Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.01.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.03.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Ofer plusvaloare companiei prin experienta si cunostintele detinute, astfel incat responsabilitatile si satisfactiile personale sa creasca in timp.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Masina, laptop, training periodic

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov, Cluj-Napoca, Oradea, Tirgu-Mures, STRAINATATE, Turda, Alba Iulia, Zalau, Gherla, Dej

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 05.01.2015

experienta profesionala

 

01.07.2009 - 01.07.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: country manager

Responsabilitati:

Deschiderea reprezentantei locale a companiei VSD Merkur si conducerea acesteia; identificarea si contractarea serviciilor externalizate ale partenerilor strategici pentru desfasurarea in conditii optime si cu eficienta maxima a activitatii companiei.
Reprezentarea intereselor comerciale ale General Electric Lighting in Romania.
Intocmirea planurilor de afaceri anuale si realizarea planurilor de vanzari prin gestionarea unui portofoliu de clienti / distribuitori cu activitati specifice in principalele canale de distributie ale companiei. Monitorizarea acestora in vederea realizarii obiectivelor de vanzari periodice si verificarea activitatii echipelor de vanzari in piata.
Activitati de cercetare a pietei pentru identificarea unor noi parteneri (distribuitori), precum si obtinerea de informatii despre concurenta si distribuitorii acestora.
Coordonarea activitatilor de import / export.
Realizarea de rapoarte financiare periodice pentru actionariatul companiei.

Rezultate:
Vanzari multianuale nete de 5M euro. Depasirea in mod repetat a planului de vanzari anual cu peste 50% pe anumite canale de distributie (surse de iluminat pentru industria auto; pentru uz special in showbiz, medical si in aeroporturi).

01.01.2007 - 01.06.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: director de vanzari

Responsabilitati:

Coordonarea departamentului de vanzari astfel incat proiectele aflate pe rol sa se incadreze in limitele de buget si de timp.
Negocierea, pregatirea si monitorizarea contractelor de inchiriere si vanzare; Key Account management.

Rezultate:
Atingerea unui grad de ocupare de peste 90% pentru spatiile de birouri si comerciale ale Cluj City Center, din momentul finalizarii constructiei ( noiembrie 2007 ) pana in luna iunie 2009 si realizarea unor business planuri in cadrul firmei, cu accent pe partea financiara a acestora. Vanzari nete de 1,8M euro in decurs de doi ani si jumatate.

01.09.2006 - 01.12.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: regional trade marketing manager (off channel)

Responsabilitati:

Realizarea strategiei de Trade Marketing - Off Channel la nivel regional (12 judete ardelenesti; 10 Area Trade Manageri si 52 Reprezentanti Vanzari; 12 distribuitori) si coordonarea implementarii activitatilor planificate prin forta de vanzari regionala. Monitorizarea investitiilor specifice canalului Off Premise din regiune. Realizarea de rapoarte periodice privind evolutia promotiilor proprii precum si cele ale concurentei, evolutia pietei precum si reannoirea permanenta a bazelor de date specifice canalului de retail.
Monitorizarea activitatilor de management al performantei la nivel regional, in cadrul departamentului de vanzari.
Planificarea bugetului anual al departamentului de vanzari pe regiunea nord.

Rezultate:
Coordonarea lunara, cel putin a unei activitati / promotii distincte, in fiecare judet al regiunii (17.300 puncte de vanzare) in parte.

01.08.2004 - 01.08.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: area trade manager

Responsabilitati:

Consilierea, supravegherea si coordonarea distribuitorilor din subordine precum si coordonarea unei echipe de 10 Reprezentanti Vanzari astfel incat obiectivele periodice ale companiei pe zona de raspundere alocata sa se realizeze potrivit bugetului si in termenele limita. Coordonarea implementarii strategiei si standardelor companiei, precum si a promotiilor periodice pe zona alocata, prin echipa din subordine.
Performance Management Leader in cadrul proiectului de implementare al conceptului de management al performantei in companie.

Rezultate:
Realizarea dar mai ales depasirea obiectivelor cantitative si calitative ale companiei pe zona alocata. Implementarea cu succes a notiunilor si instrumentelor pe care le presupune managementul performantei, in cadrul departamentului de vanzari nord.

01.03.2002 - 01.08.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: supervizor vanzari

01.06.2000 - 01.02.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: sales representative

01.09.1997 - 01.07.1999

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: director de proiect

Responsabilitati:

Redactarea unor proiecte pe diverse teme, cofinanţate din fonduri Phare de către FIMAN Bucureşti, REC România şi Milieukontakt Oost Europa; Manager al Centrului de Promovare a Turismului Făgăraş

Rezultate:
Obtinerea finantarii a doua proiecte din fonduri comunitare, pe durata desfasurarii activitatii mele in organizatie.

studii

 

Facultati:

1992 - 1997 Facultate: Management in turism si comert la Economist, licentiat al Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, absolvent al Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" Bucuresti, Facultatea de Management Turistic si Comercial din Cluj-Napoca.

Premii

Traininguri
May 2013 - Jun 2013: Cursuri de management al afacerilor si abilitati manageriale, in organizarea SNSPA in parteneriat cu Federatia JCI, D&D Research si Asociatia Nationala a Editorilor si Autorilor de Teste Psihologice si Educationale (Cluj-Napoca)

Oct 2006: Trade marketing training for channel managers (Cluj-Napoca)

Dec 2005: Trade Academy URSUS Breweries (Bucuresti)

Dec 2004: Training, workshop in Performance Management (Bucuresti)

Jan 2003: Academia de vanzari URSUS - sesiunea a II - a (Bucuresti)

Jul 2001: Academia de vanzari URSUS (Snagov)

Jul 1999: Curs de planificare strategica, tehnici de prezentare etc. in cadrul managementului ONG - urilor si proiectelor, organizarea campaniilor, relatii cu presa, in organizarea Centrului Regional de Mediu - Programul "Junior Fellowship" (Budapesta)

Jan 1998: Training de dezvoltare si implementare a proiectelor turistice, in organizarea FIMAN-CERT (Fundatia Internationala de Management - Centrul de resurse in turism) (Busteni)

Sep 1996: Curs de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale in cadrul "Concursului National de Management", editia a II - a, in organizarea AIESEC Romania, Fundatia FREE si Ministerul Tineretului si Sportului (Izvorul Muresului)

Certificari
Jan 2002: Brevet de manager in activitatea de turism

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

maghiară(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close