Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.09.1984

obiectiv

 

Implicarea mea în cadrul fiecărui proiect are la bază misiunea personală construită în acord cu propriile valori: conexiune și relații, autenticitate, creativitate și inovație, progres. Sunt pasionată de tot ceea ce reprezintă comunicare și relații interumane. Îmi oferă satisfacție un mediu dinamic în cadrul căruia sunt apreciate și susținute abilitățile personale, ce oferă atât provocări cât și oportunități de creștere personală, respectiv profesională.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Tipografii / Edituri

Oras de lucru: Constanta, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - 31.01.2020

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: coordonator de proiect mapp my europe

Responsabilitati:

În noiembrie 2016 am înființat Asociația House of Education and Innovation (HEI) cu scopul de a oferi instrumente relevante dezvoltării și educației tinerilor, accesul la proiecte naționale și internaționale (Erasmus).

mAPP my Europe este un proiect Erasmus al Asociației HEI ce are ca scop evidențierea moștenirii culturale (istorie, artă etc) și facilitarea accesului tinerilor la descoperirea acesteia. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 2 ani (2018 - 2020) fiind implicați 10 parteneri din 4 țări: România, Bulgaria, Grecia și Spania și include: traininguri și evenimente internaționale dedicate tinerilor, o aplicație Google Play și un manual de activități non-formale.
Responsabilitățile mele au fost: participarea la scrierea proiectului și la întâlnirile internaționale care s-au desfășurat în cele 4 țări precum și organizarea unor evenimente locale.
Pentru mai multe informații se poate accesa www.mappmyeurope.com

01.08.2018 - 31.01.2021

Departament: vanzari

Titlu Job: customer specialist

Responsabilitati:

Alior Bank S.A. Varșovia, sucursala București este parte a Alior Bank S.A. o bancă de top din Polonia care asigură servicii pentru circa 4 milioane de clienți, atât persoane fizice cât și persoane juridice. În octombrie 2017 Alior Bank s-a alăturat Telekom România lansând proiectul Telekom Banking. Acest parteneriat promovează o combinație a principiilor bancare tradiționale cu servicii digitale oferind astfel o serie de produse și servicii inovatoare pe piața financiar-bancară.
Serviciile bancare sunt accesibile online prin www.telekombanking.ro și prin rețeaua de magazine Telekom.

Responsabilități:
- Informarea și consilierea clienților Telekom în ceea ce privește oferta serviciilor bancare Telekom Banking.
- Întocmirea dosarului clientului și asistența pe toată durata procesului.
- Verificarea și evaluarea profilului clientului.
- Realizarea arhivei și întocmirea rapoartelor, centralizarea și expedierea documentelor.
- Participarea la implementarea și derularea campaniilor promoționale precum și informarea telefonică a clienților existenți în legătură cu ofertele curente.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Facultate: Comunicare, Marketing, Social Media la Universitatea Alternativă din București. Unversitatea Alternativă are la bază un model de educație centrat pe individ și obiectivele de dezvoltare ale acestuia prin: mentorat, feedback și posibilitatea de a interacționa cu specialiști de la profesori din sistemul public până la reprezentanți din multinaționale și antreprenori.
2003 - 2007 Facultate: Relații Internaționale, Studii Europene și Sociologie la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Premii

Voluntariat
Nov 2016 - Dec 2019: House of Education and Innovation
În noiembrie 2016 am înființat Asociația House of Education and Innovation (HEI) cu scopul de a oferi instrumente relevante dezvoltării individuale, accesul la proiecte naționale și internaționale. Asociația are 5 departamente: HR, Marketing/PR/Organizare Evenimente, Mobilitate și Proiecte, Financiar, Administrativ și Secretariat. În prezent ocup funcția de Vice-Președinte și coordonez departamentul de Marketing/PR/Organizare Evenimente.
Jan 2012 - Mar 2012: YnterACT - Comunicare și Creativitate
Un proiect dedicat studenţilor, realizat în colaborare cu Librăria Bastilia - București - au fost organizate workshop-uri cu diverse teme: Public Speaking, Negociere, Networking.
Dec 2010 - Aug 2012: Voluntar și Președinte AEGEE-București, filiala AEGEE-Europe
În 2011 am devenit președinte AEGEE-București și am fost selectată pentru a participa în cadrul Universității Alternative București (CROS), ca parte a echipei New Media School.
Am participat la întâlniri cu reprezentanți din diverse ramuri de activitate, la workshop-uri, conferințe și evenimente: European Public Relations School - Novi Sad 2011, Universitatea Alternativă CAMP - 2011-2012, Train of trainers - Facultatea de Psihologie București 2013
Proiecte
Oct 2015 - Dec 2016: Experimentul Contactului Vizual
Acest proiect a fost inițiat de Peter Sharp (Australia) și organizat în orașele mari ale lumii. În urma discuției cu acesta am stabilit organizarea experimentului și în Constanța (octombrie 2015, decembrie 2015, iulie 2016, septembrie 2016). Parteneri au fost: Primăria Constanța, Cafeneaua Forte Life, Asociația Life Revolution și Biblioteca Colorată. Am lucrat cu o echipă de 5 voluntari în organizarea proiectului.
May 2015 - Jun 2015: Organizare eveniment - Lansare carte "Dincolo de aparențe"
Am organizat și moderat lansarea de carte "Dincolo de aparențe". Am adus un plus de noutate prezentării printr-un joc (concept personal), cu scopul de a stimula implicarea publicului.
Sep 2012 - Dec 2019: www.calatoriaralucai.com
Pe acest blog scriu despre experiențele personale și profesionale și persoanele care au un impact pozitiv la nivel de comunitate prin activitatea desfășurată și valorile promovate.

Cursurile "Scriere narativă" - Cristian Lupşa - Fondator "Decât o Revistă"​ , "Crearea şi promovarea unui blog" - ​Alex Negrea , "Antreprenoriat în industrii creative", "Know Thyself", "Creativity, Innovation and Change", "Social Psychology" - Coursera m-au ajutat în acest demers.
Hobby-uri
Lectura, Invatarea continua, Calatoriile, ArtaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close