Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.09.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.01.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Construirea unei cariere cu profil economic-comercial-vanzari, integrarea intr-o echipa profesionista, cu idei noi si dorinta de afirmare, intr-un mediu de lucru dinamic.

Salariu: nespecificat

Beneficii: In cadrul interviului.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Constructii / Instalatii, Internet / e-Commerce, Inginerie, Financiar / Contabilitate, Banci, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Galati, Iasi, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2015 - prezent

Departament: management

Titlu Job: director regional

Responsabilitati:

Domeniu activitate firma:

EPINVEST este o companie infiintata in anul 1994 si este unul dintre principalii importatori si distribuitori de scule electrice, utilaje pentru constructii, sisteme si echipamente pentru incalzire centrala si apa calda menajera, cat si un centru de inchirieri si service, dotat cu aparatura performanta si cu personal calificat.

Responsabilitati:

- organizarea si conducerea sucursalei locale;
- generarea unei cifre de afaceri / vanzari anuale de aprox. 1.800.000 EURO, pornind de la nivelul greenfield, din care >95% reprezinta vanzarile B2B produse si servicii;
- coordonarea echipei de vanzari B2B (3-6 agenti), echipei tehnice-service (1-3 tehnicieni), echipei de vanzari B2C (1-2 consilieri vanzari showroom), echipei financiar-contabile si logistica;
- conceperea strategiei de vanzari, pe fiecare tip de client, teritoriu, tip de produs sau serviciu vandut;
- controlul cifrelor rezultate din vanzari si prognoza pe termen scurt, mediu si lung;
- recrutare personal nou, motivarea si dezvoltarea personalului din subordine;
- identificarea problemelor si generarea de solutii;
- raportarea performantei in raport cu indicatorii de performanta;
- networking pentru dezvoltarea pozitiei companiei pe piata.

01.01.2011 - 30.04.2015

Departament: management

Titlu Job: business development manager

Responsabilitati:

CELTIC ENERGY GROUP este operational in USA si BENELUX dar si in Spania si Italia si are ca obiect de activitate proiectarea si constructia de proiecte speciale (constructii industriale, centrale pe biomasa, biogaz si micro-hidrocentrale), vanzarea de echipamente in domeniul energiei regenerabile.

Responsabilitati:

- coordonarea afacerii la nivel national;
- coordonarea unui buget de investitii de aprox. 15.000.000 EURO si atragerea altor investitii de aprox. 35.000.000 EURO;
- dezvoltarea de parteneriate-vanzari indirecte si a retelei de clienti-vanzari directe;
- coordonarea echipelor angrenate in procesul de implementare al proiectului: echipe comerciale, echipe tehnice-montaj, echipe de consilieri juridici,etc.;
- relationarea cu autoritatile, obtinerea tuturor avizelor necesare;
- relationarea cu furnizorii si finantatorii, pregatirea de raportate de audit conform normelor;
- raportarea activitatii conform indicatorilor de performanta.

01.03.2007 - 31.12.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

PROMOTHERM este o companie care ofera solutii complete de climatizare rezidentiala si industriala, cu filiale in cele mai importante resedinte de judet din tara.

Responsabilitati:

- identificarea de clienti noi si mentinerea relatiei cu clientii cheie din zona alocata;
- generarea unei cifre de afaceri anuale de aprox. 2.000.000 EURO, din care aprox. 750.000 EURO prin proiecte/distribuitori si 1.250.000 EURO prin vanzari B2B;
- vanzarea de produse si servicii;
- controlul procesului de vanzare din fazele de inceput, pana la livrare, instalare si after-sales;
- raportarea performantei conform indicatorilor interni.

01.04.2005 - 28.02.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: relationship manager / it atm network manager

Responsabilitati:

Banca Transilvania este o institutie financiar – bancara din Romania. Banca Transilvania este un jucator activ pe piata, devenind, datorita accelerarii implementarii stategiei de crestere, o banca recunoscuta la nivel national.

Responsabilitati:

- identificarea de clienti noi in zona alocata;
- promovarea si vanzarea produselor bancii catre clienti corporate si IMM;
- preluarea unei retele de 150 de terminale ATM si extinderea ei la aprox. 450 de terminale in perioada a 12 luni, coordonarea echipelor de livrare, instalare, mentenanta, training pentru personalul angajat pentru utilizarea terminalelor;
- supervizarea procedurilor inhouse ale bancii, managementul resurselor umane, al timpului si al bugetelor.

01.08.2003 - 30.04.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer vanzari si marketing

Responsabilitati:

TRACON este o firma de transporturi si constructii. Societatea are o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, realizand proiecte pentru constructii social - administrative, blocuri de locuinte, constructii ingineresti, constructii industriale si agrozootehnice, etc.

Responsabilitati:

- coordonarea activitati de vanzari, marketing si comunicare;
- generarea unei cifre de afaceri / vanzari anuale B2B de aprox. 1.000.000 euro;
- prezentarea grafica a proiectelor 2D/3D, conceperea de CD-uri promoționale, brosuri si alte materiale de marketing, conceperea site-ului web al companiei.
- participarea la targuri, evenimente si expozitii de specialitate.

studii

 

Facultati:

2008 - 2009 Masterat: MANAGEMENT MARKETING la INSTITUTUL BANCAR ROMAN din BUCURESTI. 3 module de specializare - Management si Marketing, Analiza financiara, Piete Financiare.
1998 - 2003 Facultate: INGINERIE ECONOMICA la Facultatea de Inginerie Braila din cadrul Universitatii Dunarea de Jos Galati din Galati. Ingineria si Managementul lucrarilor de constructii, Utilaje de constructii, Mecanica.

Premii

Certificari
Jan 2008 - Dec 2008: Curs AutoCAD 2D 3D, 3D Studio Max
Curs intensiv AutoCAD - introducere în 3D, tipuri de corpuri 3D, tipuri de operații cu obiecte 3D, primitive, corpuri de translație, crearea de obiecte 3D, relația între solide 3D, plotare, Curs intensiv 3D Studio Max - interfață 3D, modelare, texturare, iluminare, randare și tehnici de randare, animație.
Jan 2008 - Dec 2008: CURS VANZARI - Managementul Vanzarilor
Stabilirea obiectivelor de vânzări, formarea, coordonarea și motivarea echipei de vânzări, tehnici de investigare a nevoilor clienților, vânzarea bazată pe valoare, semnale de cumpărare, întâmpinarea obiecțiilor, factori ce pot duce la pierderea vânzării, vânzări consultative, stiluri de negociere, obținerea angajamentului de cumpărare, închiderea vânzării, aftersales.
Hobby-uri
Sport, Muzica, Literatura, Societate & spectacole, Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close