Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.05.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.09.1994

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Prelucrarea lemnului / PVC

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2010 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii in cele doua magazine ale societatii , urmarirea vanzarilor fizice si valorice , aprovizionarea ritmica magazinelor cu marfurile necesare vanzarii , urmarirea stocurilor fizice si valorice prin organizarea de inventare periodice de verificare a stocurilor , promovarea magazinelor in zonele in care se afla , identificarea de noi potentiali distrubuitori ale marfurilor pe care le comercializeaza societatea si incheierea de contracte , identificarea fermierilor ca potentiali clienti si prezentarea produselor societatii catre acestia pentru a satisface cerintele lor in materie de hrana si accesorii pentru animale , intocmirea de buget de venituri si cheltuieli .

01.09.2008 - 09.03.2009

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de intretinere si functionare a utilajelor .
Aprovizionarea cu materiale si piese de schimb necesare bunului mers al activitatii .
Coordonarea activitatii de productie peleti din lemn de stejar. Controlul calitatii al materiei prime aprovizionate .
Intocmirea si urmarirea realizarii bugetului de venituri si cheltuieli pentru partea de intretinerea si functionarea utilajelor .

01.03.2008 - 31.08.2008

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Vanzare-cumparare masa lemnoasa .
Onorarea comenzilor clientilor existenti .
Identificarea de noi clienti .

01.03.2006 - 29.02.2008

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Reprezentant legal al administratorului in S.C. FURNIPROD ALPROM S.R.L. , o societate in cadrul grupului Alprom Pitesti care avea ca obiect principal de activitate productia si comercializarea de furnir estetic din lemn . Responsabilitatile mele erau coordonarea intregii activitati ale societatii , aprovizionare cu materii prime , coordonarea activitatii de productie , coordonarea activitatii de vazare , contactarea de noi clienti in vederea incheierii de noi contracte de vazare al produsului , intocmirea si urmarirea realizarii bugetului de venituri si cheltuieli , stabilirea necesarului de forta de munca , coordonarea personalului angajat din societate ( 32 ca numar ) , promovarea societatii .

01.04.2000 - 28.02.2006

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: sef sectie fabrica de cherestea

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de productie a cherestelei intr-o fabrica cu un numar de 130 de angajati . Aceasta activitate consta in asigugurarea fabricii cu materie prima , intocmirea si urmarirea planului de de productie in functie de comenzile pe care le avea fabrica , realizarea indicatorilor economici prevazuti in bugetul de venituri si cheltuieli ( aceasta fabrica activa ca un centru de profit in cadrul societatii ) , stabilirea necesarului de forta de munca in functie de comenzile pe care le aveam de realizat si coordonarea acesteia pentru a da randamentul corespunzator si a realiza indicatorii fizici si valorici din bugetul de venituri si cheltuieli .
Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli .

15.09.1999 - 31.03.2000

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: inginer stagiar

Responsabilitati:

Urmarirea realizarii planului de productie si a comenzilor existente .
Urmarirea si realizarea indicatorilor fizici si valori din bugetul de venituri si cheltuieli.
Coordonare personalului din subordine .
Receptia cantitativa si calitativa a materiei prime.

studii

 

Premii

Cursuri :
1. Dezvoltarea Abilitatilor Manageriale - Actual Training ;
2. Marketing Management - Actual Training .

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close