Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.04.1991

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: Posibilitatea de avansare

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - 31.08.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: director magazin

Responsabilitati:

Avand ca obiectiv cresterea lunara a vanzarii. Monitorizarea permanenta a angajatilor din subordine (5 persoane). Inventare, pontaje lunare, asigurarea stocului de marfa, completarea fiselor de PSI si SSM, verificarea inchiderilor de zi, depunerea la banca a incasarilor. Implementarea unor strategii de marketing ( visual ), diferite proiecte si jocuri de rol intre angajati.

01.11.2016 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: adjunct sef raion

Responsabilitati:

Gestiune marfa, contabilitate primara. Realizarea unui target lunar.
Lucrul cu casa de marcat, inventar lunar, receptie si expeditie marfa. Realizarea activitatilor de vanzare, consilierea clientilor asupra produselor expuse, pregatirea magazinului ( pregateste marfa pentru a fi expusa si vanduta). Raspundere fata de politica interna a magazinului. Pregatirea actelor de final de zi. Coordonarea activitatii angajatilor din subordine. Implicarea in imbunatatirea activitatii profesionale personale.

01.05.2014 - 31.10.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Gestiune marfa, contabilitate primara. Realizarea unui target lunar.
Lucrul cu casa de marcat, inventar lunar, receptie si expeditie marfa. Realizarea activitatilor de vanzare, consilierea clientilor asupra produselor expuse, pregatirea magazinului ( pregateste marfa pentru a fi expusa si vanduta). Raspundere fata de politica interna a magazinului. Pregatirea actelor de final de zi.

01.09.2013 - 28.02.2014

Departament: achizitii

Titlu Job: telesales

Responsabilitati:

Preluarea comezilor de la clienti (de la farmacii si plafare) din Prahova si Buzau , facturarea comenzii, introducerea avizelor de marfa, precum si generarea de facturi dintr-un aviz de marfa receptionat de catre un magazin Selgros, DM.
Operarea zilnica a incasarilor agentilor.
Evidenta facturilor de retur.
Realizarea lunara a unui target de vanzare pe depozit, respectiv celelalte targete ale agentilor.

04.01.2013 - 12.09.2013

Departament: altele

Titlu Job: promoter/ consultant

Responsabilitati:

Contact direct cu clientul. Atragerea si convingerea clientilor sa achizitioneze produsele promovate de catre firma noastra, din gama Procter&Gamble.

01.09.2012 - 31.12.2012

Departament: altele

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Atragerea clientilor din alte retele de telefonie mobila catre Vodafone.

15.08.2011 - 03.12.2012

Departament: altele

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Atragerea clientilor spre achizitonarea produselor alimentare

19.05.2011 - 03.07.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Promovarea de produse alimentare si non-alimentare

studii

 

Facultati:

2011 - 2015 Facultate: Administratie publica la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti. Studii superioare finalizate
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: tehnic la Colegiul National Toma N. Socolescu din Ploiesti.

Premii

Voluntariat
Jun 2007 - May 2010: Scoala pentru copii cu dizabilitati psihice
Obiectivul meu era acela de a incerca sa ajut cat mai mult copii cu dizabilitati sa se integreze in societate, inca de mici, prin diferite jocuri de societate. Aceste activitati le dezvolta anumite simturi esentiale copiilor cu autism si totodata copiii ce sufereau de Sindromul Down sa reuseasca sa vorbeasca, sa-si recunoasca varsta si sa se poata integra alaturi de ceilalti in grup.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close