Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.01.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.07.2011

obiectiv

 

Doresc sa lucrez intr-o companie dinamica, unde pot sa-mi valorific experienta in organizarea si conducerea echipelor in vederea atingerii performantei, in acelasi timp avand ocazia sa-mi pun in valoare si vasta experienta in domeniul Calitatii .

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Productie, Controlul calitatii, Management

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.10.2016

experienta profesionala

 

01.08.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Coordonez departamentele Productie, Calitate, Tehnic si Logistica in vederea productiei si livrarii cablajelor conform cerintelor clientilor din industria Automotive.

01.03.2006 - 31.07.2016

Departament: management

Titlu Job: manager calitate

Responsabilitati:

Am inceput activitatea in aceasta companie in calitate de Sef schimb calitate, urmand ca, dupa un an, sa ocup functia de Manager Calitate. Din 2006, am acumulat 10 ani de experienta in conducerea Departamentului Calitate (peste 150 persoane) dobandind abilitati in formarea si organizarea personalului, precum si prioritizarea si rezolvarea problemelor.
Ca Manager Calitate am avut responsabilitati privind implementarea si mentinerea SMC (sistemul de management al calitatii) conform ISO/TS 16949, efectuarea de audituri interne, participarea la audituri externe si de client .
Am participat la implementarea de noi proiecte de la diferiti clienti din industria auto si am realizat planificarea atingerii indicatorilor de calitate stabiliti si formarea de echipe complete pentru supravegherea si controlul calitatii.

Realizari speciale:
Kromberg & Schubert Quality award pentru anul 2013- premiu special acordat anual in cadrul grupului Kromberg & Schubert fabricii 'benchmark' pentru performanta in Calitate .

Contributie importanta in realizarea ramp-up-lui fabricii in 2015 pentru un poiect de dimensiuni mari prin construirea echipei Calitate cu 200 de subordonati si realizarea ramp-up-lui indicatorilor de Calitate

01.03.2004 - 31.10.2005

Departament: productie

Titlu Job: manager sector productie

Responsabilitati:

In perioada 2004- 2005 am lucrat 4 luni in postul de Sef al biroului de productie iar apoi in postul de Manager sector de productie avand responsabilitatea departamentelor de proiectare-dezvoltare si a celui de productie. In aceasta calitate m-am ocupat de planificarea productiei, organizarea realizarii in termen a comenzilor planificate in cele patru ateliere de productie, urmarirea si imbunatatirea activitatii de proiectare si productie avand parghiile oferite de Sistemul de Management Calitate implementat

01.04.2003 - 31.03.2004

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: sef serviciu calitate

Responsabilitati:

In cadrul Serviciului Calitate, unde ulterior am ocupat postul de Sef Serviciu, am avut responsabilitatea implementarii Sistemului de Management Calitate in vederea certificarii conform SR EN ISO 9001-2001 si de asemenea am avut responsabilitatea calitatii produselor executate in sectorul de productie prin coordonarea a 15 cotrolori calitate. In urma implementarii sistemului de management al calitatii am participat la auditurile interne ale organizatiei in calitate de auditor intern si de asemenea am participat la auditurile de certificare ale organizatiei de catre firmele OMCAS, SIMTEX, CCAS.In cadrul auditurilor de certificare s-a remarcat gradul inalt de documentare al sistemului precum si modelarea proceselor, conducerea si evaluarea lor intr-un mod potrivit si specific organizatiei.

01.10.1997 - 31.01.2001

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef serviciu aprovizionare

Responsabilitati:

In calitate de Sef Serviciu Aprovizionare, am avut responsabilitatea gestionarii a cinci magazii, aprovizionarea a trei sectoare de productie, evaluarea si selectarea furnizorilor.Am avut responsabilitatea comunicarii cu furnizorii in ceea ce priveste nivelul pretului, conditiile de livrare si calitatea materialelor. Am conceput si implementat sistemul de evaluare si selectie al furnizorilor in baza unor criterii bine definite.

studii

 

Facultati:

1991 - 1996 Facultate: Facultatea Electronica aplicata la Universitatea Tehnica Cluj Napoca din Cluj Napoca.

Premii

Certificari
Oct 2014 - Oct 2014: TUV-Auditor intern pentru Sisteme de Managementul Calitatii in Industria Auto
Descriere
Premii si Distinctii
Jan 2014: Kromberg &Schubert Quality award for 2013Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close