Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.10.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.11.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Achizitii Intracomunitare/Extracomunitare Exporturi/Importuri Logistica - Tranzactii de comert exterior Transporturi I.T(Hardware) Marketing Formalitati vamale Intrastat Managementul Afacerilor Internationale Vanzari servicii

Salariu: 500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2010 - prezent

Departament: import - export

Titlu Job: declarant vamal

Responsabilitati:

Intocmire formalitati vamale:
- declaratii vamale de import/export in Sistemul Integrat Vamal(ICS,ECS),tranzit(NCTS - T1+MRN-TIR,T2,T2L;
- documentarul necesar realizarii operatiunilor de import/export;documentarul necesar unei D.V;
- lucru in baza de date T.A.R.I.C
- urmarirea declaratilor vamale pana la acordarea liberului de vama;
- cooperarea cu birourile vamale in vederea realizarii formalitatilor vamale cat mai rapid;
- intrastat;

Realizari:

Implicat in realizarea rapida a formalitatilor vamale si in urmarirea acestora pana la acordarea liberului de vama in functie de cerintele clientilor.
Coordonarea transporturilor de marfuri in functie de destinatie.

29.09.2005 - 20.06.2010

Departament: import - export

Titlu Job: agent de transporturi

Responsabilitati:

-coordonarea serviciilor de livrare si transport intern pentru clienti, astfel incat marfa sa ajunga la timp si in conditii optime la destinatie.
-colaborarea cu:
intern-ul - departamentul transporturi;

extern-ul - clienti, potentiali clienti, subcontractori agreati pe servicii de transport;

-preluarea (inclusiv de la transportator) si intocmirea documentelor necesare, verificarea si transmiterea acestora catre persoanele avizate, conform procedurilor interne (procese verbale de receptie, vizele de insotire a marfii, etc.), operarea in software-ul specific;

- coordonarea prestarii serviciilor de livrare si transport intern pentru clienti, astfel incat marfa sa ajunga la timp si in conditii optime la destinatie, cu folosirea serviciilor oferite de firmele de transport agreate si/sau a parcului auto propriu;

- receptia autoturismelor importate de catre clienti la intrarea in incinta firmei, precum si in momentul livrarii catre client/parteneri ai clientului si sesizeaza neregulile aparute sefului direct (daune, etc.);

studii

 

Facultati:

Absolvent al Liceului teoretic "Ion Creanga" din Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica, promotia 2005.

Absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale (R.E.I) din cadrul Academiei de Studii Economice (A.S.E) Bucuresti - LICENTIAT IN STIINTE ECONOMICE in domeniul ECONOMIE SI AFACERI INTERNATIONALE promotia 2009.

Absolvent al MASTERULUI in ROMANIA :
MANAGEMENTUL AFACERILOR INTERNATIONALE din cadrul Academiei de Studii Economice(A.S.E) - FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE promotia 2011.

Premii

Perioada 2003-2006 Cursuri de intensiv Limba Engleza absolvite la scoala "Lexis" din Bucuresti - FIRST CERTIFICATE MASTER CLASS,ADVANCED MASTER CLASS.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close