Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.01.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.05.1998

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Profesionist in Protectia Muncii, Managementul Afacerilor și Dezvoltarea Sistemelor de Invatamant. Trainer international de protectie a muncii. Manager cu experiență in special in domeniul Protectiei Muncii. Peste 10 ani de experienta ca manager și instructor autorizat de dezvoltare profesională și dezvoltare in campul muncii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Protectia mediului, Protectia muncii, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: protectia muncii

Titlu Job: director de protectia muncii

Responsabilitati:

Manager de Protectia Muncii asigurand buna desfășurare a proiectului celui de-al doilea mare centru de date a celor de la Microsoft in Dublin pentru Winthrop Engineering Ltd, una din cele mai mari companii de constructii din Irlanda, aflata in Top 10 al Companiilor de Constructii din Irlanda cu un profit net pe 2019 de peste 230 mil. de euro.

01.05.2017 - 28.02.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: instructor autorizat de protectia muncii

Responsabilitati:

Cursuri de pregatire profesionala in Manipularea Materialelor, Munca la Inaltime, Discuri Abrazive si Ofiiteri Anti-Incendiu. Eliberarea de Certificate de Competenta Profesionala in aceste domenii recunoscute oficial pe tot teritoriul Republicii Irlanda si in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.
Trainer acreditat de CIF (Construction Irish Federation) in livrarea si dezvoltarea cursului national de dezvoltare profesionala SSSP (Site Supervisor Training Program): pregatirea profesionala a maistrilor in a deveni Supraveghetori calificati si certificati.

01.02.2017 - 31.08.2018

Departament: protectia muncii

Titlu Job: inspector de protectia muncii

Responsabilitati:

Inspector de Protectia Muncii detasat la proiectul celor de la Facebook pentru supravegherea constructiei celui mai mare centru de date din Europa, Clonee, County Meath, Ireland.

01.05.2014 - 31.05.2017

Departament: protectia muncii

Titlu Job: director protecţia muncii

Responsabilitati:

SARCINI, ATRIBUTII, COMPETENTE, RESPONSABILITATI GENERALE ALE POSTULUI:
1.Urmareste si raspunde ca toti salariatii din compartimentele în subordine sa fie permanent instruiti cu privire la normele P.S.I. si protectia muncii, asigurarea calitatii si ca acestea sa fie puse în aplicare.
2.Raspunde de întocmirea si aplicarea programelor anuale de mentenanta conform prevederilor din documentele Sistemului calitatii.
3.Semneaza toate documentele emanate de compartimentele în subordine.
4.Asigura instruirea temeinica a personalului din subordine si cunoasterea de acesta a legislatiei în vigoare.
5.Propune sanctiuni în cazul abaterilor disciplinare ale personalului din subordine.
6.Raporteaza Directorului General îndeplinirea tuturor atributiilor sale.
7.Raspunde civil, material,disciplinar, contraventional pentru orice prejudiciu adus societatii care decurge din neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzatoare a atributiilor si sarcinilor ce-i revin.
8.Raspunde de însusirea si implementarea prevederilor specifice din documentele sistemului calitatii în compartimentele pe care le are în subordine.
Alte specializări:
- Trainer şi instructor autorizat în Protecţia Muncii: Manipularea Materialelor, Discuri Abrazive, Muncă la Înălţime şi Prevenirea şi Stingerea Incendiilor. Peste 300 de sesiuni de training în domeniul Securităţii Muncii cu peste 1000 de cursanţi prezenţi. Eliberare de certificate autorizate de competenţă.
- Inspector autorizat de echipamente de protecţie;
- Ofiţer de Prim-ajutor autorizat (Occupational First Aider);
- Managementul Riscului;

13.03.2013 - 13.06.2013

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: audio-video manager

Responsabilitati:

Coordonarea unei echipe tehnice pentru organizarea din punct de vedere audio-video a unor evenimente project-based.
Achizitionarea de echipamente si accesorii audio-video la cel mai bun raport calitate-pret.
Gestionarea echipamentelor audio-video pentru evenimentele propuse in proiect.

01.01.2012 - 30.09.2013

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor colaborator film

Responsabilitati:

Realizarea activitatilor de traducere si adaptare a filmelor seriale, artistice sau documentare achizitionate de catre Antena 3.

01.03.2008 - 01.09.2008

Departament: functii publice

Titlu Job: consilier senatorial

Responsabilitati:

Activitati de coordonare si management a relatiilor cu mass-media,pregatirea, elaborarea si redactarea materialelor informative in cadrul cabinetului.

