Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.03.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.05.2010

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Farmacie, Functii publice, Productie, Inginerie, Import - export, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Management, Medicina veterinara

Oras de lucru: Bucuresti, Bragadiru

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2011 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Efectuarea comenzilor,vanzarilor,mentinerea relatiilor cu furnizorii cat si cu clientii,reprezentarea societatii in fata unitatilorde control,implementarea si respectarea normelor de igiena.

01.05.2010 - 01.04.2011

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: biotehnolog

Responsabilitati:

Cercetare in domeniul cosmeticelor .

01.01.2010 - 01.05.2010

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Responsabil implementare HACCP,respectarea legislatiei din domeniul industriei alimentare,realizarea comenzilor atat cantitativ cat si calitativ,responsabil retete,respectarea parametrilor,urmarirea fluxului tehnologic,reprezentarea societatii in fata organelor de control.

11.08.2008 - 01.10.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Coordonarea procesului tehnologic de productie,
intocmirea rapoartelor zilnice de productie,
respectarea parametrilor specifici de calitate si cantitate,
asigurarea respectarii prevederilor si standardelor de securitate alimentara,
intocmirea retetelor de fabricatie,
analizarea si propunerea activitatilor de instruire necesare subordonatilor,lansarea comenzilor în producţie, urmărirea producţiei şi a livrării produselor finite

Realizari:

Crearea de noi retete pentru diferite tipuri de specialitati de patiserie ,organizarea si coordonarea echipelor in vederea unei bune desfasurari a procesului tehnologic.

studii

 

Facultati:

2004 - 2009 Facultate: BIOTEHNOLOGII INDUSTRIALE la UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA-Facultatea de BIOTEHNOLOGII INDUSTRIALE din bucuresti.

Premii

* CURS FORMARE AUDITORI INTERNI PENTRU SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTULUI CONFORM CERINTELOR SR EN ISO 22000:2005

* COLABORARE FIRMA S.C. BINAFARM. S.R.L.-BIOTEHNOLOG , ACTIVITATI SPECIFICE LABORATORULUI DE MICROBIOLOGIE (Biochimie,Hematologie,Coagulare,Imunologie,Microbiologie-urocultura,coprocultura.)

* Colaborare in cadrul proiectului : DEZVOLTAREA UNUI SISTEM DE PREVENIRE A CONTAMINARII CU FUNGI TOXINOGENI A PRODUSELOR AGRO-ALIMENTARE PRIN INTERMEDIUL MICROBIOLOGIEI PREVIZIONALE SI A TEHNICILOR DE BIOLOGIE MOLECULARA PREVSISTOX, in cadrul FACULTATII DE BIOTEHNOLOGII INDUSTRIALE.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close