Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.10.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.01.2016

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Cercetare - dezvoltare, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: customer experience sr. specialist

Responsabilitati:

Analist servicii clienți.


Main responsibilities include:
Customer order processing in SAP/Siebel.
Invoice validation;
Opportunity booking.
Provide active assistance regarding order inquiry (ship dates, problems, order changes...)
Support the ordering process: including order entry, expediting orders, change orders, returns, monitoring order status and resolving discrepancies.

01.08.2017 - 30.09.2017

Departament: publicitate

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Internshipul a vizat cunoașterea îndeaproape a fiecărui departament al agenției.
Așadar, alături de proiecte de research pentru care am actualizat baze de date, am aprofundat noțiuni relevante în planificarea campaniilor publicitare și organizarea de evenimente.

01.07.2017 - 31.07.2017

Departament: juridic

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

În decursul stagiului de practică, am internalizat noțiuni juridice relevante, fiindu-mi explicată gradual evoluția unui dosar și am parcurs cuprinsul acestora (preponderent cauze civile). M-am familiarizat cu noțiuni precum: citarea părților, adrese, comunicări, hotărâri. De asemenea, am participat la ședinte de judecată (atât cauze civile, cât și penale).

01.04.2016 - 30.04.2016

Departament: publicitate

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a organizat, începând cu anul 2016, Caravana FJSC.
Am participat, alături de studenți și profesori, la dezbateri cu tematică educațională, pe baza domeniilor studiate la FJSC (comunicare și relații publice, jurnalism și publicitate), care au fost susținute în licee din diferite județe. De asemenea, am ajutat, în cadrul aceluiași program de internship, la organizarea festivității de absolvire a masteranzilor FJSC.

01.01.2016 - 29.02.2016

Departament: publicitate

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

SHIFT este o organizație non-profit cu oameni care gândesc liber și care doresc să resusciteze gândirea constructivă și să o diminueze pe cea superficială.
Pe lângă prezența în online a grupului (administrarea paginii de Facebook), au fost organizate și întâlniri de dezbateri culturale, seri de film și adunări studențești.
Proiectul a fost coordonat de prof. Univ. Horea Badau, iar o echipă formată din 5 oameni s-a ocupat de promovarea și organizarea evenimentelor SHIFT.
Printre responsabilitățile distribuite echitabil se numără, deci: scrierea de articole, construirea mesajelor de promovare, organizarea evenimentelor și nuanțarea ideilor creative, alături de echipă.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Facultate / Colegiu: Drept la Universitatea Titu Maiorescu din București.
2015 - prezent Facultate / Colegiu: Publicitate la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.
2011 - 2015 Liceu: Engleză-intensiv la Colegiul Național Ion Maiorescu din Giurgiu.

Premii

Certificari
May 2014: Cambridge English Certificate in Advanced EnglishPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close