Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.04.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.10.2002

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Beneficii: In functie de angajator, negociabil.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2007 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Stabilirea sarcinilor agentilor de vanzari si a priorităţilor in executarea acestor sarcini,evaluarea periodica a activitatilor agentilor din subordine,analizarea tendinţelor pieţei şi propunerea obiectivelor de vanzări şi profit,stabilirea obiectivelor agentilor in concordanţă cu obiectivele departamentului,stabilirea politicilor de preţ şi asigurarea implementarii acestora,identificarea factorilor care impiedică realizarea planului şi propunerea unor căi de optimizare a activitatii de vanzare, gandirea si implementarea activitatilor promotionale anuale.
Dezvoltarea zonelor geografice de vanzare, cresterea numarului de agenti de la 5 la 14, crearea unui subdepartament B2B, mentinerea unor relatii de exceptie atat cu furnizorii cat si cu clientii companiei, cresterea constanta a vanzarilor si a profitului (in trei ani compania si-a dublat cifra de afaceri).
Masina full-time,bonuri de masa,salariu fix + comision + bonus trimestrial (in functie de realizarea obiectivelor departamentului), telefon, laptop, training-uri .

01.10.2005 - 01.06.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: key account manager - samsung

Responsabilitati:

Mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii de tip KEY ACCOUNT (nationali si internationali), stabilirea gamei de produse impreuna cu acestia in functie de nevoile fiecaruia,stabilirea promotiilor, implementarea noilor produse in piata, urmarirea sell-out clientilor,dezvoltarea strategiei de vanzari si marketing,intocmire forecast trimestrial si anual, intocmire raporte saptamanale,lunare,anuale, specifice activitatii desfasurate.

Ca si realizari pot fi mentionate cateva si anume implementarea gamei SLIM FIT TV in piata si atingerea unor cifre mai mult decat importante cu aceasta gama (depasirea estimarilor SAMSUNG, cu peste 250%),extindrea gamei "la raft",pe fiecare client in parte, pastrarea unui raport excelent gross-margin vs. volum vanzare, cresterea constanta a vanzarilor cu minimum 20% pe fiecare trimestru.

Teodor Ciocanescu - Sales Director KA Departament
Masina full-time fara limita km, telefon fara limita minute,training-uri bianuale cu cele mai mari companii din domeniu,asigurare medicala si stomatologica,bonuri masa,cresterea salariului de baza la inceputul fiecarui an cu minimum 15%.

10.09.2004 - 05.09.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

Formarea unei retele de distributie si acoperirea teritoriala cat mai mare in vederea obtinerii unei cote de piata satisfacatoare pe zona alocata; recrutarea,livrare training-uri,motivarea si coordonarea echipei de reprezentanti vanzari din subordine, negocierea contractelor care depaseau 1 milion euro/an, rapoarte periodice specifice activitatii, gestionarea bugetelor alocate zonei de care raspundeam, participarea la BVC anual.

Realizari:

Cresterea vanzarilor atat pe orizontala cat si pe verticala cu 40% intr-o perioada foarte scurta de timp(4 luni), gasirea si implementarea de solutii in ceea ce priveste eficienta maxima a echipei de vanzari(ca si urmare a acestor solutii, echipa mea(formata din 3 oameni) a fost luna de luna pe primul loc in cadrul companiei,indeplinind cu brio toate obiectivele fixate de Directorul National de Vanzari). Este de mentionat faptul ca echipa din subordine, a fost singura echipa din cadrul companiei, care nu a pierdut nici un om pe intreg parcursul activitatii mele.

10.01.2004 - 01.08.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: sales manager

Responsabilitati:

Infiintarea unui departament solid de vanzari, coordonarea si motivarea oamenilor din subordine, conceperea si implementarea strategiilor de vanzari,marketing si trade marketing, conceperea planului promotional anual, realizarea BVC la nivelul departamentelor aflate in subordine (logistic,vanzari,marketing).

Realizari:

Cresterea productiei la capacitate maxima prin elaborarea unei strategii de vanzari optime care sa atraga un numar foarte mare de clienti in timp foarte scurt.Extinderea retelei de clienti si mentinerea legaturii permanente cu acestia,dezvoltarea conturilor speciale, participarea la licitatii. Urmarirea dezvoltarii permanente a retelei de clienti din zona, urmarirea cresterii cotei de piata si a volumului vanzarii atat pe orizontala cat si pe verticala, coordonarea echipelor de vanzari, livrari si marketing ale companiei, identificarea si rezolvarea problemelor clientilor.Cresterea volumului vanzarii cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, deschiderea si dezvoltarea cu succes a doua noi zone de desfacere, combaterea concurentei in mod eficient, cota de piata a companiei ajungand la 75% intr-un singur an de la inceperea productiei efective.

01.10.2002 - 01.08.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Studierea, identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor conform politicilor companiei.Prezentarea si argumentarea avantajelor produselor ce fac obiectul vanzarii, fidelizarea clientilor,realizarea obiectivelor in fiecare luna, realizarea studiilor de piata, recrutarea, motivarea si coordonarea echipei de distributie
Construirea rapida a retelei de clienti ai companiei(este de mentionat faptul ca am fost singurul agent de vanzari iar responsabilitatea de a forma o retea solida de desfacere, a cazut strict in atributiunile mele), acapararea pietei giurgiuvene de panificatie si zaharoase, in timp foarte scurt(compania a devenit leader de piata la doar sase luni de la inceperea productiei efective), realizarea studiilor de piata cu costuri minime din partea companiei,recrutarea,formarea,sudarea si coordonarea echipei de distributie din subordine (10 oameni).

Dan Burcea - Director Executiv
Masina full-time, telefon fara limita minute, bonusuri lunare.

studii

 

Activitati extracurriculare

Subordonati: 100-250
Buget administrat: 50 - 300.000 euro
Am avut responsabilitati privind rezultatele financiare;

Spirit de echipa, autodidact, abilitati de comunicare, realist, constructiv, capacitate de coordonare a unei echipe, putere de convingere, bun negociator, disponibilitate la program de lucru prelungit si in conditii de stres. Abilitati deosebite in organizare si planificare.Excelenta comunicare si colaborare eficienta. Orientare spre obtinerea de rezultate si solutii.

Premii

Curs de Tehnici si Tactici de Negociere, Vanzari pentru avansati, Comunicare Manageriala, Marketing Direct, Gestionarea Situatiilor de Criza, Manipularea ca Ultima Solutie in Finalizarea Vanzarii.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close