Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.10.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.01.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu este sa fiu parte a unei companii permanent determinata spre creștere, care prin acordarea libertății de a-mi atinge standarde ridicate, transforma provocările in oportunități.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Administrativ / Logistica, Achizitii, Inginerie, Banci, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2006 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director adjunct/senior specialist, departamentul constructii si achizitii

Responsabilitati:

- Coordonez activitatile departamentului pentru lucrarile de amenajare si remenajare a sediului central, a centrului operational si a sucursalelor in vederea dezvoltarii retelei bancare nationale a diminuarii cheltuielilor operationale si eficientizarii activitatii: design, verificare proiecte - arhitectura, instalatii mecanice, electrice si data-voice, mobilier, receptia lucrarilor, verificarea situatiilor de plata, relatia intre diferiti contractanti;
- Coordonez activitatea departamentului in facility management pentru sediile central, operational, reteaua nationala a bancii, precum si altor imobile ale bancii rezultate din recuperarea creantelor.
- Coordonez intocmirea bugetului departamentului si verific administrarea acestuia in conditii de eficienta a costurilor, corelat cu standardul si nevoile companiei.
- Initiez, coordonez, corectez si finalizez procesele de achizitii tehnice (consumabile, echipamente, servicii tehnice) specifice activitatii de real-estate si facility management.
- Asist si verific ofiterul de achizitii generale in procesele de achizitii servicii, consumabile, rechizite si echipamente cu specific bancar, in conformitate cu responsabilitatile departamentului de Constructii si Achizitii;
- Verific si finalizez impreuna cu reprezentantul departamentulului Juridic al bancii redactarea contractelor de achizitii servicii, echipamente, de inchiriere a spatiilor;
- Gestionez relatia cu proprietarii spatiilor inchiriate si cumparatorii imobilelor recuperate in contul creantelor;
- Coordonez activitatea departamentului in relatiile interdepartamentale, verific si imbunatatesc procesele specifice departamentului pentru asigurarea operationalitatii din punct de vedere tehnic a retelei nationale a bancii;
- Creez, rectific si imbunatatesc normele interne, procedurile si fluxurile de real-estate, constructii, achizitii, facility management, ATM, preluare si valorificare imobile recuperate.

01.06.2005 - 30.11.2006

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

- Am asigurat activitatea de project management pe santierele din zona Bucuresti pentru amenajarea agentiilor BRD Expres in scopul dezvoltarii retelei bancare a BRD-GSG (aproximativ 40 agentii supervizate si finalizate- constructii, mecanice, electrice, voce-date si securitate).

01.07.1998 - 30.06.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

- Am coordonat santierele companiei pentru lucrari de constructii civile si instalatii avand ca beneficiari persoane fizice, juridice si institutii ale statului (structuri noi, consolidari, finisaje, instalatii mecanice, electrice, amenajari exterioare);
- Am intocmit devize oferta, atasamente si situatii de lucrari si verificari cheltuieli santiere pentru incadrare in bugete;
- Am mentinut si consolidat relatia intre compania de contructii si beneficiarii lucrarilor.

studii

 

Facultati:

2005 - 2007 Masterat: Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti.
1993 - 1998 Facultate: Specializarea Utilaj Tehnologic pentru Constructii. la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti,Facultatea de Utilaj Tehnologic pentru Constructii,curs de zi din Bucharest.
1989 - 1993 Liceu / Școală profesională: Real, matematica- fizica la Liceul Teoretic “Doamna Stanca “ din Bucharest.

Premii

Certificari
Apr 2020 - Jun 2020: Specialist SSM - atestat profesional
Absolute School
Jan 2017 - May 2017: autoCAD 2015 - atestat profesional
Absolute School
Oct 2016 - Nov 2016: Manager - atestat profesional
Extreme Training
Mar 2013 - Apr 2013: Project Management - atestat profesional
Extreme Training
Traininguri
Jan 2010 - Dec 2017: Training-uri si Testari Interne specifice conform Normelor BNR
Credit Europe BankPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close