Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.09.1967

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2011 - 30.09.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Supervizarea activitatii financiar contabile,intocmire si depunere declaratii ,verificari fiscale,revisal,previziuni privind targhetele de vanzari pe centre de profit ,analiza realizarilor pe centre de profit ,stabilirea de masuri privind eficientizarea activitatii pentru cresterea profitului,urmarirea activitatii de logistica prin supervizarea costurilor ,urmarirea costurilor privind lucrarile efectuate .

01.08.2008 - 31.08.2011

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Supervizarea activitatii financiar contabile ,gestionarea resurselor financiare,depunere declaratii fiscale,relatia cu institutiile statului ,revisal,urmarirea costurilor si venituri pe centre de profit.urmarirea realizarii targhetelor de vanzari pe agentii de vanzari si ajustarea acestora in functie de nivelul pietei,

01.02.2007 - 31.08.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director financiar

Responsabilitati:

Organizarea ,coordonarea,optimizarea activitatii financiar contabile ,gestionarea resurselor financiare necesare atingerii obiectivelor firmei,implementarea unui nou program de contabilitate care sa asigura o mai clara evidenta a patrimoniului ca urmare a dezvoltarii ,raportari lunare privind managementul financiar catre asociatii externi,verificarea evidentei contabile si depunerea situatiilor financiare,urmarirea costurilor pe centre de profit ,relatiile cu institutiile statului.

01.08.2004 - 28.02.2007

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Intocmirea bugetelor de venituri si cheltuieli pe centre de profit,urmarirea realizarii acestora.gestionarea resurselor financiare,luarea de masuri pentru incadrarea costurilor realizate fata de cele bugetate,

01.07.1990 - 31.07.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sef serviciu financiar contabilitate

Responsabilitati:

organizarea si coordonarea activitatii financiar contabile ,urmarirea si verificarea inregistrarilor contabile si modul de intocmire al statelor de plata ,verificarea respectarii legislatiei fiscale

01.01.1990 - 30.06.1990

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

studii

 

Facultati:

1984 - 1989 Facultate: FINANTE CONTABILITATE la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din BUCURESTI.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close