Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.11.1984

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabile

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Banci, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2020 - 31.03.2021

Departament: vanzari

Titlu Job: director magazin

Responsabilitati:

- Coordonarea si planificarea personalului; - Organizarea interna a magazinului; - Controlarea si monotorizarea calității serviciilor oferite clienților; - Conducerea tuturor activităților zilnice la nivel operațional in magazin: visual merchandising,marketing,personal, casierie; - Recrutarea si formarea personalului; - Contabilitate primara. 

01.01.2019 - 30.09.2020

Departament: management

Titlu Job: director magazin

Responsabilitati:

- Stabilirea obiectivelor fundamentale ale companiei, precum și a direcțiilor de acțiune; - Stabilirea standardelor de performanta; - Organizarea și conducerea activității economice; - Recrutarea, formarea, dezvoltarea și coordonarea echipei de vanzari; - Monotorizarea rezultatelor fiecărui membru în parte, optimizarea rezultatelor echipei; - Asumarea si indeplinirea obiectivelor trasate de companie; - Urmarirea si optimizarea stocurilor de marfa ; - Trasarea sarcinilor angajaților din subordine și stabilirea priorităților în îndeplinirea acestor sarcini; - Evaluarea periodica a angajaților din subordine; - Respectarea standardelor cu privire la imaginea companiei; - Intocmirea tuturor rapoartelor într-un timp optim.

01.02.2015 - 31.12.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: director magazin

Responsabilitati:

- Stabilirea obiectivelor și prioritizarea implementării acestora; - Recrutarea, pregătirea, managementul, dezvoltarea și planificarea personalului; - Atingerea targetului lunar de vanzari; - Organizarea interna a magazinului; - Activități de prezentare a magazinului în funcție de standardele de marketing și de visual; - Monotorizarea activității concurentei; - Intocmirea rapoartelor zilnice de vânzări și activitate; - Activități de resurse umane și contabilitate primara.

01.11.2011 - 31.12.2014

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: colaborator resurse umane

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiei necesare personalului de conducere si de executie.

01.02.2011 - 31.01.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: sef magazin

Responsabilitati:

- Coordonarea activitatii personalului din magiazin; - Supervizarea in mod constructiv a acestuia; - Urmarirea situatilor de vanzari, atingerea targetelor impuse; - Studierea concurentei existente si a celei potentiale (strategii de vanzare, preturi, discount-uri); - Urmarirea si mentinerea evidentei intrarilor, iesirilor; - Participarea directa la inventarierea produselor din magazine si a depozitului aferent; - Creerea, dezvoltarea, instruirea si motivarea echipei de vanzari; - Relationarea cu clientii magazinului.

01.10.2007 - 30.11.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări /asistent manager

Responsabilitati:

- Recepția și aranjarea produselor în magazin; - Aranjarea magazaninului și a vitrinelor, în funcție de standardele impuse de companie; - Atingerea targetelor impuse în vanzari; - Organizarea, îndrumarea și formarea personalului; - Participare la toate activitățile companiei.

01.11.2003 - 30.06.2005

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: sef secție

Responsabilitati:

- Verificarea bunei desfasurari a activitatii din atelier; - Rezolvarea oricarei probleme aparute in activitatea de productie; - Ducerea la bun sfarsit a fiecarei operatiuni din confectie.

01.10.2003 - 30.06.2005

Departament: confectii / design vestimentar

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

- Verificarea calitatii articolelor- controlul permanent al productiei de la prima operatie pana la ambalarea pentru export; - Asigurarea bunei desfasurari a fiecarei operatiuni in parte.

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate: Economist la Universitatea Transilvania din Brasov.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Desen tehnic la Grup Scolar Industrial Constructii – Montaj din Sacele.

Premii

Calificari
Nov 2019: Inspector în Resurse Umane

Nov 2018: Managementul echipei

Certificari
Sep 2019 - Dec 2019: Inspector Resurse Umane

Traininguri
May 2019 - May 2019: Managementul performant

Apr 2016 - Apr 2016: Evaluarea personalului

Hobby-uri
calatoriile, design vestimentar si bijuterii, psihologia

sportul, calatoriile, design vestimentar si bijuterii, psihologia, fotografia

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

spaniolă(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close