Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.11.1963

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:19.07.1982

Stagiu militar: da

obiectiv

 

un job unde sa pot sa pun in valoare calitatile deprinse dealungul timpuluiun job motivat si unde sa am posibilitatea de avansare pe criterii de competente profesionala si posibiltatea de perfectionare continua

Salariu: nespecificat

Beneficii: in functie de competente , specificul si complexitatea postului

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Administrativ / Logistica, Agricultura, Paza si protectie / Militar, Functii publice, Productie, Protectia mediului, Prelucrarea lemnului / PVC, Banci, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bacau, Iasi, Roman, Suceava, Piatra Neamt, STRAINATATE, Pascani, Sannicolau Mare, Gura Humorului, Falticeni

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

16.04.2000 - 01.08.2009

Departament: productie

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

coordonare intregii echipe , proiectare , calculare , negociere si incheierea de contracte cu clientii, urmarire procesului de productie si a bunului mers a lucrarilor contractate in vederea predarii acestora la timp si de calitate conform contractelor, participarea la receptia si darea in folosinta a lucrarilor.

Realizari:

am pornit in aceasta firma de la inceputurile ei aducind in aport important reusind sa depasim cifra de 8000.000 ron in 2004

20.05.1992 - 27.10.1995

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: protectie paza

Responsabilitati:

protectie , paza, filaje

20.04.1990 - 14.03.1993

Departament: transport / distributie

Titlu Job: manager logistica

Responsabilitati:

Coodonarea activitatii de transport, inspectia verificarea auto la plecarea in cursa, eliberarea folior de parcurs, calculul carburantilor, efectuarea protectiei munci, programarea reviziilor si reparatiilor.

Realizari:

coordonarea unui numar colectiv de oameni ridicind cifrele de productie si societatea mentinerea legaturilor cu partenerii si programarea curselor impreuna cu acestia, supravegherea timpilor de incarcare si descarcare si incadrarea in timpi contractului.

20.02.1987 - 14.02.1989

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: lucrator mai

Responsabilitati:

paza si protectie , investigatii , filaje

14.02.1985 - 14.02.1987

Departament: agricultura

Titlu Job: silvicultor

Responsabilitati:

coordonarea si executarea de lucrari silvice

14.08.1982 - 14.02.1985

Departament: agricultura

Titlu Job: sef depozit

Responsabilitati:

evidenta intrari iesiri , sortare,incarcarea si expedierea masei lemnoase, executarea instruiri zilnice de protectie a munci , normare muncitorilor a timpului de executie a lucrarilor , distributia de carburanti si piese pt utilaje , urmarirea executarii sarcinilor de plan zilnice , lunare si semestriale.

Realizari:

am condus echipa de 150 muncitori crescind productivitatea prin o cit mai buna coordonare si eliminarea timpilor morti.

studii

 

Activitati extracurriculare

Carnet conducere categoriile B,C,E, TR(tractoare rutiere, utilaje agricole , utilaje forestiere
Detectiv Particular , organizarea unei firme de paza si protectie a posturilor de paza, serviciu de investigatie si filaj.

Premii

Curs cu atestat de DTP Romania 2006

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close