Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.04.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.09.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

-DORINTA DE A PERFORMA SUB BRANDUL UNEI COMPANII PUTERNICE PE PIATA DE RETAIL

Beneficii: posibilitatea de a pune in valoare intreaga mea capacitate intelectuala si intreaga experienta dobandita in decursul anilor ,astfel incat rezultatele muncii mele sa satisfaca pe deplin cerintele si obiectivele angajatorului meu si nu in ultimul rand aspiratiile si nevoile mele

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Alexandria, Giurgiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2012 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: director magazin

Responsabilitati:

-ASIGURAREA CONDUCERII EFECTIVE A UNITATII DIN SUBORDINE;
-COORDONAREA SI SUPERVIZAREA TUTUROR ACTIVITATILOR;
-ORGANIZAREA SI SUPRAVEGHEREA ACTIVITATII PERSONALULUI DIN SUBORDINE;
-ASIGURAREA RELATIILOR CU AUTORITATILE STATULUI.

-DISPONIBIL ORICAND PENTRU RELOCARE ORIUNDE UNDE NEVOILE FIRMEI SOLCITA ACEST LUCRU,

Realizari:

-AM CONSTRUIT DE LA ZERO UN SUPERMARKET SUB ACOPERISUL FRANCIZEI METRO-"LA DOI PASI";
-AM COORDONAT TOT CEEA CE TINE DE AMENAJAREA SI UTILAREA MAGAZINULUI;
-AM SUPERVIZAT INSTALAREA SISTEMULUI DE GESTIUNE FINANCIAR-CONTABILA;
-AM COORDONAT ACTIVITATEA DE RECRUTARE A PERSONALULUI NECESAR DESFASURARII ACTIVITATII;
-AM DESCHIS EFECTIV MAGAZINUL,ADUCANDU-L IN DOAR 2 LUNI LA INCASARI DE 4-5000 LEI/ZI;
-PARALEL M-AM OCUPAT SI DE ALTE ACTIVITATI FINANCIAR-CONTABILE ALE FIRMEI,ACEASTA AVAND CA OBIECT PRINCIPAL DE ACTIVITATE-CULTIVAREA CEREALELOR-COD CAEN 0111.

15.02.2012 - 15.05.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: sef magazin

Responsabilitati:

-ASIGURAREA CONDUCERII EFECTIVE A UNITATII DIN SUBORDINE,
-COORDONAREA SI SUPERVIZAREA TUTUROR ACTIVITATILOR,
-ORGANIZAREA SI SUPRAVEGHEREA PERSONALULUI DIN SUBORDINE,
-ASIGURAREA RELATIILOR CU AUTORITATILE STATULUI

Realizari:

-Am reusit ca intr-o perioada de 45 zile de la data instalarii in functie sa reduc nivelul pierderilor zilnice,cunoscute sau necunoscute,de la o medie de 4,5-5% la 1% si chiar mai putin.

18.05.2011 - 22.12.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: sef magazin ( agentie comerciala )

Responsabilitati:

-ASIGURAREA CONDUCERII EXECUTIVE A UNITATII DIN SUBORDINE PENTRU BUNUL MERS AL ACTIVITATII,PRECUM SI COORDONAREA SI SUPERVIZAREA TUTUROR ACTIVITATILOR COMERCIALE SI ADMINISTRATIVE;
-ASIGURAREA DESFASURARII CORECTE SI IN BUNE CONDITII A ACTIVITATILOR MAGAZINULUI;
-ORGANIZAREA SI SUPRAVEGHEREA PERSONALULUI DIN SUBORDINE PENTRU RESPECTAREA SARCINILOR DE SERVICIU;
-ASIGURAREA RELATIILOR CU TOATE AUTORITATILE STATULUI IN CALITATE DE REPREZENTANT AL UNITATII;

Realizari:

-Am fost recrutat ca SEF MAGAZIN pentru filiala GIURGIU,in vederea formarii unei echipe de top pentru viitoarea deschidere a magazinului.
-Sunt persoana care a supervizat intreaga activitate de pregatire a magazinului pentru deschidere,din toate punctele de vedere(al personalului,al infrastructurii,etc).


