Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.12.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

- Imi place sa cresc, sa ma imbuntatesc zi de zi, sa deprind abilitati noi. - Imi place sa creez rezultate vizibile. - Imi place sa fac parte dintr-un colectiv dinamic, open-minded si cu energie pozitiva, si sa contribui la echipa cu tot ce pot eu oferi. - Imi place sa impartasesc cu echipa lucruri care ne pot ajuta pe toti la sporirea rezultatelor. - Sunt adept in egala masura sa-mi desfasor activitatea atat "la birou", cat si "pe teren".

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Imobiliare, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Relatii clienti / Call center, IT Hardware, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - prezent

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service agent (telecommunications industry)

Responsabilitati:

- Indrumare si solutionare solicitari in live-chat, educare pentru diminuarea recontactarii. Implementare in diverse baze de date. Feedback ierarhic si intre colegi, pentru imbunatatirea proceselor si team-meeting-uri. Floor support pentru asistarea newcomers la solutionarea cererilor complexe.

01.02.2018 - 31.05.2018

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer experience specialist (travel industry)

Responsabilitati:

- Indrumare si solutionare solicitari prin inbound call, oubound call si email, educare pentru diminuarea recontactarii. Implementare in diverse baze de date. Feedback ierarhic si intre colegi, pentru imbunatatirea proceselor si team-meeting-uri.

01.11.2017 - 31.12.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: sales expert (on a bat project)

Responsabilitati:

- Prospectare piata si extindere portofoliu de clienti, prezentare, promovare si vanzare de produse. After sales services pentru mentinerea relatiilor, fidelizare, referinte. Realizare target de vanzari si incasari, raportarea zilnica a activitatii.

01.07.2016 - 31.07.2017

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: ofiter de politie - investigatii criminale

Responsabilitati:

- Investigatii operative, cercetare si examinare, obtinere probe, audieri. Sprijin echipei in indeplinirea sarcinilor specifice si in solutionarea cauzelor penale cu grad ridicat de complexitate. Documentare rezultate; masuri pentru imbunatatire si rectificare deficiente/lacune. Elaborare si raportare ierarhica de situatii statistice.

01.07.2015 - 31.12.2016

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: distribuitor independent

Responsabilitati:

- Organizare si desfasurare evenimente de networking / prezentare de afacere. Promovare si vanzare, en-detail si en-gros a pachetelor promotionale. Creare si mentinere de portofolii de clienti/parteneri, efectuare training-uri. Participare la conventii / conferinte / seminarii (on-line si live), pentru imbunatatirea mediului de lucru si a cooperarii, imbunatatirea dezvoltarii personale si recrutare de noi parteneri.

01.07.2010 - 31.07.2016

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: ofiter de politie - ordine si siguranta publica

Responsabilitati:

- Activitati de management al personalului subordonat, acordare de sprijin acestora in indeplinirea sarcinilor specifice si in solutionarea cauzelor penale cu grad ridicat de complexitate. Elaborare, coordonare si desfasurare de actiuni/misiuni, cooperare cu alte departamente/institutii. Documentare rezultate proprii si ale subordonatilor; masuri pentru imbunatatire si rectificare deficiente/lacune. Elaborare si raportare ierarhica de situatii statistice.

studii

 

Facultati:

2011 - 2012 Facultate: Drept (Diploma Jurist) la Universitatea "Mihail Kogalniceanu" - Facultatea de Drept din Iasi. Competente generale: - Drept Comercial International, Dreptul Muncii, Dreptul Familiei, Dreptul Mediului.
2007 - 2010 Facultate: Siguranta Publica si Securitate Nationala ( Diploma Ofiter de Politie) la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti. Competente generale: - DREPT PENAL, DREPT PROCESUAL PENAL, DREPT COMERCIAL, DREPT CIVIL, Drept procesual civil, Drept Financiar, Limba germana, Drept international privat, Drept international public.
Competente profesionale: - Teorie si tactica politieneasca, TEHNICA SI TACTICA CRIMINALISTICA, Atac si autoaparare, Pregatire militara, Instructie de front, Executare servicii militare.
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Filologie si Stiinte Sociale (Diploma Bacalaureat) la Liceul de Politie "Neagoe Basarab" din Buzau. Competente generale: - LIMBA ROMANA, LIMBA ENGLEZA, limba franceza, ISTORIE, PSIHOLOGIE, logica, sociologie, filosofie, educatie fizica si sport, fizica.
Competente profesionale: - Pregatire militara, instructie de front, executare servicii militare.

Premii

Conferinte
Mar 2017: Seminar de vorbit in public (Public Speaking Seminar)
Trainer: Mircea Chira
- Un seminar / workshop teoretic si practic pentru vorbit in public.
Mar 2017: „Cum sa valorifici la maxim emotiile tale in business si cariera”
Trainer: Zoltan Veres (Refleqt).
Organizator: BT Club (Banca Transilvania).
- Un seminar / workshop de inteligenta emotionala si aplicatii practice pentru business si cariera.
Jul 2016: "Lasa-i pe ceilalti sa faca ce vrei tu"
Trainer: Mircea Chira
- Un seminar/workshop despre persuasiune si influentare pozitiva.
May 2016: "DA, Vreau, Pot si Fac!"
Trainer: Mircea Chira.
- Un seminar / workshop de leadership, auto-motivare si spiritualitate, culminand cu sesiune de mers pe carbuni incinsi.
Traininguri
Feb 2017: Vorbit in public folosind instrumente de NLP
Organizator: I.G.P.R. - Institutul de Studii de Ordine Publica
- 5 zile de formare.
- tactici NLP teoretice si practice pentru dezvoltarea increderii in sine si pentru utilizarea acestora la vorbitul in public.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close