Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.01.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.02.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Altele, Constructii / Instalatii, Telecomunicatii, Prelucrarea lemnului / PVC, Merchandising / Promoteri, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: dbsr orange

Responsabilitati:

Reprezentant Vanzari Business Orange

01.05.2012 - 01.05.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant zonal de vanzari

Responsabilitati:

Administrarea activitati de distributie pe zona in care am fost desemnat (jud: Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila , Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava , Botosani, Mures, Harghita, Covasna, Brasov).
Identificarea potentialilor clienti si ofertarea lor ( magazine de mobila cat si producatori din industria mobilei)
Responsabilitati:
Negocierea ofertelor, semnarea contractelor,luarea comenzilor, livrarea in termenul stabilit , extinderea permanenta a retelei de clienti si administrarea celei existente, urmarirea situatiilor finaciare ale clientilor, participarea la intocmirea planurilor de dezvoltare, analiza permanenta a pietei si evaluarea concurentei, stabilirea rutelor de livrare , permanenta legatura cu clientii.
Am refacut reteaua de distributie in special pe zona Moldova unde firma nu mai detinea nici un distribuitor, am promovat intensiv produsele companiei si am facut in asa fel sa recastig increderea fostilor parteneri si sa-i aduc inapoi in portofoliul societatii.
Scurte perioade de timp , in lipsa directorului de productie, ma ocup de partea de productie , pregatirea comenzilor ce urmeaza a fi livrate productie si inventarierea stocurilor, receptia la primire a materiilor prime, supravegherea personalului, incarcarea camioanelor in functie de ruta stabilita pentru livrare.
Am reusit sa-mi ating si sa depasesc targeturile lunare impuse in functie si de perioada anului .
Salariu plus Comision din vanzari, masina de serviciu, diurna, decontarea cheltuielilor de deplasare.

01.04.2009 - 01.03.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant zonal de vanzari

Responsabilitati:

Formarea unei retele de distribuitori si magazine partenere si dezvoltarea acesteia pe zona arondata in judetele Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila , Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava , Botosani, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu , urmarirea situatiilor finaciare, prezentarea de produse, participarea la targuri si expozitii, implementarea campaniilor de promovare in magazinele distribuitorilor, trainningul reprezentantilor distribuitorilor, analiza pietei si a concurentei, implicarea permanenta in planurile de marketing pe produse sau campanii de promovare.
Am implementat cu succes produsele companiei pe piata din zona mea de competenta, am pus bazele retelei de distribuitori si am dezvoltat-o , am reusit sa elimin din magazinele partenere concurentii directi si sa promovez modele de saltele din categoria superioara, am atras distribuitorii cu retele de magazine si in baza planurilor de dezvoltare in care m-am implicat activ si am contribuit cu idei pentru care am avut suportul Managerului companiei si al Country Managerului, am reusit sa depasesc in fiecare luna obiectivele impuse , am organizat impreuna cu Country Managerul si echipa din cadrul companiei, vizite anuale la producatorul Saltele Ted , Bulgaria , impreuna cu reprezentantii distribuitorilor nostri, am sustinut cu succes prezentari de produse la colaboratorii nostri, am amenajat standuri de prezentare in anumite magazine, m-am ocupat de relatiile comerciale cu magazinele Key Account (Metro) din zona mea.
Salariu fix plus Comision din vanzari, masina de serviciu, laptop, diurna, decontarea cheltuielilor de deplasare.
Bonificati trimestriale pentru depasirea targeturilor.

20.05.2007 - 01.03.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant zonal de vanzari

Responsabilitati:

Coordonarea intregi activitati de distributie pe zona in care am fost desemnat (jud: Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila , Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava , Botosani, Mures, Harghita, Covasna, Brasov).
Identificarea potentialilor clienti si ofertarea lor( magazine si retele de magazine de mobila cat si producatori din industria mobilei)
Responsabilitati:
Negocierea ofertelor, semnarea contractelor,luarea comenzilor, livrarea in termenul stabilit , extinderea permanenta a retelei de clienti si administrarea celei existente, urmarirea situatiilor finaciare ale clientilor, participarea la intocmirea planurilor de dezvoltare, analiza permanenta a pietei si evaluarea concurentei.