-Am fost instruit teoretic si practic in alte magazine din retea(BUCURESTI,OLTENITA,CALARASI,BRASOV)aratand tot timpul disponibilitatea de relocare in orice punct geografic mi s-a cerut acest lucru.
-Din motive independente de persoana mea nu am putut sa performez sub BRANDUL "MACRO".
-Sper sa o pot face sub orice alt BRAND de prestigiu de pe piata romaneasca

01.11.1999 - 31.12.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

supravegherea intregului personal,asigurarea aprovizionarii ritmice,cantitativ si calitativ a magazinelor,supravegherea intocmirii corecte a actelor primare contabile,verificarea intocmirii corecte a inventarelor,asigurarea calitatii si sigurantei produselor,reprezentarea firmei in fata diverselor autoritati,asigurarea incasarii corecte a contravalorii produselor din magazine,maximizarea continua a profitului prin tinerea sub control strict a veniturilor si a cheltuielilor,toate acestea sub deviza "satisfacerea clientului-cel mai important lucru al unei afaceri"

Realizari:

am pornit de la un punct de lucru cu 2 angajati si din administrarea eficienta a acestuia am dezvoltat activitatea adaugand inca 2 puncte de lucru cu un nr total de 8-12 angajati,in acest fel sporind astfel si beneficiile personale functie de nivelul de profit obtinut

01.09.1996 - 01.08.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

indrumarea si supravegherea intregului personal,asigurarea aprovizionarii ritmice a firmei,intocmirea documentelor contabile primare,asigurarea bunei desfasurari a concertelor ce se desfasurau in cadrul clubului,asigurarea calitatii si sigurantei alimentelor din cadrul restaurantului si a barului,reprezentarea firmei in fata diverselor autoritati,tinerea unui echilibru intre venituri si cheltuieli in scopul maximizarii profitului,

Realizari:

in decursul perioadei de activitate in cadrul acestei firme am reusit trecerea de la un bar intr-un spatiu restrans la o terasa imensa cu o capacitate de peste 600 locuri, la un restaurant in toata puterea cuvantului,si la un club cu faima in lista selecta a Bucurestiului,toate acestea cu absolut tot ce tine de infrastructura,personal,etc.

01.05.1992 - 07.06.1993

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: sef serviciu relatii de munca

Responsabilitati:

asigurarea cadrului legal al relatiilor de munca,participarea efectiva la negocierea contractului colectiv de munca de la vremea aceea,negocierea directa a salariului celor din departamentul meu,asigurarea corectitudinii intocmirii pontajelor de lucru,asigurarea stabilirii corecte a drepturilor salariale conform orelor lucrate,gradului de pregatire,vechimii in munca,asigurarea corectitudinii pensionarii personalului conform legilor in vigoare la vremea aceea,alte probleme ce tineau de salarizare si personal

Realizari:

sub indrumarea conducerii societatii de la acea vreme am reusit sa trecem impreuna peste obstacolele inerente ale acelor ani '90,reusind sa punem bazele de mai tarziu a ceea ce tine de personal,salarizare,etc.

02.11.1987 - 30.04.1992

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

proaspat stagiar am preluat situatia conturilor 498 si 499[conform denumirii de la vremea aceea],am invatat sa emit o factura ,sa intocmesc un registru de casa ,sa asist la incheierea unui buget de venituri si cheltuieli,sa inteleg toate informatiile ce treceau pragul unui birou financiar de la acea vreme

Realizari:

am pus bazele teoretice si practice [mai ales]a tuturor notiunilor financiar-contabile ce sustineau existenta la acea vreme a unei societati comerciale de asemenea marime

studii

 

Activitati extracurriculare

-rezistenta deosebita la stres
-capacitate de adaptare la orice situatie
-posibilitate de relocare in orice moment
-persoana dinamica cu suflu inepuizabil,dispus la orice sacrificiu pentru interesul afacerii si nu in ultimul rand al meu
-disponibilitate pentru relocare in orice localitate pe o raza de 200 km in jurul localitatii de domiciliu.

Premii

-TRAININIG PENTRU FORMARE PROFESIONALA PENTRU FUNCTIA DE "SEF MAGAZIN" IN RETEAUA MACRO.
-STADIU DE INITIERE SI PREGATIRE PROFESIONALA DE 6 SAPTAMANI IN UNUL DIN MAGAZINELE SCOALA A RETELEI PROFI PENTRU FUNCTIA DE SEF MAGAZIN.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close