Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.02.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.09.2010

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu in care să-mi pot pune în evidență experiența acumulată. Sunt ambițioasă și motivată atat pentru dezvoltarea carierei mele cat și pentru aducerea unui aport benefic la locul de munca.

Salariu: 600,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Protectia muncii, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Constanta, Tulcea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: customer service specialist

01.09.2018 - 28.02.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: billing agent

Responsabilitati:

- Efectuarea și transmiterea rapoartelor lunare în ceea ce privește facturile către project manager;
- Corectarea și ajustarea în sistem a setărilor proiectelor;
- Generarea și trimiterea către project manager a facturilor pro-formă pentru validare;
- Procesarea facturilor și trimiterea lor la clienți;
- Comunicarea în permanența și păstrarea unei corespondențe cu project managerii asupra proiectelor aflate în portofoliu;
- Review asupra facturilor emise.

01.03.2015 - 30.09.2018

Departament: functii publice

Titlu Job: consilier

Responsabilitati:

• Urmărirea în condiţii optime a circuitului formularelor comunitare între instituțiile europene și Casele Teritoriale de Pensii , aferente cazurilor de accidente de muncă şi boli profesionale;
• Actualizarea şi îmbunătăţirea reglementărilor necesare aplicării Regulamentelor nr.883/2004 şi nr.987/2009 privind aplicarea coordonării sistemului de securitate socială pentru lucrătorii migranţi care au avut un accident de muncă sau boală profesională;
• Asigurarea corespondenței cu traducătorul autorizat și păstrarea evidenței în ceea ce privește traducerile documentelor.
• IR Business SPOC(Institution Repository Single Point of Contact) pentru accidente de muncă și boli profesionale, în cadrul proiectului european în curs de implementare EESSI (Electronic Exchange of Social Security Information) – responsabilitatea gestionării bazei de date a instituțiilor .

01.01.2015 - 31.03.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

• Promovarea și vânzarea produselor și serviciilor către clienți persoane juridice;
• Identificarea nevoilor de comunicare ale clienților și prezentarea de soluții adecvate;
• Incheierea de contracte și acte adiționale;
• Realizarea de rapoarte.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Administratie si Politici Publice in Uniunea Europeana la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Facultatea de Administratie si Afaceri
2010 - 2014 Facultate: Facultatea de Drept, Administratie Publica si Sociologie la Universitatea '' Ovidius'' din Constanta. Specializarea: Drept
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Liceul Teoretic ''Grigore Moisil'' , Tulcea la Matematica - Informatica din Tulcea.

Premii

Voluntariat
Dec 2016 - May 2017: Let's Do It, Romania!
Mentinerea relatiei cu autoritatile locale, pe care le informam cu privire la sesizarile cetatenilor in ceea ce priveste depozitele ilegale de deseuri.
In calitate de voluntar, am asigurat transformarea unor sesizari digitale realizate prin intermediul aplicatiei Let's Do It, Romania!, in sesizari oficiale scrise catre primarii, a caror rezolvare am urmarit-o ulterior prin comunicarea permanenta cu autoritatile, scopul final fiind crearea unui mediu curat pentru comunitate.
Hobby-uri
Lectura, Chitara, Yoga, MakeupPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close