Realizari:

Programarea si planificarea intalnirilor, precum si organizarea diferitelor manifestari publice ale senatorului. Culegerea de informatii semnificative pentru activitatile senatoriale, atat din presa scrisa, cat si din canalele informationale specifice(note interne, rezumate de presa, internet). Participarea la activitati specifice Camerei Senatului Romaniei si consiliere pe probleme tehnice.

01.06.2002 - 31.03.2013

Departament: altele

Titlu Job: tehnician sunet

Responsabilitati:

Realizarea de emisiuni de televiziune live sau inregistrate pe partea audio.
Indeplinirea punctuala a sarcinilor de serviciu.
bonuri de masa, asigurare medicala, traininguri de specialitate.

01.01.2002 - 14.06.2002

Departament: altele

Titlu Job: tehnoredactor discoteca radio

Responsabilitati:

Realizarea bazei de date informatizate a materialului discografic aflat in dotarea SRR.

01.06.1998 - 01.08.2000

Departament: altele

Titlu Job: operator fonoteca

Responsabilitati:

Realizarea studiului "Politica interna si externa a Romaniei", realizarea de calupuri audio cu toate buletinele informative de stiri ce au legatura cu politica interna si internationala a tarii si realizarea de fise de cuprins.

studii

 

Facultati:

2018 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Administrarea Afacerii la BALLYFERMOT TRAINING CENTRE din DUBLIN. Certificat in Administrarea Afacerii.
2018 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Pregatire si Dezvoltare Profesionala in Campul Muncii la Institutul National Irlandez de Pregatire si Dezvoltare Profesionala din DUBLIN. Certificat de PDP in Campul Muncii. Obtinerea titlului de membru activ al IITD (Irish Institute of Training & Development).
2017 - 2017 Colegiu / Studii postliceale: Instructor de Prevenirea si Stingerea Incendiilor la QUALTEC TRAINING din DUBLIN. Certificat de Instructor Calificat de PSI. Peste 500 de cursuri de pregatirea operatorilor din diferite domenii pentru a deveni Inspectori Anti-Incendiu calificati si acreditati la locul de munca pana in prezent.
2017 - 2017 Colegiu / Studii postliceale: Train the Trainer la The Open College din DUBLIN. Certificat de trainer calificat in domeniul Protectiei Muncii.
2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Instructor de Munca la Inaltime si Inspector de Echipamente la HOLLAND TRAINING din DUBLIN. Certificat de Instructor si Inspector. Cursuri de instructaj in munca la inaltime si inspectie de echipamente pentru lucru la inaltime. Peste 100 de cursuri facute pana in prezent cu profesionisti in domeniul constructiilor si telecomunicatiilor.
2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Instructor Folosirea Discurilor Abrazive la Locul de Munca la QUALTEC TRAINING din DUBLIN. Certificat de Instructor. Peste 100 de cursuri de folosirea si montarea discurilor abrazive cu operatori din diverse domenii de activitate pana in prezent.
2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Diploma in Protectia Muncii la Locul de Munca la ALISON TRAINING din DUBLIN.
2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Certificat Protectia Muncii in Constructii la ALISON TRAINING din DUBLIN. Curs de specializare in domeniul Protectiei Muncii din Constructii.
2015 - 2015 Colegiu / Studii postliceale: Cursuri de Prim Ajutor la SAMSON TRAINING din DUBLIN. Acordarea primului ajutor in caz de urgenta operatorilor aflati in campul muncii. Certificat.
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Instructor Manipularea Materialelor la NIFAST din DUBLIN. Pregatirea si instruirea operatorilor in tehnici de manipulare a materialelor pentru a respecta legislatia in vigoare in ceea ce priveste protejarea sanatatii si integritatii angajatilor in campul muncii. Peste 500 de cursuri de pregatire pentru mai mult de 2500 de operatori pana in prezent.
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Managementul Protectiei Muncii la IOSH din DUBLIN. IOSH - International Organization in Health & Safety
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Protectia Muncii la NIFAST din DUBLIN. Certificat de Reprezentant Protectia Muncii
2003 - 2007 Facultate: Stiinte Politice la Dimitrie Cantemir din Bucuresti.

Premii

Cursuri/Training-uri
-Certificat General de Operator Serviciul Mobil Terestru (G.O.C.L.M.S.) - eliberat de ANCOM 2013 - administrarea si gestionarea statiilor de radiocomunicatii de pe teritoriul Romaniei
- Prelucrare si procesare sunet - curs intern de specializare pe partea audio, organizat de Societatea Romana de Televiziune, perioada mai - iulie 2008
- Practica de specialitate in cadrul Departamentului Stiri si Emisiuni Informative a Televiziunii Romane perioada iunie - iulie 2006, iulie - august 2007. Asistenta in munca redactionala si in cea a reporterilor de teren.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close