Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.07.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.08.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

De la absolvirea facultatii si pana in prezent, obiectivul meu a fost sa acumulez experienta necesara pentru a putea avansa pe plan profesional. In primii ani ai carierei, am preferat sa renunt la un loc de munca si la o functie mai bine platita, in favoarea unei firme mai mari, tocmai pentru a acumula experienta necesara despre care vorbeam la inceput. In prezent consider ca am ajuns si la varsta, dar si la experienta necesara pentru a putea conduce departamente de activitate din domeniul amintit de mine in cadrul sectiunilor ce vor urma a fi prezentate in acest CV.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Transport / Distributie, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Ploiesti, Piatra Neamt, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Atributiile acestei functii constau in executarea tuturor activitatilor legate de promovarea, vanzarea, procesarea si administrarea produselor si serviciilor oferite de societate.
Mai jos enumar principalele atributii ce imi revin:
• adoptarea unei atitudini profesionale adecvate procesului de vanzare;
• cunoasterea caracteristicilor produselor si serviciilor oferite de societate, a beneficiilor si avantajelor acestora in raport cu produsele concurentei;
• efectuarea de vizite la clienti in scopul promovarii produselor;
• efectuarea in mod eficient a activitatii de prospectare, vanzare si administrare a portofoliului de credite;
• asigurarea, compleatrea si verificarea documntelor necesare intocmirii dosarului de credit;
• respectarea normelor si fluxurilor interne stabilite pe linia KYC/AML/CFT;

01.09.2010 - 30.04.2019

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sef serviciu operatii cit

Responsabilitati:

Pe linie de reprezentare a societatii in relatia cu Beneficiarii, am urmatoarele indatoriri: raspund de mentinerea unor relatii amiabile cu acestia, de raportarea in timp util a oricaror abateri de la planul de rutare, raspund de intocmirea si concilierea situatiile centralizatoare lunare, i-au masurile necesare in vederea derularii optime a contractelor de prestari servicii din zona de responsabilitate, efectuez analiza reclamatiilor referitoare la calitatea serviciilor prestate si i-au masurile necesare pentru prevenirea si rezolvarea acestora, instuiesc personalul clientilor cu responsabilitati in privinta transportului de valori.

Pe linie financiara enumar cateva din indatoririle ce imi revin: particip la intocmirea proiectului bugetului de venituri si cheltuieli al companiei pentru activitatea coordonata, raspund de indeplinirea obiectivelor si de realizarea bugetului aprobat, lunar intocmesc raportul indicatorilor de eficienta, ii compar cu bugetul aprobat si i-au masurile ce se impun, analizez si propun masuri de reducerea a cheltuielilor specifice activitatii coordonate, analizez si propun necesarul de personal si logistica pentru desfasurarea activitatii, particip la sedintele de lucru si analizele periodice ale managementului regional si national.

Pe linie operationala imi revin urmatoarele sarcini: raspund de implementarea corecta, eficienta si optima a clauzelor contractuale privind transportul de valori in regiunea arondata, raspund de intocmirea planurilor de rutare in conformitate cu procedurile specifice si cu indicatorii de eficienta specifici, intocmesc si inaintez in timp optim planurile de paza ale transporturilor de valori pentru noii clienti, efectuez si consemnez constatarile controalelor, lund masurile necesare pentru inlaturarea deficientelor constatate, elaborez planuri de masuri, de pregatire profesionala, teste de verificare a pregatirii transportatorilor de valori in conformitate cu procedurile specifice companiei. Efectuez planificarea eficienta si corecta a personalului in serviciu, respectand standardele minime de securitate impuse de companie, precum si intocmirea situatiei centraliazatoare de la sfrsitul lunii in vederea calcularii drepturilor salariale. Raspund de luarea masurilor ce se impun in vederea limitarii daunelor aparute in urma unor evenimente deosebite sau de prevenire a aparitiei unor evenimente deosebite
Raspund de efectuarea evaluarilor anuale ale personalului din subordine, stabilesc si verific indeplinirea obiectivelor trasate, stabilesc criteriile de selectie si selectez personalul pentru posturile vacante, particip direct la procesul de inductie pe post a personalului nou angajat, organizez si conduc activitatea de instruire periodica a personalului din subordine (pe linie de transport valori, SSM si PSI dar si de manuire si folosire a armamentului din dotare), intocmesc dosarele in vederea obtinerii avizelor port arma pentru agentii de transort valori, pe care le inaintez organelor de politie.

