Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.05.1979

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Petrosani

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2008 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: director sucursala

Responsabilitati:

Coordonarea activității sucursalei pe baza legislației și a normelor interne. Promovarea produselor și serviciilor băncii in unitate și in afara unității. Dezvoltarea calitativa și cantitativa a portofoliului de clienți și menținerea relațiilor cu aceștia prin asigurarea de servicii prompte și la înalte standarde profesionale cu respectarea reglementărilor interne. Identificarea, contactarea și consilierea potențialilor clienți. Întocmirea planurilor se acțiune și trasarea de sarcini concrete întregii echipe pentru îndeplinirea obiectivelor unității. Supravegherea activității angajaților din subordine. Verificarea documentațiilor de deschidere cont și a dosarelor de credit. Analizarea modului de îndeplinire a sarcinilor de serviciu și a planului de activitate. Analizarea pieței locale in vederea promovării produselor și serviciilor băncii pentru dezvoltarea portofoliului de clienți. Identificarea nevoilor potențialilor clienți, consilierea și prezentarea ofertei de produse și servicii. Întocmirea și transmiterea rapoartelor privind activitatea de vânzări desfășurată. Reconcilierea și avizarea vânzărilor realizate de angajații din subordine. Asigurarea desfășurării procesului de instruire a personalului unității.

01.06.2007 - 31.05.2008

Departament: banci

Titlu Job: consilier bancar imm

Responsabilitati:

Inițierea, întreținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții retail și IMM. Analizarea pieței locale in vederea promovării produselor băncii pentru dezvoltarea portofoliului de clienți. Consilierea clienților IMM, preluarea documentației de credit, întocmirea și analiza dosarului de credit persoane juridice.

01.11.2004 - 30.06.2007

Departament: banci

Titlu Job: administrator client

Responsabilitati:

Efectuarea de operațiuni bancare in lei și valuta dispuse de clienți persoane fizice și juridice, operațiuni contabile aferente activității proprii. Identificarea nevoilor clienților și prezentarea ofertei de produse și servicii. Dezvoltarea portofoliului de clienți

01.04.2002 - 31.10.2004

Departament: banci

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Efectuarea de încasări și plăti in lei persoane fizice și juridice, operațiuni de schimb valutar, vânzarea și răscumpărarea certificatelor de depozit, gestionarea imprimatelor cu regim special. Manipularea și înregistrarea in evidentele operative a valorilor monetare și non monetare. Verificarea concordanței între evidenta scriptică și cea faptică a numerarului și generarea registrelor de casa și schimb valutar

01.12.1998 - 30.04.2002

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: redactor-operator imagine

Responsabilitati:

Redactarea și prezentarea emisiunilor informative

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Finanțe - Bănci la Universitatea din Petrosani din Petrosani. Economist
2003 - 2007 Facultate: Finanțe-Bănci la Universitatea din Petrosani - Facultatea de Științe din Petrosani. Economist
2001 - 2005 Facultate: Psihosociologie la Universitatea din Petrosani - Facultatea de Științe din Petrosani. Psihosociologie
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Electrotehnica la Liceul Industrial Petrila din Petrila. ElectrotehnicaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close