Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.10.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.11.1997

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Construirea unei cariere de succes, prin punerea in valoare cu profesionalism a tuturor cunostintelor, aptitudinilor si experientei profesionale dobandite pana in prezent, precum și invatarea de lucruri noi.

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Relatii publice, Marketing, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Baia Mare, Cluj-Napoca, Turda, Dej

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2009 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: director marketing

Responsabilitati:

Activitatea mea ca director de marketing a inceput in anul 2009 cu crearea unei noi imagini a firmei (concept, site, materiale promotionale) și cu elaborarea unei strategii de marketing pe 3 ani, unde am accentat pașii ce vor trebui facuți pentru o crestere a numarului de turisti in anii ce urmeaza. Am accentuat punctele deficitate și am identificat masurile ce vor trebui luate pentru a se ajunge la rezultatul scontat. Activitatea mea a avut si o componenta de vanzare, fiind nevoit sa ating anumite targhete lunare. Consider ca am deschis niste drumuri iar notorietatea firmei va putea fi mentinuta si imbunatatita pe viitor daca se vor mentine canalele deja existente.

Realizari:

- am creat o alta imagine a firmei;
- am imbunatatit si am crescut notorietatea firmei in Cluj, Bistrita, Satu-Mare, Oradea, Salaj;
- am impus noi metode de vanzare;
- am creat produse noi si am incercat să impun o politica orientata spre client, intr-un cuvant am reusit sa fac ca sa se actioneze asupra pietei intr-un mod cat mai unitar (am gandit un mix de marketing echilibrat).
- concluzie: o crestere importanta a cifrei de afaceri in ultimii 2 ani;

01.03.2007 - 31.08.2009

Departament: imobiliare

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Responsabilitati administrative, cum ar fi:
- gestionarea resurselor financiare ale companiei;
- gestionarea relatiilor cu banca și clienții;
- negocierea si semnarea contractelor cu tertii;
- recrutarea si coordonarea angajatilor aflati in subordine;
- elaborarea strategiei de dezvoltare a companiei pe termen mediu si lung;
- demararea proiectului imobiliar Ansamblul de locuinte, comert, birouri ”Corola Residence” din Cluj-Napoca, proiect ajuns la faza de executie;

Realizari:

Organizarea companiei Abaris Group Imobiliare nou infiintate in 2007. Formarea și conducerea unei echipe de 9 persoane avand ca obiectiv gestionarea problemelor legate de construirea și valorificarea locuintelor (560 apartamente, spații comerciale și birouri) din Ansamblul de locuinte, comert, birouri ”Corola Residence” din Cluj-Napoca, str. Eugen Ionesco.
Demararea si coordonarea proiectului mai sus amintit pana la faza de executie (2 imobile incepute).

01.10.2006 - 28.02.2007

Departament: imobiliare

Titlu Job: consultant imobiliar

Responsabilitati:

Prospectarea pietei imobiliare; completarea bazei de date; consilierea clientilor in vederea achizitionarii sau inchirierii de imobile; negocierea si intocmirea contractelor.

Realizari:

Cresterea numarului de tranzctii imobiliare.

01.10.2004 - 30.09.2008

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: doctorand

Responsabilitati:

Cercetarea si pregatirea lucrarii de doctorat, documentarea si sustinerea examenelor și a referatelor. Documentarea și sustinerea de seminarii pentru studenți.

Realizari:

In perioada aceasta am participat la seminarii, conferinte și intruniri pe diferite teme. In anul universitar 2005-2006 am facut muncă de cercetare la Universitatea din Bonn (Germania).

studii

 

Facultati in straiatate

2000-2001 Bursă de studii ”Erasmus-Socrates” la ”Ruprecht Karls Universitaet” din Heidelberg, Germania.
2005-2006 Bursă de doctorat la ”Rheinische Fridrich-Wilhelms-Universitaet” din Bonn, Germania.

Activitati extracurriculare

Capacitate prelungita de munca sub stres si presiunea obiectivelor.
Terminarea lucrului odata inceput.
Perseverentă, constanta si tenacitate in indeplinirea obiectivelor propuse.
Sociabilitate si adaptarea la lucrul in echipa.
Punctualitate.
Seriozitate.
Capacitate de coordonare a unei echipe.

Premii

-iunie-iulie 2009- Curs de ”Managementul proiectelor” organizat de CDIMM Maramures, absolvit cu examen si cu diplomă atestată de Ministerul Muncii, Familiei și Solidarității Sociale și de Ministerul Educației și Cercetării;
-mai-iulie 2004- Practică la diferite instituții ale Statului (Palatul Parlamentului, Guvernul Romniei, Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Integrării Europene, Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului etc.) organizată de Facultatea de Stiinte Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca;
- 2004- Participarea la un curs pe tema ”Transparenta in comunicarea politica” incheiat cu certificat atestat, eliberat de ”Ede Christian University” din Olanda;
- 2003-2006 Participarea la sesiuni studentesti pe teme de comunicare și administratie si relatii publice cu profesori din tara si strainatate;
-2001 Absolvirea unui modul pedagogic;
- 2007-Atestat de limba germană ”DAF;”

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

germană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close