Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.06.1991

obiectiv

 

Sunt o fire veselă și activă social, îmi place să mă implic, să învăț și să studiez constant, să fiu de ajutor oamenilor și societății, să protejez natura și să călătoresc. De-a lungul timpului m-am implicat într-o serie de evenimente și voluntariate care m-au ajutat să ma dezvolt pe plan social și educativ; mi-am dorit să depășeșc bariera spectatorului la evenimente și să particip activ, să vad din interior cum se organizează un eveniment, să cunosc oameni, să învaț lucruri noi și să capăt experiență și experiențe, să ajut și să îmi folosesc timpul liber într-un mod cât mai util. Activitatea în cadrul masterului pe care îl desfășor în prezent, a fost și este în continuare una consistentă, m-au ajutat să mă dezvolt foarte mult, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Am învățat metode de cercetare empirică, limbaje noi și moduri de organizare, metode de sintetizare a conținutului și tehnoredactare, cât și moduri de a privi obiectiv și a realiza fotografii și filme documentare. Am participat la o serie de evenimente și conferințe de specialitate, pe lângă cursurile aferente. Lecturile de specialitate și majoritatea cursurilor, sunt în limba engleză. Multe din proiectele noastre, constau în activități de cercetare și documentare de teren, teoretică și de orice alt fel, dacă ne ajută în aflarea rzultatelor, înteracțiunea cu oamenii, în contexte, personale sau sociale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 31.12.2018

Departament: it software

Titlu Job: data processor specialist

01.09.2018 - 31.10.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Londohome este un pub /cafenea, în cadrul căruia eu împreună cu ai mei colegi, activez ca barman și gazdă, ca principale activități. Activități secundare: menținerea ordinii și curățeniei, promovarea evenimentelor și implicarea în ceea ce privește buna funcționare a localului. Job-ul implică multă socializare, lucru în echipă, ocazia de a vedea și de a fi direct implicat în ceea ce înseamnă managementul unui bar și, implicit al unui business, exersarea și exprimarea creativității, întrucât orice membru al echipei poate contribui în orice mod care aduce un beneficiu locației.

01.12.2015 - 31.03.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial, librar, vânzător/ contabilitate primară

Responsabilitati:

Interacțiunea cu clienții și prezentarea produselor disponibile în librărie și magazin; înregistrarea produselor în casa de marcat; înregistrarea în borderou, a produselor care vin în consignație; servirea cu ceai a clienților; efectuarea de noi comenzi pentru cărți, înpreună cu echipa; gestiunea site-ului cu vânzare; menținerea curățeniei în librărie; menținerea curățeniei în librărie; aranjarea/rearanjarea decorului; contribuirea cu idei; amenajarea salii de evenimente.

01.07.2014 - 30.09.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospătăriță, barmaniță, cameristă, ajutor bucătărie, agent întreținere și curățenie pensiune

01.07.2014 - 31.10.2016

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: figurație simplă

01.01.2012 - 30.09.2012

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Abordarea și interacțiunea cu clienții pentru prezentarea produselor asupra carora se face promoția și informarea acestora în legătură cu ofertele și concursurile disponibile.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Sociologie - Specializarea Antropologie la Master Antropologie, Facultatea de Științe Politice, SNSPA din București. Practică de specialitate: august 2017 - Școala de vară “Casa Bunicilor” Brăduleț - proiect de reactivare a arhitecturii vernaculare.
Film documentar: "Tatra 12" (nu este public)
Proiecte de cercetare calitativă
2012 - 2015 Facultate: Administrație Publică la Facultatea de Științe Sociale și Administrative, Universitatea “Nicolae Titulescu” din București. Calificare și diplomă obținută: Funcționar public / Absolvent diplomă de licență cu tema „Persuasiune și manipulare în discursul public” la dișciplina “Comunicare, relații publice și protocol”
Practică de specialitate: Agenției Naționale a Funcționarilor Publici , SC Hidroelectrica SA.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Profil Tehnic / Certificat desenator tehnic în construcții și instalații la Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice "I.N.Socolescu" din București.

Premii

Proiecte
Aug 2018 - Aug 2018: Eveniment "Cu de toa(r)te"
Acest proiect de grup a constat în organizarea unei petreceri și expoziții colective de artă, într-un pub din București. Evenimentul poate fi găsit la pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/561393260966911/
Jul 2017 - Jul 2017: Școal de vară "Casa Bunicilor" Brăduleț / Arhitext
Proiect de reactivare a arhitecturii vernaculare din Comuna Brăduleț, jud. Argeș, coordonat și organizat de către Revista Arhitext. Proiectul a reunit antropologi și arhitecți (studenți sau cu studii finalizate) și a avut drept scop găsirea de soluții de salvare a patrimoniului vernacular al comunei și prezentarea acestora în fața consiliului comunal și a localnicilor.
May 2012 - May 2012: "Floare de Mai" - scurt-metraj
Pentru acest scurt-metraj, am fost manager de productie, responsabil de găsirea de personal, în special figuranți, care să joace în film. De asemenea trebuie să țin evidența tuturor celor care vin/nu vin, asigurarea ca tot personalul este în ordine și ajunge la timp, informarea echipei în legătură cu schimbarile apărute și ținerea evidențelor în scris, a detaliilor desfășurării șcenelor pe platou.
"Floare de Mai" este o producție marca Divizia de Film, o asociație independentă care produce și regizează produse media,de entertaining și cinematografie, cu care am mai organizat și un eveniment de Crăciun.
Voluntariat
Aug 2018 - Aug 2018: Neversea
Colaborator - insoțitor artiști
Nov 2016 - Nov 2016: Centrul Ceh
Voluntar al Centrului Ceh, la Târgul de Carte Bookfest
Aug 2015 - Sep 2017: Even'thor
Voluntar evenimente cultural-artistice, sportive, corporate, concerte și festivaluri, din București sau din țară, (Green Sounds, Balkanik, IMapp, Transilvania 100k, Țăndărică - Teatru, Stradă și Copil etc.), unde am interacționat foarte mult cu oamenii, am lucrat în echipă/echipe, mici, mari și foarte mari, am văzut cum se construiește un festival la fața locului, am cunoscut oameni din industria festivalurilor, am cunoscut artiști, totul într-un cadru foarte profesionist.
Jul 2015 - Apr 2017: Festivalul de Fotografie "Secvențe", Ploiești
Festivalul de Fotografie "Secvențe", este un mic festival care a a juns la a5-a ediție și este organizat de Escamonde Ploiești. Ca voluntar al acestui festival, am avut oportunitatea de a lucra atât individual cât și în echipă. Responsabilitățile individuale au constat în organizarea unui eveniment conex - "Strada Artelor" - pentru care a trebuit să găsesc artizani și artiști pe care să îi aduc să își expună creațiile, făcând acest lucru online, din București.
Munca în echipă a constat în activități pe perioada desfășurării festivalului, construirea panourilor pentru expoziție și panotare, amenajarea locului - fiind o mână de oameni care au lucrat la acest festival, aproape toți voluntarii aveau cam aceleași responsabilitâți.
Am avut șansa să cunosc mulți fotografi internaționali foarte talentați, și să lucrez într-un cadru cultural-artistic profesionist.
În 2016, împreună cu încă un voluntar al festivalului, am organizat în București, în cadrul Festivalului Urban "Femei pe Mătăsari" , un pavilion - expoziție, pentru promovarea Festivalului "Secvențe".
Hobby-uri
calatoriile, Fotografia, arta, design-ul, arhitectura si patrimoniu, cultura si stiintele umaniste, explorarile, poeziaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close