Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.05.1967

obiectiv

 

Imi doresc sa lucrez si sa performez in cadrul unei societati comerciale/firme/magazin , unde, sper ca prin experienta mea anterioara , sa pot contribui la imbunatatirea activitatii acesteia, la cresterea cotei de piata, la eficientizarea activitatii financiare, precum si a folosirii capitalului uman. Ma pliez usor pe cerintele oricarui loc de munca si ma adaptez fara probleme in orice colectiv. Am experienta , atat in lucrul cu oamenii, cat si in organizarea unei activitati comerciale.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Internet / e-Commerce, Medicina alternativa

Oras de lucru: Piatra Neamt, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - 31.10.2019

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Servicii de consultanta si elaborare de proiecte cu fonduri europene, intocmire si tehnoredactare documente , servicii de consiliere forta de munca. La acest job, am dezvoltat aptitudini de comunicare, negociere, lucru in echipa si modalitati de planificare a activitatilor si am dobandit notiuni de organizare a cursurilor de formare profesionala.

01.11.2016 - 31.12.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: manager magazin / consilier vanzari

Responsabilitati:

Organizarea intregii activitati a magazinului de desfacere de produse pentru casa si decorative din game de lux (organizare si instruire personal, intocmire necesar marfuri, urmarire livrari, aranjare vitrine, relatia cu banca, consiliere clienti.)

01.03.2004 - 31.05.2012

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Consiliere clienti, formare si dezvoltare portofoliu clienti, vanzare directa produse cosmetice si de ingrijire personala.

01.06.2001 - 31.12.2013

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Realizarea unui cumul de activitati din cadrul societatii: intocmire oferte/ ofertare, facturare si incasare, organizare livrari marfa, urmarire furnizare marfa, mentinerea in conditii optime a relatiilor de colaborare cu furnizorii si clientii, consilierea clientilor in probleme de amenajare/design , organizarea activitatii de transport a marfurilor , organizarea personalului si instruirea periodica a acestuia (PM/PSI), efectuarea inventarelor mijloacelor fixe si a stocurilor de marfa.

01.01.1997 - 30.06.2000

Departament: productie

Titlu Job: inginer/ inginer sef sectie/ inginer departament cercetare

Responsabilitati:

Organizarea si monitorizarea intregii activitati de productie la nivel de sectie, elaborare retete de fabricatie, verificarea parametrilor tehnologici,mecanici si electrici ai instalatiilor din sectia de productie, organizare personal (sefa sectie lacuri si vopsele,sefa tura sectie lacuri si vopsele).verificarea calitatii probelor (de vopsele) din fluxul de productie (laboranta lacuri+vopsele) , elaborarea de studii de cercetare privind retete noi de produse, precum si imbunatatirea celor existente deja in fluxul de productie (inginer departament cercetare lacuri+vopsele).

01.01.1993 - 30.06.1996

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: inginer, dispecer,laborant

Responsabilitati:

Organizarea activitatii de productie la nivel de sectie, monitorizarea activitatii si solutionarea problemelor de orice natura, la nivel de fabrica (dispecerat), verificarea si prelucrarea probelor de laborator.

01.09.1990 - 30.06.1992

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Monitorizarea activitatii la nivel de sectie de productie hartie si rezolvarea eficienta si in timp util a tuturor problemelor ivite in instalatie. Coordonarea activitatii personalului din sectie. Asigurarea conlucrarii eficiente cu sectiile conexe.

studii

 

Facultati:

1985 - 1990 Facultate: Chimie Industriala la Institutul Politehnic din Iasi. Tehnologia celulozei,hartiei si a fibrelor artificiale
1981 - 1985 Liceu / Școală profesională: Chimie Industriala la Liceul Industrial nr.3 din Piatra-Neamt.

Premii

Certificari
May 1995 - Jul 1995: Anisia Corina
Curs de croitorie / design vestimentar
Jan 1994 - Jun 1994: Anisia Corina
Contabilitatea primara a agentilor economici cu ajutorul calculatoarelor personale IBM-PCPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close