Realizari:

Am format o retea de clienti magazine si distribuitori , societatea fiind nou infiintata am reusit sa promovez cu succes produsele firmei si sa dezvolt permanent reteaua de clienti .

26.09.2005 - 15.05.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant zonal de vanzari

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de distributie pe zona arondata (jud: Prahova, Buzau, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila , Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava , Botosani, Mures, Harghita, Covasna, Brasov).
Promovarea produselor companiei, identificarea si ofertarea potentialilor clienti( producatori de mobila, depozite, importatori si retele de magazine din industria mobilei si amenajarilor interioare).
Responsabilitati:
Negocierea ofertelor, semnarea contractelor,luarea comenzilor, livrarea in termenul stabilit , extinderea permanenta a retelei de clienti si administrarea celei existente, urmarirea situatiilor finaciare, participarea la targuri si expozitii, participarea la intocmirea planurilor de dezvoltare, analiza permanenta a pietei si evaluarea concurentei.

Realizari:

Am reusit sa pun bazele unei retele de clienti si distribuitori pe zona arondata cu o cota de piata foarte buna, am adus permanent clienti noi ca si cel mai mare client al firmei din judetul Galati.
M-am implicat activ in deschiderea sectiei de tapiterie , si am participat la lansarea modelelor de canapele si coltare.

01.06.2005 - 30.09.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Identificarea de noi clienti , ofertarea acestora si elaborarea de oferte personalizate pentru proiectele ce acestia le aveau in derulare,
informarea si punerea la dispozitia acestora a datelor tehnice si stabilirea parametrilor de lucru pentru echipamentele livrate, insotirea transporturilor de echipamente mari in calitate de reprezentant al societatii si efectuarea receptiei acestora la sediul beneficiarilor nostri. Intocmirea contractelor si respectarea livrarilor de echipamente in termenele specificate, intocmirea rapoartelor saptamanale de activitate si informarea permanenta a managerului asupra activitatii mele si a rutelor de deplasare , precum si avizarea ofertelor.
Intocmirea de rapoarte privind concurentii , tendinta pietei si strategia de dezvoltare.

Realizari:

Am crescut exponential vanzarile ofertand companiile din domeniu telecomunicatiilor dar si magazine cu profil electric si firme de electro-montaj, fiind in proportie de peste 80% din timpul programului de lucru plecat pe teren.
Deasemeni in aceasta perioada am marit gama de produse in functie de cererile de oferte primite , am importat si livrat echipamente de productie pentru cabluri la alte societeti din domeniu, am reusit sa obtin participarea la doua licitati organizate de Romtelecom in acea perioada si am marit productia diversificand sortimentele de produse .

01.05.2002 - 31.05.2005

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: electromecanic telecomunicatii

Responsabilitati:

Instalarea si programarea centralelor telefonice , efectuarea si intretinerea retelelor de telefonie fixa si control acces comform planurilor de executie,deplasarea permanenta la clienti si rezolvarea deranjamentelor in cadrul contractelor de service precum si extinderea retelelor, repararea si intretinerea echipamentelor( centrale telefonice si telefoane fixe).

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Facultate: FINANTE-BANCI la Universitatea Ecologica din Bucuresti din BUCURESTI. FACULTATEA DE MANAGEMENT
-ECONOMIST
2001 - 2003 Colegiu / Studii postliceale: ASISTENT DE GESTIUNE la Scoala Post Liceala ''Pro Humanitas'' din BUCURESTI. CERTIFICAT DE COMPETENTA PROFESIONALA
-SPECIALIZAREA - ASISTENT DE GESTIUNE
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: ELECTRONIST TELECOMUNICATII la Grup Scolar Industrial Posta Telecomunicatii din BUCURESTI. ATESTAT PROFESIONAL - ELECTRONIST TELECOMUNICATII

Premii

Certificari
Nov 2000 - Mar 2001: AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPARE SI FORMARE PROFESIONALA - CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA PRAHOVA
CURS DE PERFECTIONARE - CONTABILITATE ASISTATA DE CALCULATOR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close