Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.04.1994

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa lucrez intr-o companie dinamica, de viitor care sa intruneasca atat nevoile mele personale de dezvoltare cat si posibilitatea mea de a aduce un aport semnificativ in dezvoltarea firmei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2016 - 31.07.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: demi chef

Responsabilitati:

Restaurant Roberto’s – bucataria italiana
Responsabilitati:
- Operatiuni de pregatire a alimentelor si producerea de produse alimentare; conform standardelor stabilite;
- Coordonarea si supervizerea unor zone de lucru;
- Responsabil de coordonarea si pregatirea preparatelor din paste proaspete;
- Preluarea si prepararea comenzilor (bucataria calda) pe service-ul de pranz si de seara conform normelor impuse;
- Pregatirea preparatelor pt evenimente private, bufete, cocktail-uri etc.
- Implicarea in realizarea meniurilor
- Realizarea meniurilor pentru mici evenimente
- Responsabil de verificarea stocului de alimente si intocmirea comenzilor de marfa in lipsa Chef-ului de partie .

01.04.2014 - 30.06.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: commis chef

Responsabilitati:

Departamentul: Bucatarie
Restaurant Roberto’s – bucataria italiana
Responsabilitati:
- Operatiuni de pregatire a alimentelor si producerea de produse alimentare; conform standardelor stabilite;
- Pregatirea preparatelor pt evenimente private, bufete, cocktail-uri etc.
- Verificarea si pregatirea Mise en place-ului;
- Pregatirea preparatelor din paste proaspete;
- Preluarea si prepararea comenzilor (bucataria calda) pe service-ul de seara conform normelor impuse.

01.09.2013 - 31.03.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: trainee

Responsabilitati:

Departamentul: Bucatarie
Bucataria rece - Banqueting
Prepararea si gestionarea mancarii pentru diferite evenimete

01.01.2011 - 31.12.2013

Departament: altele

Titlu Job: supervisor pentru impartire de pliante

Responsabilitati:

Part - time

studii

 

Facultati:

2013 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Bucatar la Horeca School din Bucuresti. Diploma de bucatar
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Economic la Colegiul Economic " Hermes" din Bucuresti. Participarea la diverse evenimente si targuri pentru realizarea de proiecte economice – contabile.
2013 – Diploma de: Tehnicean in activitati economice

Premii

Hobby-uri
Gatit, Plimbari, S.F, Literatura, Tuning, etc



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close