Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.05.1965

obiectiv

 

CAUT OPORTUNITATEA UNUI JOB CORESPUNZATOR PREGATIRII SI EXPERIENTEI PE CARE O AM .SUNT O PERSOANA SERIOASA, BINE PREGATITA PROFESIONAL, IMI PLACE LUCRU BINE FACUT, SUNT ORGANIZATA, AM CALITATEA DE A LUA DECIZII IN SITUATII LIMITA, POT LUCRA FARA PROBLEME IN CONDITII DE STRES, IMI PLACE SA LUCREZ CU OAMENII.

Salariu: nespecificat

Beneficii: LAPTOP, TELEFON DE SERVICI, ASIGURARE

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Audit / Consultanta

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

07.12.2011 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: director tehnic

Responsabilitati:

SPECIFICE FUNCTIEI

04.04.2011 - 31.12.2011

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

INTOCMIRE DOSARE

Realizari:

11 PROIECTE DEPUSE PE DIFERITE MASURI

10.06.2010 - 31.12.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

realizarea terasamentelor km 0 pana la km 4 + 600 , coordonarea intregii activitati ,

Realizari:

am sub conducere o echipa de 50 persoane angajate la diversi subantreprenori .

12.05.2007 - 01.06.2010

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef compartiment pregatirea si urmarirea productiei

Responsabilitati:

PREGATIREA SI URMARIREA PRODUCTIE PENTRU SUCURSALA SIBIU

Realizari:

INBUNATATIREA RANDAMENTULUI SI CALITATII LUCRARILOR AFLATE IN DESFASURARE .

11.12.2006 - 30.11.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

RESPONSABILITATI SPECIFICE POSTULUI DE SEF SANTIER, URMARIREA DESVASURARII ACTIVITATII IN SANTIER DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATII LUCRARILOR SI DIN PUNCT DE VEDERE AL BUGETULUI ALOCAT, INCHEIEREA DE CONTRACTE CU SUBCONTRACTORII PENTRU DIVERSELE ACTIVITATI DESFASURATE IN SANTIER, URMARIREA APROVIZIONARII NU MATERIALE, URMARIREA INTOCMIRII DOCUMENTRELOR NECESARE PENTRU CARTEA CONSTRUCTIE, COLABORAREA CU PROEICTANTUL SI FACTORII DE CONTROL, ETC.

Realizari:

IN CALITATE DE SEF DE SANTIER AM TERMINAT CONSTRUIREA UNEI HALE INDUSRIALE DE 25000 MP SUPRAFATA CONSTRUITA, BENEFICIARUL FIIND FIRMA MICHELIN.AM LUCREAT CU UN NUMAR DE 4 SUBCONTRACTORI CARE AU CA ANGAJATI CCA 100 DE PERSOANE.
IN MOMENTUL DE FATA IMI DESFASOR ACTIVITATEA CA SEF DE SANTIER LA UN COMPLEX REZIDENTIAL IN BISTRITA FORMAT DIN IMOBILE S†P†8E†M, PARCARI SUBTERANE SI SUPRATERANE, LOCURI DE JOACA.

27.12.2005 - 10.12.2006

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

SEF SANTIER - CU TOATE RESPONSABILITATILE CARE DECURG DIN ASTA

Realizari:

AM CONDUS LUCRARILE DE CONSTRUCTIE LA 5 SCOLI IN JUDETUL SALAJ, LA 2 SUPERMARKETURI KAUFLAND IN CLUJ SI RESPECTIV IN ZALAU. AM AVUT IN SUBORDINE UN NUMAR DE 70 MUNCITORI.

01.04.2004 - 22.12.2005

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

am organizat si coordonat activitatea pe 5 santiere, de la faza de predare amplasament pana la receptia la terminarea lucrarilor . Lucrarile coordonate au fost lucrari de canalizare ape manajere la adancimi ce la 3m la 7 m , diferite diametre, lucrari de canalizari pluviale, lucrari de aductiune apa, toate fiind lucrari finantate de fonduri ISPA, sub supravecherea unei firme de consultanta olandeze.

Realizari:

SEF SANTIER - AM COORDONAT LUCRARILE PENTRU CONDUCTA DE ADUCTIUNE CLUJ - GHERLA, LUCRARI DE CANALIZARE ( EXTINDERE SI REABILITARE ) PE TERITORIUL MUNICIPIULUI CLUJ NAPOCA, AM AVUT IN SUBORDINE UN NUMAR DE 40 MUNCITORI.

15.09.1998 - 25.03.2004

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

SEF LOT - ATRIBUTII IDENTICE POSTULUI DE SEF SANTIER - am organizat si coordonat lucrarile pe 10 santiere de la faza de predare amplasament pana la receptia la terminarea lucrarilor, in lucrari mari de canalizare, aductiuni, prize baraj si statii de tratare a apei.

Realizari:

AM COORDONAT LUCRARILE LA CONDUCTA DE ADUCTIUNE DE O 1400 HOBASS, STATIE TRATARE APA GILAU, PRIZA BARAL SOMES CALD, LUCRARI DE CANALIZARE SI RETELE TERMICE IN CLUJ - NAPOCA, AMENAJARE RAMPA ECOLOGICA, AMENAJARI DE CURSURI DE APA. AM AVUT IN SUBORDINE UN NR. DE PANA LA 200 MUNCITORI.

09.08.1991 - 31.08.1998

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef serviciu investitii

Responsabilitati:

AM RASPUNS DE ATIVITATEA DE INVESTITII A MUNICIPIULUI CLUJ NAPOCA PENTRU LUCRARI DE INVESTITII FINANTATE DE LA BUGETUL LOCAL, INCLUSIV LICITATII DE PROIECTARE SI EXECUTIE A LUCRARILOR , PRECUM SI URMARIREA LUCRARILOR DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATII SI AL BUGETULUI ALOCAT.

Realizari:

URMARIREA LUCRARILOR LA BLOCURILE DE LOCUINTE PENTRU TINERET DIN CLUJ NAPOCA, STR, ARINILOR , STR. OBSERVATOR, A LUCRARILOR LA PASAJUL RUTIER AUREL VLAICU DIN CLUJ NAPOCA, A LUCRARILOR DE REPARATII LA SCOLILE SI SPITALELE DIN CLUJ.

studii

 

Activitati extracurriculare

PUTERE DE MUNCA SUB STRES, CAPACITATEA DE A LUA DECIZII IN CONDITII LIMITA, FIRE ORDONATA SI FERMA IN DECIZIILE LUATE, PERSOANA ORGANIZATA, IMI PLACE SA LUCREZ CU OAMENII SI IMI IUBESC MESERIA.

Premii

CURSURI OPERARE SI CONTABILITATE PE CALCULATOR, ATESTAT INSPECTOR PROTECTIA MUNCII.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close