Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.03.1972

obiectiv

 

Cariera in organizatii/companii nationale/internationale sau organizatii de dezvoltare internationala relationate la training management, resurse umane, coordonare echipa, relatii publice, educatie sau predare

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Functii publice

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2014 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: director de studii (manager formare)

Responsabilitati:

- Coordonarea departamentului educational si a aspectelor specifice privind implementarea programelor de training lingvistic catre zona de clienti corporatii, respectiv:
- Selectia si recrutarea trainerilor de limbi straine in conformitate cu nevoile de alocare in proiecte.
- Organizarea si furnizarea de induction training si training continuu, elaborarea planurilor de training anual.
- Observarea la clasa a trainerilor, in sesiuni formale sau informale de observare, urmata de sesiuni de feedback; identificarea de planuri de actiune si de dezvoltare profesionala, conform nevoilor.
- Consultanta acordata trainerilor in ceea ce priveste aspecte specifice legate de implementarea proiectelor – elaborarea de structuri de curs, identificarea resurselor, elaborarea de materiale de testare. Numar mediu de traineri – 40, romani si vorbitori nativi.
- Identificarea nevoilor de training, alcatuirea calendarului anual de training, organizarea si implementarea acestuia in cadrul sesiunilor lunare de training intern.
- Colectarea feedback-ul formal de la clienti, alcatuirea de rapoartele in baza acestora si monotorizarea eventualelor schimbari necesare. Completarea de rapoarte specifice la solicitarea clientilor.
- Alocarea de traineri pentru proiectele de pregatire lingvistica, in functie de nevoile specifice.
- Organizarea si implementarea unui sistem de evaluare anuala a trainerilor.

01.08.2012 - 31.08.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: director de programe si instruire

Responsabilitati:

- Coordonarea si implementarea unui proiect pe o perioada de un an constand in activitati specifice de institutionalizare a resurselor si transfer de bune practici catre beneficiari romani in contextul incheierii activitatii organizatiei in Romania.
- Dezvoltarea si promovarea de resurse, respectiv 5 kit-uri electronice de resurse pe teme educationale si de dezvoltare comunitara, organizarea a 9 sesiuni de prezentare in centre American Corners din tara si negocierea includerii resurselor pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale.
- Intocmirea de rapoarte de monitorizare si evaluare specifice, inclusiv redactarea raportului final de activitate pentru Corpul Pacii - Romania.
- Organizarea in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti a unei expozitii permanente despre activitatea Corpului Pacii in Romania.
- Functii de reprezentare in discutii si negocieri cu parteneri si beneficiari romani, la nivel ministerial sau local, precum si cu sediul central al organizatiei.
- Organizare, design si implementare de programe de instruire pentru voluntari si colaboratori romani, nationale si internationale.
- Supervizarea activitatii in departamentul de Programe si instruire si a colaborarii cu celelalte departamente ale organizatiei.
- Organizarea si co-facilitarea unui atelier de lucru de Scrierea si Managementul Proiectelor in colaborare cu omologi bulgari .
- Coordonarea a 45 de ateliere de lucru (octombrie 2012 - iunie 2013) pe teme relationate educatiei si predarii sustinute de Voluntari ai organizatiei, rezultand in instruirea a aproximativ 700 de furnizori de servicii din 60 de comunitati.

01.04.1999 - 30.07.2012

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: manager proiect

Responsabilitati:

- Dezvoltarea si implementarea programului de Predare a Limbii engleze ca limba straina in invatamantul preuniversitar romanesc, respectiv coordonarea unui numar total de 500 de Voluntari americani in decursul a 13 ani.
- Recrutarea si selectia de scoli partenere, repartizarea profesorilor voluntari in functie de calificari si solicitari specifice, coordonarea activitatii acestora, monitorizarea si evaluarea activitatii lor, sprijin constant, tehnic si programatic, consiliere pentru Voluntari si partenerii din scoli, mediere de conflicte la necesitate.
- Functie de reprezentare in negocieri si discutii cu inspectorate scolare, administratii scolare, diverse departamente ale Ministerului Educatiei Nationale pentru obtinerea documentelor relevante programului, inclusiv a memorandumurilor de colaborare si pentru repozitionarea programului in functie de nevoi.
- Intocmirea de rapoarte de activitate anuale si de alte documente programatice relevante.
- Design, organizare si implementare de programe de instruire, respectiv organizare de practica pedagogica pasiva si activa, observatii la clasa , design si implementare de sesiuni de metodica a predarii limbii engleze si de integrare culturala, co-facilitarea a 5 ateliere de lucru pentru scrierea si implementarea proiectelor (aprox. 120 participanti).
- Scriere de cereri de finantare pentru diverse proietce interne si revizuirea solicitarilor de granturi intocmite de voluntari, pentru proiecte finantate de USAID sau de catre donatori privati din Statele Unite.
- Mangement de resurse umane: selectia si recrutarea de personal, la nivel de departament sau pentru alte departamente din organizatie, revizuirea periodica si actualizarea fiselor postului in department, coordonarea si supervizarea activitatii asistentilor de program, input la evaluarea performantei.

Realizari:

- Repozitionarea programului in functie de nevoile exprimate de partenerul guvernamental principal, Ministerul Educatiei, si de prioritatile organizatiei, respectiv cresterea cu 50 % in decursul unui an a numarului de scoli selectate in mediul rural.

01.02.1998 - 31.03.1999

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent proiect

Responsabilitati:

- Asistenta pentru dezvoltarea si implementarea programului de predare a limbii engleze ca limba straina, incluzand vizite in scoli, asistenta acordata Voluntarilor, comunicare cu scoli partenere.
- Coordonarea sectiunii tehnice de specialitate a unui stagiu de pregatire de 12 saptamani pentru profesori voluntari americani, incluzand designul si implementarea de sesiuni de metodica a predarii limbii engleze si organizarea si coordonarea practicii active a Voluntarilor in cadrul unei scoli de vara de 3 saptamani.
- Organizarea bibliotecii de limba engleza a Corpului Pacii.

01.09.1996 - 01.02.1998

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor titular

Responsabilitati:

- Profesor limba engleza clasele 9-11, liceu bilingv
- Responsabilitati specifice de planificare si implementare a planurilor de lectie, dezvoltare de material didactic, evlauare si notare.
- Organizarea de grupe de studiu suplimentar in vederea pregatirii elevilor pentru participarea la olimpiade scolare.
- Organizarea si coordonarea de activitati specifice, inclusiv a unei serbari de strangere de fonduri.

01.09.1995 - 30.08.1996

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor suplinitor

studii

 

Facultati:

1990 - 1995 Facultate: Filologie/Limbi Straine la Universitatea Transilvania, Faculatatea de Stiinte, Filologie (Romana - Engleza) din Brasov.

Premii

Certificari
Mar 2017 - Mar 2017: Cambridge English Train the Trainer
Curs cu durata de 30 de ore oferit de Cambridge English Language Assessment
Jan 2002 - May 2002: Institutul Irecson, Bucuresti - Diploma Manager Resurse Umane

Traininguri
May 2013 - May 2013: US Peace Corps, Training de scrierea si implementarea proiectelor (faciliator), Bulgaria

May 2012 - May 2012: US Peace Corps - Conferinta globala pentru directorii de programe si instruire, Washington DC,

Apr 2009 - Apr 2009: US Peace Corps, Design si implementare de programe de training

Jun 2002 - Jun 2002: US Peace Corps, Formare de formatori pentru Scrierea si managementul proiectelor,Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close