echipei de 42 angajati pentru atingerea obiectivelor stabilite
- Instruirea echipei tehnic si profesional
- Urmărirea costurilor si a productivităţii

studii

 

Facultati:

1993 - 1997 Facultate: Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj Napoca.
1989 - 1993 Liceu / Școală profesională: Finante Contabilitate la Liceul Economic din Sibiu.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close