Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.11.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.01.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salariu motivant, eventual cazare, masa

Tip job: Full time

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director zonal vânzări

Responsabilitati:

Activități de gestionare vânzări, activităti specifice în domeniul echipamentelor pentru rețele de apă ( vane AVK, contoare de apă Itron, cămine branșament Saint Lizaigne, etc ), echipamente de măsură gaz, echipamente măsură energie termică dar și a utilajelor de mentenanță, inspecție rețele de apă ( autocurățitoare, echipamente CCTV, echipamente detecție pierderi ).

01.04.2017 - 31.10.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: regional sales manager

Responsabilitati:

Înființată în anul 1994 este în prezent, unul din liderii de piață cu experiență, pe piața utilajelor și accesoriilor de salubritate, intreținere drumuri pe timp de vară sau iarnă, asigurând o multifuncționalitate a utilajelor sau autospecialelor livrate, este o prezență constantă pe piața utilajelor de construcții și totodată un furnizor important de autospeciale pentru situații în caz de urgență. Suntem printre principalii distribuitori pe piața de recipiente de colectare diverse deșeuri, platforme îngropate de colectare selectivă în cadrul SMID, iar mobilierul urban livrat de noi se bucură de cele mai alese aprecieri in rândul clienților noștri. Particularitatea produselor comercializate este posibilitatea configurării conform solicitărilor colaboratorilor noștri, dar și multifuncționalitatea acestor utilaje. Rolul meu în cadrul companiei este de a gestiona și coordona activitatea de vânzare și after sales a diviziei utilaje, dar și activităților de promovare și vânzare a soluțiilor integrate de gestionarea deșeurilor, amenajare parcuri și produse ecologice pe zona de centru, nord, vest și parțial sud a României. Totodată, în sarcinile mele de serviciu intră și suportul acordat departamentului tehnic și service la recepția, punerea în funcțiune și instructajul operatorilor în teren privind funcționarea utilajelor comercializate.

01.04.2016 - 30.04.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

Gestionarea vânzārilor pe zona Nord, județele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Bistrița Năsăud. Produsele comercializate sunt țevile de polietilenă, lisă, corugată, protecție cabluri etc, precum şi fitingurile necesare acestor țevi, aparate de sudură prin electrofuziune. Activitățile sunt cele ale unui area sales manager, de la promovare până la ridicarea instrumentului de plată, ceea ce închide procesul de vânzare.

01.11.2015 - 31.03.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vânzări

Responsabilitati:

Prezentarea și promovarea în mod direct a companiei în fața clienților, a colaboratorilor, a furnizorilor de pompe de vacuum, consumabile și service al acestor tipuri de pompe. Formarea, administrarea și dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei identificând noi clienți și menținând relația cu clienții în timpul vânzării și post – vânzare. Realizarea targetului de vânzări. Întocmirea ofertelor de preț. Realizarea de rapoarte asupra activității prestate în cadrul companiei . Înregistrarea tuturor activităților, task-urilor și a stadiilor de rezolvare în CRM-ul Wunderlist. Actualizarea site-ului companiei, diverse modalități de promovare online și offline. Întocmirea de devize de lucru pe activitățile de service prestate de companie. Activități administrative.

01.01.2011 - 30.06.2015

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: responsabil Întreţinere contoare - e.on servicii tehnice srl, regiunea nord, departament Întreţinere contoare cluj napoca

Responsabilitati:

Coordonarea întregii activităţi a departamentului Întreţinere Contoare.
Coordonarea echipelor dedicate pentru înlocuirea contoarelor, verificarea activităţii acestora.
Asigură protecţia informaţiilor confidenţiale şi a drepturilor de proprietate ale clienţilor firmei.
Mentenanţa, montarea şi monitorizarea echipamentelor de teletransmisie AMR.
Coordonarea şi urmărirea operaţiunilor de înlocuiri dispozitive de măsura, monitorizarea operaţiunile lunare de raportare necesare întocmirii Balanţei Gaze, supravegherea verificărilor metrologice în teren, în vederea depistării eventualelor neconcordanţe a sistemelor de măsurare.
Întocmirea şi supravegherea planului anual de înlocuiri dispozitive, încadrarea în standardele de performaţă privind expirarea metrologică a acestora, îndeplinirea programului periodic de verificări pe teren a sistemelor de măsură şi control în vederea incadrării în standardele de funcţionare in vigoare.
Întocmirea rapoartelor săptămânale şi lunare privind rezultatele realizării activităţii de înlocuire dispozitive de măsură, aprobrea listelor dispozitivelor ce urmează a fi casate sau reverificate metrologic, de către Laboratorul de Metrologie.

