Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.08.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.11.2006

obiectiv

 

Dezvoltarea cunostintelor din domeniu financiar-contabil intr-un mediu de lucru competitiv al unei companii in aflate in plina dezvoltare.Sa contribui la cresterea performantelor sale prin acuratetea si realitatea informatiilor pe care le ofer in procesul decizional.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Iasi, Piatra Neamt, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2005 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Responsabil de organizarea si conducerea departamentului financiar-contabil, monitorizarea activitatii efectuate de membrii echipei, cunoasterea la zi a legislatiei in domeniul financiar si fiscal, intocmirea de analize economico – financiare periodice si calcularea principalilor indicatori de lichiditate si rentabilitate, intocmirea lunara a declaratiilor de raportare, intocmirea situatiilor financiare anuale, intocmirea si gestionarea bugetului de venituri si cheltuieli si a cash-flowului companiei, gestionarea si conservarea patrimoniului, urmarirea incasarii creantelor comerciale si plata furnizorilor.

Realizari:

- Insusirea atitudinii de manager al unei echipe (stabilirea unui obiectiv, organizare, coordonare, monitorizare, evaluare).
- Recunoasterea si multumirea managerilor de departamente pentru calitatea si punctualitatea informatiilor oferite;
- Coptarea in echipa manageriala a companiei, luand parte la luarea deciziilor.
- Recunoasterea sefului ierarhic superior (Director General –CEO) prin delegarea totala sau partiala a unor decizii financiare din companie(aprobare costuri administrative, negociere contracte de achizitie, semnatura elecronica pentru efectuarea platilor).
- Luarea de masuri in timp real de diminuare a unor categorii de costuri ca urmare a schimbarilor economice din mediul extern(criza economica globala).
- Reorganizarea informatiilor oferite despre performantele companiei prin urmarirea rezultatelor pe centre de profit evidentiind astfel contributia fiecarui departament productiv in rezultatul general.
- Imbunatatirea organizarii circuitului documentelor justificative in cadrul companiei;
- Sudarea si inchegarea echipei din departamentul financiar – contabil prin evaluarea performantelor individuale, identificarea rolului jucat de fiecare membru in vederea eficientizarii activitatii desfasurate.
- Realizarea bugetului de venituri si cheltuieli intr-o maniera profesionista pe fiecare departament si pe total companie in functie de obiectivul stabilit de managerul general.

01.07.2005 - 01.12.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidenta contabila a operatiunior economico-financiare desfasurate de asociatie,intocmirea situatiilor financiare anuale.
Gestionarea bugetelor pentru fiecare activitate in parte si intocmirea rapoartelor
Part-time.

01.11.2004 - 01.09.2005

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabil de organizarea evidentei contabile a companiei, intocmirea declaratiilor lunare de raportate, salarizare, intocmire situatii financiare anuale(bilant,balanta).

Realizari:

Invatarea aplicarii cunostintelor teoretice in practica.
Utilizarea programului de contabilitate Vbcount.

01.07.2004 - 01.11.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Realizarea operatiunilor contabile in cadrul lichidarii judiciare

Realizari:

- Insusirea cunostintelor legate de particularitatile contabilitatii in cazul lichidarii societatilor comerciale.

01.03.2003 - 01.07.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Realizarea operatiunilor contabile pana la nivel de balanta si bilant,gestiunea clientilor si furnizorilor.

Realizari:

Invatarea aplicarii cunostintelor teoretice in practica sub indrumarea unui expert contabil.
- Invatarea utilizarii programului de contabilitate .

01.08.2002 - 01.04.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Responsabil de contabilitatea primara a documentelor, intocmirea facturilor, a documentelor de incasari si plati, gestiunea faptica si scriptica a magazinului prin verificarea zilnica a activitatii lucratorilor comerciali

Realizari:

- Insusirea cunostintelor de intocmire corecta a documentelor financiar- contabile.
- Pregatirea documentelor contabile pentru inregistrarea in contabilitate.
- Invatarea aplicarii cunostintelor teoretice in practica sub indrumarea unui expert contabil.

studii

 

Activitati extracurriculare

Bun organizator,spirit de echipa,comunicativa,deschisa.Flexibila si prompta in indeplinirea atributiunilor de servici. ..Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close