Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.01.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu personal este ca acumulez cat mai multa experienta din punct de cedere profesionala si sa impartasesc toate cunostintele mele cu echipa ca care lucrez.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2017 - 30.11.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: director/manager restaurant

Responsabilitati:

Supravegherea activitatii angajatilor;
Planificarea si coordonarea activitati zilnice in restaurant;
Stabilirea si mentinerea contactelor bune cu furnizorii de materii prime;
Controlarea calitatii produselor si activitatii de productie;
Verificarea stocurilor si a comenzilor catre furnizori;
Intocmirea fiselor de actiune si incheierea contractelor cu clientii (nunti, banchete, conferinte si alte mese);
Gestionarea si solutionarea reclamatiilor de la clienti;
Intocmirea meniurilor;
Participarea la promovarea produselor impreuna cu ospatarii;
Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
Supravegherea salii de mese din punct de vedere al aspectului, curateniei si igienei.

01.10.2016 - 31.07.2017

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: director restaurant

Responsabilitati:

Supravegherea activitatii angajatilor;
Planificarea si coordonarea activitati zilnice in restaurant;
Controlarea calitatii produselor si activitatii de productie;
Verificarea stocurilor si a comenzilor catre furnizori;
Intocmirea fiselor de actiune si incheierea contractelor cu clientii (nunti, banchete, conferinte si alte mese);
Gestionarea si solutionarea reclamatiilor de la clienti;
Intocmirea meniurilor;
Participarea la promovarea produselor impreuna cu ospatarii;
Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii;
Supravegherea salii de mese din punct de vedere al aspectului, curateniei si igienei.

01.03.2015 - 31.08.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului si a preparatelor pentru a putea oferi o descriere detaliata asupra preparatelor din unitate, compozitie si mod de preparare, si recomandarea unei sticle de vin adecvata felului de mancare;
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Promovarea restaurantului in vederea cresteri profitului;
Pregatirea promta si corecta a notelor de plata;
Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala;
Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii.

01.01.2013 - 01.12.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef de sala – brilliant of the seas

Responsabilitati:

Coordonarea pregatiri profesionale a personalului si instruirea permanenta in vederea perfectionarii continue;
Supravegherea personalului in vederea oferirii unor servicii eficiente si profesioniste in cadrul unitatii;
Supravegherea restaurantului din punct de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
Pregatirea de comenzi pentru clientii cu nevoi speciale;
Organizarea evenimentelor festive;
Pregatirea raportului zilnic despre activitatea restaurantului si a personalului;
Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor;
Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele.

01.04.2007 - 01.11.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar - mariner of the seas, splendour of the seas, rhapsody of the seas si navigator of the seas

Responsabilitati:

Participarea zilnica la instruirea profesionala facuta de catre seful de sala, pentru verificarea prezentei, a calitatilor fizice, a sanatatii, a tinurei si a altor comunicari profesionale;
Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului si a preparatelor pentru a putea oferi o descriere detaliata asupra preparatelor din unitate, compozitie si mod de preparare, si recomandarea unei sticle de vin adecvata felului de mancare;
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Promovarea restaurantului in vederea cresteri profitului;
Pregatirea promta si corecta a notelor de plata;
Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii.

01.08.2005 - 01.02.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar, vas de croaziera, costa mediteraneea si costa magica

Responsabilitati:

Participarea zilnica la instruirea profesionala facuta de catre seful de sala, pentru verificarea prezentei, a calitatilor fizice, a sanatatii, a tinurei si a altor comunicari profesionale;
Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului si a preparatelor pentru a putea oferi o descriere detaliata asupra preparatelor din unitate, compozitie si mod de preparare, si recomandarea unei sticle de vin adecvata felului de mancare;
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Promovarea restaurantului in vederea cresteri profitului;
Pregatirea promta si corecta a notelor de plata;
Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii.

01.08.2004 - 01.04.2005

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ajutor de ospatar, vas de croaziera, costa atlantica

Responsabilitati:

Participarea zilnica la instruirea profesionala facuta de catre seful de sala, pentru verificarea prezentei, a calitatilor fizice, a sanatatii, a tinurei si a altor comunicari profesionale;
Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului de bauturi pentru a putea oferii servicii de calitate;
Preluarea comenzilor bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Servirea bauturilor;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii;
Debarasarea meselor si pregatirea acestora pentru clientii urmatori.

01.02.2004 - 01.05.2004

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului si a preparatelor pentru a putea oferi o descriere detaliata asupra preparatelor din unitate, compozitie si mod de preparare, si recomandarea unei sticle de vin adecvata felului de mancare;
Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Promovarea restaurantului in vederea cresteri profitului;
Pregatirea promta si corecta a notelor de plata;
Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala;
Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii.

01.08.2001 - 01.02.2004

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ajutor de ospatar

Responsabilitati:

Participarea zilnica la instruirea profesionala facuta de catre seful de sala, pentru verificarea prezentei, a calitatilor fizice, a sanatatii, a tinurei si a altor comunicari profesionale;
Mentinerea curateniei restaurantului respectand regulile de sanatate publica;
Cunoasterea detaliata a meniului de bauturi pentru a putea oferii servicii de calitate;
Preluarea comenzilor bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
Servirea bauturilor;
Acordarea unei atentii cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
Indeplinirea altor sarcini atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile unitatii;
Debarasarea meselor si pregatirea acestora pentru clientii urmatori.

studii

 

Facultati:

2001 - 2002 Liceu: Ospatar la Colegiu National Economic – Andrei Barseanu din brasov. Organizarea activităţilor unităţilor de alimentaţie şi turism; sisteme de servire: servirea preparatelor, servirea băuturilor; asocierea băuturilor cu preparatele culinare.
1996 - 2001 Liceu: Matematica - fizica la Liceul George Moroianu din brasov.

Premii

Calificari
Jul 2013: Management for leads - Royal caribbean International



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close