01.09.2008 - 01.01.2011

Departament: management

Titlu Job: coordonator departament citire contoare-e.on gaz distribuţie sa, regiunea nord, centrul operaţional cluj

Responsabilitati:

Coordonarea întregii activităţi a departamentului Citire Contoare.
Coordonarea echipelor dedicate pentru citirea contoarelor instalate la clienţii casnici şi non casnici, verificarea activităţii acestora.
Gestionarea operaţiunilor de citire dispozitive de măsura, participarea la operaţiunile lunare de raportare necesare întocmirii Balanţei Gaze, participarea la verificările metrologice pe teren, în vederea depistării eventualelor neconcordanţe a sistemelor de măsurare.
Întocmirea rapoartelor săptămânale şi lunare privind rezultatele realizării activităţii .
Responsabil de îndeplinirea targetelor privind numărul de contoare citite a personalului din subordine, generare comenzi citire în SAP, eliberare citiri spre facturare în SAP .

01.09.2007 - 01.09.2008

Departament: management

Titlu Job: coordonator – operator al echipei de operatori sap din cadrul districtului - e.on gaz distribuţie sa, regiunea nord, district 5 cluj

Responsabilitati:

Desfăşurarea activităţii de operare a activităţii zilnice din cadrul departamentului în programul de operare şi evidenţă SAP.
Coordonarea – supravegherea echipei care efectuează activităţi de operare a activităţii zilnice din cadrul departamentului în programul de operare şi evidenţă SAP.
Generarea raporturilor din SAP privind activitatea din cadrul Districtului, transmiterea rapoartelor către managementul Companiei .

01.06.2006 - 01.09.2007

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: instalator revizii şi verificări instalaţii de utilizare-e.on gaz distribuţie sa, regiunea nord, district 5 cluj

Responsabilitati:

Desfăşurarea activităţii de mentenanţă la echipamentele şi instalaţiile sistemului de distribuţie gaze naturale, efectuează lucrări de exploatare, asamblare , instalare şi reparare a sistemelor de alimentare cu gaze naturale.
Efectuarea de verificări şi revizii la instalaţiile de gaze naturale, în vederea reducerii riscurilor şi pierderilor de gaze, verificarea şi revizia posturilor de reglare în vederea funcţionarii acestora în parametrii stabiliţi.
Efectuarea reviziilor anuale a căminelor de vană şi răsuflătorilor de pe traseele sistemului de distribuţie, protejarea anticorozivă a conductelor aeriene, în vederea menţinerii stării de funţionare şi creşterea duratei de exploatare a sistemului de distribuţie gaze naturale.

01.11.2002 - 01.06.2006

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: instalator revizii şi verificări instalaţii de utilizare- sc distrigaz nord sa, sucursala cluj napoca

Responsabilitati:

Desfăşurarea activităţii de mentenanţă la echipamentele şi instalaţiile sistemului de distribuţie gaze naturale, efectuează lucrări de exploatare, asamblare , instalare şi reparare a sistemelor de alimentare cu gaze naturale.
Efectuarea de verificări şi revizii la instalaţiile de gaze naturale, în vederea reducerii riscurilor şi pierderilor de gaze, verificarea şi revizia posturilor de reglare în vederea funcţionarii acestora în parametrii stabiliţi.
Efectuarea reviziilor anuale a căminelor de vană şi răsuflătorilor de pe traseele sistemului de distribuţie, protejarea anticorozivă a conductelor aeriene, în vederea menţinerii stării de funţionare şi creşterea duratei de exploatare a sistemului de distribuţie gaze naturale.

studii

 

Facultati:

2002 - 2004 Facultate: Management / Finante / Banci / Burse la Universitatea “Bogdan Vodă” Cluj Napoca, Facultatea de Management -Învăţământ Frecvenţă Redusă din Cluj Napoca. Studii întrerupte .
1994 - 1998 Liceu / Școală profesională: Istorie Ştiinţe Sociale la Colegiu Naţional Bilingv ,, George Coşbuc’’ Cluj Napoca- Profil Istorie Ştiinţe Sociale din Cluj Napoca.

Premii

Certificari
Jul 2015 - Aug 2015: Certificat Competenţă Profesională pentru Transport Rutier de Marfă ARR
Atestat Manager Transport Marfă
Calificari
Jan 2002: Societatea Naţională de Gaze Naturale ,,Romgaz’’ – Şcoala Naţională de Gaze Mediaş - calificare în meseria de instalator apă, gaz, termice

Hobby-uri
Muzica,Tenis,Pescuit,Football,Ciclism,Fotografie,Literatura,Calatorii,Istorie

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,incepator)

germană(incepator,incepator,incepator)

italiană(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close