Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.09.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.07.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Profesionalism și respect = expert contabil.

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Beneficii: in functie de negocierea pachetului salarial

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 15.03.2017

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director financiar contabil

Responsabilitati:

Participa ca membru in Comitetul Director, la elaborarea planului de dezvoltare a spitalului, planului anual de furnizare a serviciilor medicale, elaborarea proiectului bugetului de venituri si cheltuieli, la realizarea echilibrului financiar intre veniturile si cheltuieli. Asigura monitorizarea si raportarea indicatorilor specifici activitatii medicale , financiari, economici , cu incadrarea in indicatorii economici asumati prin contractul de administrare.
Asigura si raspunde de organizarea si desfasurarea activitatii financiare a spitalului, organizarea contabilitatii, incasarea veniturilor si plata cheltuielilor.
Asigura executarea bugetului de venituri si cheltuieli al spitalului si efectueaza analize trimestriale la nivel de institutie si la nivel de compartiment/sectie.

01.12.2017 - 28.02.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil sef

Responsabilitati:

Organizarea si executarea tuturor activitatilor pentru a raspunde obligatiilor fiscale/financiare/contabile ale companiei, de la momentul imediat dupa infiintare, pana in prezent, evolutia numarului de salariati fiind de la 2 persoane pana la peste 100.
Elaborarea bugetului de venituri si cheltuieli, rectificarea si executia lunara a acestuia.
Evidenta contabila a tuturor operatiunilor si a intregii activitati, declaratii fiscale.

01.08.2017 - 31.12.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director financiar

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de 14 persoane cu activitate în domeniul financiar-contabil. Soluționarea problemelor si luarea deciziilor oportune. Analizarea situațiilor financiar-contabile. Comunicarea cu instituțiile financiare, cu tertii, rezolvarea problemelor în relațiile cu instituțiile statului.

01.09.2009 - 31.08.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Coordonarea activității financiar-contabile. Coordonarea structurilor din subordine: serviciul Economic, biroul Personal și serviciul Parcări. Întocmirea bugetelor de venituri și cheltuieli, a situațiilor financiare anuale și trimestriale și a tuturor raportărilor aferente activității desfășurate. Verificarea aspectelor legale privind achizițiile, problemele de personal, reprezentarea în fata organelor de verificare.

01.06.2009 - 31.08.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil şef

Responsabilitati:

Coordonarea compartimentului financiar-contabil. Întocmirea situațiilor financiare, a declarațiilor fiscale și a tuturor situațiilor și raportărilor aferente activității curente.

01.04.2002 - 31.05.2009

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil şef

Responsabilitati:

Organizarea şi realizarea întregii activităţi de evidenţă contabilă , care presupune : evidenţa materialelor , a mijloacelor fixe , salarii , toate înregistrările contabile ; balanţă si bilanţ contabil ; elaborarea de bugete de venituri şi cheltuieli , întocmirea de cash-flow; contractare şi ofertare ; Organizarea şi urmărirea producţiei şi a vânzărilor ; încasări şi plăţi ; etc
Alături de directorul societatii , am participat la înfiinţarea societăţii ARCOTEX SRL , obţinând întregul set de acte de reglementare şi de funcţionare . În perioada 2002-2008 , societatea a crescut an de an ca cifră de afaceri , volume de productie şi rentabilitate .

01.08.1997 - 30.04.2002

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Am lucrat , ca proaspăt absovent , în serviciul financiar - contabilitate , unde întreaga activitate era organizată pe module de lucru , care la anumite intervale de timp se roteau între salariaţi . A fost perioada de acumulare a primelor experienţe de practică contabilă .
Încadrarea în colectivitate - serviciul financiar-contabilitate avea 15 persoane;
Afirmarea profesională
Promovarea în postul de contabil şef în anul 2002

studii

 

Facultati:

2005 - 2008 Masterat: Expert contabil la CECCAR Bucuresti din Bucuresti. Obținerea calității de expert contabil în urma unui stagiu de 3 ani.
1992 - 1997 Facultate: Finanțe, Bănci și Contabilitate la Academia de Studii Economice, din Bucuresti. Specializarea: Contabilitate și informatică de gestiune
1988 - 1992 Liceu / Școală profesională: Matematica-fizica la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti.

Premii

Calificari
Apr 2017: Atestat in domeniul Sistemului European de Conturi (SEC)

Aug 2008: Expert contabil CECCAR Bucuresti

Hobby-uri
SportulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close