Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.05.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.11.2007

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala

Salariu: nespecificat

Beneficii: Dobandirea de experienta, dezvoltare profesionala.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Iasi, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2016 - prezent

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service and support representative

01.03.2015 - 31.05.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: collections specialist

01.10.2011 - 31.03.2015

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: consultant seo

Responsabilitati:

Optimizare texte site-uri web (limba franceză).
Optimizare meta: redactarea de titluri şi descrieri meta, meta keywords (în limba franceză) pentru a îmbunătăţi poziţionarea site-urilor în motoarele de căutare.
Furnizarea de servicii SEO (Search engine optimization), crearea şi implementarea de strategii de backlink-uri (limba franceză şi engleză): înscrieri în anuare, promovarea de site-uri web prin intermediul blogurilor sau prin social bookmarking, redactarea şi difuzarea de comunicate de presă.
Analiza cuvintelor cheie.
Crearea şi implementarea de strategii de Social Media Marketing.
Analiza de site-uri concurente.
Analiza noilor tendinţe de optimizare SEO.

01.03.2010 - 01.05.2010

Departament: marketing

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Pe parcursul celor două stagii de practică desfășurate în cadrul Centrului de Afaceri Transilvania au fost parcurse două module: cel de e-Marketing și cel de Mobile Business. Printre activităţile încredinţate se numără: înscrierea de site-uri pe directoare românești și străine, înscrierea de anunţuri pe diferite site-uri, crearea de pagini web, contactarea de potenţiali clienţi pentru programul SES (Senior Experten Services - o organizaţie finanţată de guvernul german care asigură asistenţă pentru dezvoltare în diferite domenii de activitate). De asemenea, mai pot fi amintite și contactarea de clienţi (atât firme cât și scriitori de proiecte/consultanţi) pentru Programul de Accelerare a Accesării Fondurilor Structurale (PAAFS), precum și promovarea serviciilor de e-Marketing oferite de piaţa virtuală v-Market.ro.

01.11.2008 - 01.12.2010

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

În calitate de voluntar m-am implicat în organizarea diferitelor proiecte ale organizaţiei: Simularea Parlamentului European, Înţelege Europa, Zilele Europei, Moș Crăciun pentru fiecare.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Afaceri Europene şi Management de Programe la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca. Discipline principale studiate: Identificarea surselor de finanţare, Economie managerială, Dreptul afacerilor, European communication, Dezvoltare durabilă prin proiecte, Managementul resurselor umane, Designul proiectelor, Advanced Project Cycle Management.
2008 - 2011 Facultate: Relaţii internaţionale şi studii europene la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca. Discipline principale studiate: Construcţie europeană, Teoria relaţiilor internaţionale, Drept comunitar, Macroeconomie, Finanţe publice, Managementul proiectelor europene, Teoria şi negocierea conflictelor.
2009 - 2010 Facultate: Sciences Sociales et Politiques la Université Libre de Bruxelles, Faculté des Sciences Sociales et Politiques din Bruxelles. Mobilitate Erasmus. Discipline principale studiate: Regimuri politice în Europa Centrală și Orientală, Sociologia migraţiilor, Introducere în relaţii internaţionale, Regimuri politice în ţările occidentale.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu din Pașcani.

Facultati in straiatate

2009-2010: Mobilitate Erasmus, Universite Libre de Bruxelles, Faculte des Sciences Sociales et Politiques, Belgia.

Premii

Certificat de competenta lingvistica DELF, nivel B2.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close