de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.06.1954

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa lucrez intrun mediu in care sa mi pot utiliza aptitudinile si experienta acumulata in scopul realizarii in cele mai bune conditii a cerintelor societatii. Sunt deschis sa imi perfectionez cunostintele continu ,sa invat lucruri noi necesare desfasurarii activitatii indiferent de sectorul in care imi desfasor activitatea.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Transport gratuit

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Productie, Inginerie, Prelucrarea lemnului / PVC, Controlul calitatii, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2008 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

-Raspunde pentru organizarea Compartimentului Comercial si a Compartimentului de tehnologie,normare,lansare,pret si costuri productie.
-Raspunde pentru calitatea lucrarilor efectualte in departamentele subordonate.
-Raspunde de implementarea masurilor de modernizare a utilajelor si instalatiilor.
-Raspunde pentru legalitatea , necesitatea, oportunitatea , economicitatea deciziilor pe care le adopta si a informatiilor promovate conducerii societatii.
-Raspunde pentru scolarizarea si motivarea personalului din subordine in concordanta cu munca efectuata si rezultatele acesteia.
-Raspunde de finatarea dezvoltarilor si propunerilor ce se fac pentru retehnologizare.
-Raspunde de activitatea de documentare tehnica-tehnologica pentru proiectarea de produse fiabile conform cerintelor pietii.
-Raspunde de realizarea pregatirii de fabricatie a produselor noi raspunde de asigurarea necesara de S.D.V-uri in conformitate cu planul de productie si planul tehnic .
-Raspunde de respectarea normelor de protectia muncii si stingerea incendiilor.

Realizari:

Am condus si organizat activitatiile de :productie-montaj,calitate,sularie-mecanic-sef,proiectare-dezvoltare , investitii precum si marketing comercial aprovizionare si vanzare produs care aveau de la 20 la 500 angajati.
In urmatoarele rinduri voi descrie pe scurt citeva din realizarile propuse si cordonate direct :
-executie si omologare arbore motor Dacia-1300(1400)-piese schimb in volume de 1000 buc. lunar pina in anul 2001 dupa care volumul lor a inceput sa scada.
-proiectare si executie gama de masini agricole de combatere daunatori in culturi de cimp,vie si livada;masina de plantat cartofi,masina de recoltat cartofi intre anii 1993-1996 si care reprezentau in programul de productie 30-35%.
-asimilare repere stantate si ambutisate pentru Automobile Dacia group Renault , Daewoo si V.B.S.A.-Franta incepind cu anul 1996 si pina in prezent
-proiectare si executie stante si matrite pentru repere ce intra in componenta caroseriei automobilului Dacia-Logan
-proiectarea si exeutia unui subansamblu din componenta caroseriei Opel (General-Motors) cu pregatirea de fabricatie aferenta aflat acum in faza de omologare preserie.
-executie s.d.v-uri pentru Autoliv,Terwa s.r.l.,Morelli s.r.l. Metrom s.a ,Carfil s.a. Eldon srl Walro Engeneering srl Avantec Stamping Tools srl s.a.

studii

 

Facultati:

1969-1973 Liceul teoretic "Andrei Saguna"
1977-1982 UNIVERSITATEA BRASOV
Facultatea:Tehnologia constructiilor de masini

Activitati extracurriculare

Am experienta in negocieri cu parteneri externi si interni privind asimilarea precum si cumpararea unor repere necesare realizarii produselor fabricate.
Am lucrat cu bugete si sunt obisnuit cu gestionarea acestura.
Sunt deschis sa imi perfectionez cunostintele continu , sa invat lucruri noi necesare desfasurarii activitatii indiferent de sectorul in care imi desfasor activitatea.
Abilitate de a lucra in colectivitate,comunicativitate.
Abilitate de a stabilii prioritati si de a organiza mmunca in conformitate cu necesitatile.
Intelegere si dorinta de a ajuta;entuziasm pentru a fi la curent cu noutatiile in domeniu si de a i invata si pe ceilalti.

Premii

1992 Curs superior de management.
Institutul Roman de management in colaborare cu Universitatea de
la Marsilia Franta
1996 Managementul Calitatii
Program de instruire
2007 Cursuri de instruire pentru implementarea standardului ISO TS
16949 stanndard necesar in executia componentelor auto.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close