Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.08.1961

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:05.02.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 31.10.2018

Departament: management

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Conducerea activitatii societetii cu un numar de 150 angajati.
Reprezintarea firmei in relatiile cu terte persoane fizice sau juridice in conformitate cu imputernicirea acordata de AGA..
Reprezentarea si apararea intereselor si imaginii firmei in raport cu autoritatile publice.
Mentinerea unor bune relatii de colaborare intre toate departamentele firmei.
Planificarea optima a resurselor materiale, financiare, patrimoniale si umane alocate pentru realizarea obiectivelor stabilite.
Verificarea respectarii programului de intretineri si revizii.
Identificarea fenomenelor negative, a deficientelor de gestionare a activitatii firmei si luarea de masuri cu caracter preventiv pentru asigurarea bunului mers al activitatii economico-financiare.
Mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii.

01.10.2008 - 31.08.2016

Departament: productie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Conducerea activitatii de productie. Activitati de proiectare confectii metalice si de urmarire a modului de implementare a proiectului. Intocmirea ofertelor catre clientii pentru care urmeaza sa se desfasoare proiecte. Deplasari la clienti pentru efectuarea de masuratori. Oferirea de informatii tehnice si mentinerea relatiei cu clientul pe parcursul derularii proiectului.
Conducerea evidentei contabile, urmarirea incasarilor si planificarea platilor, activitati de marketing, incheierea contractelor de aprovizionare si desfacere.

01.08.1996 - 30.09.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director sucursala

Responsabilitati:

Conducerea unui colectiv format din 8 persoane. Monitorizarea societatilor din portofoliu (peste 300 in anul 1996), participare la conducerea societatilor in Adunarea Generala a Actionarilor si Consiulul de administratie, identificarea oportunitatilor de investitii si dezinvestitii in vederea restructurarii portofoliului, reprezentarea societatii in teritoriu.

01.03.1993 - 31.08.1996

Departament: banci

Titlu Job: referent

Responsabilitati:

Monitorizarea societatilor din portofoliu (peste 300 in anul 1996), elaborarea de analize ale societatilor, participare la conducerea societatilor in AGA si CA, identificarea oportunitatilor de investitii si dezinvestitii in vederea restructurarii portofoliului.

01.08.1990 - 28.02.1994

Departament: agricultura

Titlu Job: inginer sef

Responsabilitati:

Conducerea activitatii tehnice a societatii. Elaborarea programului de intretinere si reparatii, elaborarea necasarului de piese de schimb, carburanti si lubrifianti, verificarea incadrarii in normativele de timp privind reparatiile, verificarea incadrarii in normativele de consum carburanti.

01.09.1986 - 31.07.1990

Departament: agricultura

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Conducerea activitatii tehnice a 6 sectii de mecanizare. Elaborarea programului de intretinere si reparatii, elaborarea necasarului de piese de schimb, carburanti si lubrifianti, verificarea incadrarii in normativele de timp privind reparatiile, verificarea incadrarii in normativele de consum carburanti.

studii

 

Facultati:

1996 - 2000 Facultate: Stiinte economice la Universitatea Oradea din Oradea.
1981 - 1986 Facultate: Mecanica la Institutul Politehnic Traian Vuia din Timisoara.
1976 - 1980 Liceu / Școală profesională: Electronist pentru automatizari la Liceu Industrial din Alesd.

Premii

Calificari
Apr 2004: ANEVAR - curs Evaluarea intreprinderilor

Aug 2000: Curs WIFI Viena (Camera de Comert si Industrie Viena) - curs Managemetul afacerilor

Jul 1996: CODECS - curs Management competitivPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close