01.10.2008 - 01.08.2010

Departament: transport / distributie

Titlu Job: director judetean

Responsabilitati:

Pe linie de transport valori am coordonat si am raspuns de activitatea serviciului de transport rural din judetul Bacau, iar pe linie de paza am coordonat activitatea serviciului de paza a centrului de procesare Bacau.
Dintre sarcinile ce-mi revenau, pot enumera: verificarea, intocmirea si transmiterea zilnica a situatiei operative a echipajelor STR la nivel de regiune; verificarea, planificarea eficienta si corecta a echipajelor STR din judetul Bacau aflate in serviciu, respectand standardele minime de securitate impuse de companie, precum si intocmirea situatiei centraliazatoare de la sfrsitul lunii in vederea calcularii drepturilor salariale; verificarea, instruirea si controlul modului de desfasurare a activitatii de zi cu zi a echipajelor STR din judetul Bacau, efectuarea inductiei pe post a personalului nou angajat, organizez si conduc activitatea de instruire periodica a personalului din subordine (pe linie de transport valori, SSM si PSI dar si de manuire si folosire a armamentului din dotare), intocmesc dosarele in vederea obtinerii avizelor port arma pentru agentii de transort valori, pe care le inaintez organelor de politie.
Efectuarea evaluarea anuala a personalului din subordine, stabileam si verificam indeplinirea obiectivelor trasate, selecam personalul pentru posturile vacante si participam direct la procesul de inductie pe post a personalului nou angajat,. Am organizat si condus activitatea de instruire periodica a personalului din subordine (pe linie de transport valori, SSM si PSI dar si de manuire si folosire a armamentului din dotare), intocmeam dosarele in vederea obtinerii avizelor port arma pentru agentii de transort valori, pe care le inaintez organelor de politie.
Pe linie de reprezentare a companiei, raspundeam de mentinerea unor relatii amiabile cu reprezentantii regionali ai CNPR, de intocmirea si concilierea situatiile centralizatoare lunare.

01.01.2006 - 31.10.2008

Departament: management

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Dintre indatoririle ce-mi reveneau enumar: intocmirea si actualizarea fiselor posturilor, elaboarea documentelor operative (structura, continut, competente de aprobare si intocmire, etc.), stabilirea modului de circulatie a datelor si informatiilor, coordonarea activitatii de selectie a personalului, elaborarea si executarea studiilor privind caile de crestere a eficientei activitatii de paza, aprobarea si avizarea documentelor operative ce se inocmesc, participarea la negocierea si elaborarea contractelor de prestari servicii si elaborarea la sfarsitul lunii a situatiile de prestari servicii necesare emiterii facturilor, elaboreaza si supervizeaza documentatiile de participare la licitatii.
Una dintre realizarile mele din aceasta perioada, a fost preluarea pazei unui numar de peste 600 de sucursale si agentii bancare de pe tot cuprinsul tarii, realizand o cifra de afaceri de peste 800.000 de Euro / luna.

01.11.2002 - 01.01.2006

Departament: management

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Dintre indatoririle ce-mi reveneau enumar: intocmirea si actualizarea fiselor posturilor, elaboarea documentelor operative (structura, continut, competente de aprobare si intocmire, etc.), stabilirea modului de circulatie a datelor si informatiilor, coordonarea activitatii de selectie a personalului, elaborarea si executarea studiilor privind caile de crestere a eficientei activitatii de paza, aprobarea si avizarea documentelor operative ce se inocmesc, participarea la negocierea si elaborarea contractelor de prestari servicii si elaborarea la sfarsitul lunii a situatiile de prestari servicii necesare emiterii facturilor, elaboreaza si supervizeaza documentatiile de participare la licitatii.
Cea mai mare dezamagire a fost pierderea principalului contract care contribuia cu 80% la realizarea cifrei de afaceri.

01.07.2000 - 01.11.2002

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Raspundeam de buna desfasurare a principalului contract, cu unul dintre cele mai mari lanturi de magazine alimentare din Bucuresti. La momentul respectiv am fost singura firma care si-a asumat raspunderea materiala asupra pagubelor inregistrate in urma inventarelor. Una dintre cele mai importante sarcini pe care o aveam era coordonarea activitatii de evaluare a acestor inventare.

01.04.1997 - 01.06.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: director de vanzari

Responsabilitati:

A fost cea mai prodigioasa perioada a carierei mele din domeniul "Vanzarilor" reusind sa implementez metode noi de vanzare acest lucru ducand la o crestere foarte buna a eficientei fiecarui echipaj. Urmare a acestui lucru am reusit sa depasim ca numar de unitati vandute cel mai mare concurent “Coca Cola”.

01.03.1995 - 01.04.1997

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial - coordonator distribuitor

Responsabilitati:

Organizam aprovizionarea si desfacerea produselor in judetele Suceava si Botosani. Stabileam tintele de vanzare pentru fiecare agent de vanzari din zonele respective, stabileam si vizitam potentiali clienti, negociam termene de plata cantitati de produse vandute pentru retelele de magazine din zona.

studii

 

Facultati:

1989 - 1994 Facultate: Economic la Academia de Studii Economice - Contabilitate si Economie Agrara din Bucuresti. Am absolvit cu examen de licenta.
1984 - 1988 Liceu / Școală profesională: Mecanica Fina la Liceul Industrial Aurel Vlaicu din Breaza - Prahova.

Premii

Calificari
Apr 2010: Formator

Dec 2009: Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca

Sep 2009: Agent de Securitate

Jan 2009: Cursul de initiere si pregatire teoretica si practica pe linie de arme si munitiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close