Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.06.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.07.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: Munca in o companie care sa imi ofere o satisfactie atit profesionala cit si financiara.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Constructii / Instalatii, Achizitii, Petrol / Gaze

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Sargeant Marine Bitumen este parte din Valt Aspalt (VITOL), cel mai mare trader de produse petroliere mondial. Domeniul de activitate Sargeant este de import bitum rutier (mare si CF) prin cele 2 terminale (Agiega si Sabaoani) si vanzarea catre constructori de drumuri.
Activitatea mea este de a coordona/dezvolta activitatea comerciala pe Romania, Bulgaria, Rep. Moldova si Ucraina.

01.02.2012 - 31.01.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Responsabil comercial Romania si Bulgaria, Republica Modlova. Mai sint responsabil pentru gasirea clientilor, negocierea contractelor, stabilirea limitei de credit in functie de parametrii economici si a notorietatii in piata (incidente CIP, rau platnic, tipul de proiect la care se lucreaza, tipul de finantare existenta, termen de plata conform proiect s.a.), intilnirea periodica cu A.N.D.-ul pentru a afla informatii legate de proiecte si rezolvarea problemelor firmei, negocierea cu furnizorii de asigurare de limita de credit, informatii din piata de constructii rutiere, s.a.
Dezvoltarea afacerii prin comercializarea de bitum si de la alte rafinarii ex. NIS Pancevo (nu doar din terminalul din Mangalia), acoperirea zonei de vest a tarii. Cresterea cotei de piata in Bulgaria, si intrarea pe piata din Republica Moldova.

01.02.2010 - 01.02.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: comercial

Responsabilitati:

Responsabil comercial Romania si Bulgaria, si dezvolatre in tarile invecinate. Mai sint responsabil pentru gasirea clientilor, negocierea contractelor, stabilirea limitei de credit in functie de parametrii economici si a notorietatii in piata (incidente CIP, rau platnic, tipul de proiect la care se lucreaza, tipul de finantare existenta, termen de plata conform proiect s.a.), intilnirea periodica cu A.N.D.-ul pentru a afla informatii legate de proiecte si rezolvarea problemelor firmei, negocierea cu furnizorii de asigurare de limita de credit, informatii din piata de constructii rutiere, s.a.

01.04.2007 - 01.02.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: areea sales manager

Responsabilitati:

; Crearea unei limite de credit (in baza datelor financiare); Ofertarea; Contractarea; Negocierea obiectiunilor si discountului; Raporturi (vinzari, overdues, bugete,margine s.a.); Mentinerea legaturii cu actualii clienti; Verificarea sesizarilor; Recuperarea de creante; Responsabil de programele de investitie cu clientii existenti.

Realizari:

Am depasit target-ul pe 2008 cu 189%.

25.07.2006 - 01.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Ca Director Comercial coordonam activitatea echipei de vinzari, si celei de tehnic, stabilirea targetelor de vinzari, overdues, verificarea ofertelor trimise catre clienti. Trimiterea rapoartelor catre directorul general.

Realizari:

Am crescut vinzarile cu 197% din momentul cind a devenit director comercial, am condus o echipa de 3 persoane pe vinzari si 2 persoane pe tehnic, am redus termenul de executare e lucrarilor cu o medie de 2 zile.

25.01.2005 - 15.11.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: agent turism

Responsabilitati:

Facerea publicitatii
Primirea aplicatiilor
Repartizarea persoanelor in functie de locuri si de cereri

01.10.2003 - 21.03.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: market analist

Responsabilitati:

Telemarketing

01.10.2002 - 21.03.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: vp relatii publice

Responsabilitati:

Impreuna cu alti noua prieteni, am creat asociatia studenteasca "DaAfaceri".
Am coneput statutul oragnizatiei, am ales numele “DaAfaceri”, am recrutat noi membri le-am facut training.
Am conceput doua programe, unul numit "Business-intro", destinat persoanelor care vor sa inceapa o proprie afacere. In acest program li s-a prezentat cele mai importante aspecte in inceperea unei afaceri de catre intreprinzatori de succes.
Al doilea program este numit "Resume" si este destinan persoanelor care vor o cariera in resurse umane.
Tin sa mentionez ca ambele programe au fost un succes.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: Management la Academia de Studii Econimice din Bucharest.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)

italiană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close