Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.03.1957

Permis conducere:  Cat.B

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

03.01.1995 - 01.07.1999

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: director agentie de turism

Responsabilitati:

incheierea contractelor si executarea lor pe plan intern si international, vanzari directe prin agentie a produselor turistice, asistenta turistica in bazele proprii, organizarea serviciilor de agrement, coordonarea activitatiilor angajatiilor din cadrul agentiei, tot ce tine de promovarea serviciilor oferite turistilor, marketing pe plan intern si international

Realizari:

cresterea semnificativa a calitatii produselor si serviciilor oferite turistilor, cresterea incasarilor prin atragerea turistilor din alte zone geografice

03.01.1984 - 01.10.1987

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: economist comercial

Responsabilitati:

exploatarea la capacitate maxima a bazei turistice, numarul mare de turisti care beneficiau de toate conditiile oferite de catre noi, cresterea profitului de la an la an, toate atributiile ce tineau de postul meu( aprovizionare, preturi, productie culinara ... )

Realizari:

cresterea calitatii produselor si serviciilor turistice, in baza turistica proprie

studii

 

Facultati:

Liceul economic din Oradea - specialitatea ,, alimentatie publica si turism''
ASE BUCURESTI - FACULTATEA COMERT - specialitatea ECONOMIA SERVICIILOR DE ALIMENTATIE PUBLICA SI TURISM

Activitati extracurriculare

cunoasterea meseriilor din domeniul culinar ( bucatar, cofetar, ospatar...), foarte bun organizator...

Premii

BREVET DE TURISM emis de catre MINISTERUL TURISMULUI din Romania cu valabilitate nelimitata pentru MANAGER IN TURISM

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20