Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.11.1988

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Din punct de vedere profesional, imi doresc gasirea unui post in domeniul E-Commerce unde as putea sa imi dezvolt pe o parte capacitatile acumulate din experienta de relatii clienti, suport si sales specialist; pe de alta parte urmand a explora si lua contact cu noile metode digitale de vanzari. Sunt pasionat de partea tehnologica si digitala a procesului de vanzare, stabilirea relatiilor importante cu clientii, posibilitatile de promovare a produselor (atat fata de clienti, cat si prin intermediul platformelor digitale/sociale). Prefer lucrul in echipa fiind o persoana rezervata, dar sociala. Consider ca doar prin intermediul unor relatii stranse intre colegi se pot ajunge la rezultate performante si la idei inovatoare. Prezint interes si curiozitate in acumularea de cunostinte privind utilizarea de noi software-uri si imi doresc sa ma dezvolt profesional in aceasta directie.

Salariu: 2.300,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Achizitii, Relatii clienti / Call center, IT Software, IT Hardware, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: data entry operator

Responsabilitati:

Responsabil cu gestionarea magazinului online prin platforma Magento 2.0; cu procesarea comenzilor, pregatirea materialelor de marketing (flyere, cataloage, afise, bannere, etc); support clienti; colaborarea cu echipa IT pentru anumite implmentari.

01.03.2018 - 30.04.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: sales specialist

Responsabilitati:

Gestionarea stocului de produse; verificarea si efectuarea transferurilor de marfa intre diversele puncte operationale. Mentinerea relatiilor comerciale cu partenerii in vederea eficientizarii procesului de distributie, a organizarii de campanii promotionale si obtinerii de comenzi. Elaborarea fiselor de listare a produselor inexistente in baza de date a partenerilor in vederea viitoarelor comenzi. Organizarea spatiilor de expunere a produselor in cadrul magazinelor partenere, precum si monitorizarea acestora in timp si mentinerea legaturii cu diversii sefi de magazin/raion responsabili. Eficientizarea procesului de lucru pentru Key Account Managers (fise de listare, date produse noi, colectare informatii produse noi, rapoarte de stoc, rapoarte de vanzari). Responsabil cu comunicarea intre departamente: marketing, buyers, depozitare, contabilitate. Colectarea materialelor promotionale si organizarea acestora in vederea elaborarii cataloagelor de produse sezoniere.

01.03.2016 - 31.03.2018

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Oferirea suportului clientilor finali pe diverse platforme comerciale, verificarea stocurilor atat online cat si fizice, rezolvarea problemelor de gestiune, oferirea suportului pentru diverse concursuri si campanii promotionale.

01.08.2015 - 29.02.2016

Departament: altele

Titlu Job: customer support

Responsabilitati:

Oferirea de suport diversilor clienti ai companiei in proiecte specifice, precum preluarea comenzilor, prelucrarea datelor, elaborarea de rapoarte.

01.10.2012 - 31.07.2014

Departament: it software

Titlu Job: team leader

Responsabilitati:

Monitorizarea activitatilor celor 18 membrii ai echipei in domeniul fondurilor europene, privind selectarea elementelor cheie ale proiectelor si alcatuirea unor baze de date specifice acestora in vederea elaborarii lor viitoare. Suplimentar, am fost insarcinat cu organizarea si efectuarea trainig-urilor noilor angajati din diverse puncte ale tarii.

01.06.2011 - 30.09.2011

Departament: marketing

Titlu Job: agent call center

Responsabilitati:

Contactarea potentialilor clienti in vederea achizitionarii bunurilor comercializate. Dezvoltarea capacitatilor de comunicare, time-management, team-work si relationare.

01.11.2009 - 30.09.2010

Departament: it software

Titlu Job: operator pc

Responsabilitati:

Arhivarea datelor proiectelor curente ale firmei, necesare elaborarii documentatiilor proiectelor europene/locale. Verificarea acestor documentatii conform prevederilor standardizate.

01.11.2008 - 28.02.2009

Departament: productie

Titlu Job: operator xerox

Responsabilitati:

DIstribuirea actelor si a facturilor provenite de la operatorii de telefonie mobila.

01.05.2006 - 28.02.2007

Departament: it hardware

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Mangement-ul firmei cuprinzand administrarea echipamentelor si rezolvarea oricaror probleme legate de hardware si software.

studii

 

Facultati:

2008 - 2012 Facultate: Fintante/Banci la Hyperion din Bucuresti. Fara depunerea licentei.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: la din Turnu Magurele.

Premii

Traininguri
Mar 2018 - Aug 2018: Time-management
Eficientizarea timpului de munca, cat si elaborarea pasilor de parcurs in vederea obtinerii rezultatelor dorite cu un deadline precis. Prioritizarea taskurilor in diverse situatii.
Mar 2018 - Aug 2018: Comunicare pozitiva
Dezvoltarea metodelor de comunicare atat la nivel de echipa, car si cu potentiali clienti.
Hobby-uri
Fotografie, Digital design, Muzica, Gaming, Calatoriile, IT, Digital innovations

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close