Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.07.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.08.2010

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Educatie / Training / Arte, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, IT Software, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.03.2021

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: director tehnic

01.09.2018 - 29.02.2020

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: responsabil sisteme dozimetrice

01.09.2016 - 30.06.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Pregatire in utilizarea acceleratorilor de particule si a sistemelor de detectori.
Activitatea de cercetare RA4 are ca scop studierea structurii nucleare, reactiilor nucleare si astrofizicii nucleare cu fascicule gamma stralucitoare in cadrul ELI-NP, precum si dezvoltarea aplicatiilor cu ajutorul fasciculului gamma. Experimentele din sfera fotofisiunii vor aborda identificarea barierelor de fisiune prin studii ale rezonantelor de transmisie, precum si studii ale modurilor rare de fisiune.

01.10.2014 - 30.06.2015

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Am făcut parte din departamentul de fisiune nucleara. În cadrul departamentului eram responsabil de întreg sistemul de detectori si de exploatarea acceleratoarelor de electroni dar și de metodele de depunere și analiza a țintelor în cadrul laboratorului de testari fizico-chimice.

01.10.2012 - 31.07.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Laborator Sistemas, senales y ondas. In cadrul laboratorului eram responsabil cu analiza detectorilor pentru eficientizarea proceselor și măsurătorilor dar și de calibrarea lor pentru diferite experimente.

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Materiale Avansate si Nanostructuri la Facultatea de Fizica, Universitatea din Bucuresti din Bucuresti.
2014 - 2016 Masterat: Fizica Teoretica la Departamentul de Fizica, Facultatea de Stiinte, Universitatea din Craiova din Craiova.
2014 - 2015 Masterat: Fizica Teoretica și Nucleara la Universite Francois Rabelais din Tours.
2012 - 2014 Facultate: Fizica Medicala la Facultad de Ciencias, Universidad de Granada din Granada. Student Erasmus
2011 - 2014 Facultate: Fizica Medicala la Departamentul de Fizica, Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii, Universitatea din Craiova din Craiova. Practica in laborator de radiologie si imagistica timp de un an. Cunoștințe despre dozele de radiații, nuclee si acceleratoare (cunoștințe tehnice cat și fizice).
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: matematica-informatica la Colegiul National "Nicolae Titutlescu" din Craiova.

Premii

Traininguri
May 2019 - May 2019: EURADOS Training Course on Radiation Protection Dosimetry and Accreditation

Certificari
Dec 2018 - Dec 2018: Auditor intern al sistemului de management pentru laboratoare de încercare și etalonare conform SR EN ISO/IEC 17025:2018 și ISO 19011:2018
TUVKarpat
Oct 2018 - Oct 2018: TL Dosimetry Training Course
Thermo Fisher Scientific Messtechnik GmbH
Lucrari publicate
Jun 2017: Filme subtiri polimere de PMMA pentru celule electro-optice cu cristale lichide nematice

Jun 2016: Modele bidimensionale de tip BF: interactii cu materia

Proiecte
Jul 2014 - Jul 2017: Pentagonul Facultatiilor de Fizica
Am fost organizatorul principal al proiectului Pentagonul Facultatiilor de Fizica pentru 4 ani un proiect care a luat fiinţă din dorinţa studenţilor de a organiza o conferinţă studenţească adresată exclusiv lor. Pentagonul a fost de fapt reînviat după mulţi ani, pentru a le oferi tuturor celor aflaţi la început de carieră în cercetare şansa de a fi într-o legătură strânsă cu rezultatele şi aspectele cele mai noi în diverse domenii de interes ale fizicii moderne.
Obiectivele principale ale proiectului sunt fost : sporirea gradului de conştientizare asupra situaţiei actuale din institutele şi centrele de cercetare din ţară, buna colaborare între studenţii fizicieni, viitori cercetători şi nu numai, mobilizarea studenţilor şi cadrelor didactice din facultăţile de fizică, atragerea atenţiei asupra principalelor direcţii de cercetare, iniţierea unor proiecte comune pentru promovarea fizicii pe plan naţional şi promovarea tinerilor fizicieni in contextul actual, organizarea acestui eveniment anual în centre universitare din ţară.
Voluntariat
Mar 2012 - Mar 2016: Earth Hour/ ASFFC si ASFUB
De la an la an, mișcarea Earth Hour, inițiată și coordonată la nivel global de WWF, capătă proporții din ce în ce mai mari, cucerind sute de milioane de oameni și, totodată, inducând un sentiment de apartenența la o comunitate, în rândul celor care sărbătoresc Earth Hour de fiecare dată.
Evoluția spectaculoasă pe care a cunoscut-o mișcarea, de la prima ediție din 2007 cu un singur oraș participant( Sydney) și până în prezent, cu o participare de peste 6500 de orașe din peste 130 de țări, a demonstrat că 1.8 miliarde de oameni din întreagă lume își doresc să facă ceva concret pentru mediul înconjurător. Mai mult, de-a lungul timpului, ei și-au împărtășit în mod voluntar poveștile, ideile și planurile de acțiune în beneficiul naturii, arătând că le pasă și că vor să se dedice mai mult acestei cauze. Astfel, Earth Hour a devenit un simbol important al unui angajament mult mai complex decât ceea ce presupunea evenimentul la început – stingerea luminilor pentru o ora. Am realizat acesta activitate ca si lider cu doua ONG-uri (ASFFC si ASFUB) unde am realizat diferite activitati cu comunitatea pentru a realiza o relatie mai buna si mai rezistent intre membrii acesteia.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close