Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.02.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.05.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Inginerie, Protectia mediului

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta, Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 15.06.2009

experienta profesionala

 

01.07.2009 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: country manager

Responsabilitati:

Am inceput prin a inregistra sucursala in Romania si prin a face cunoscuta compania pe piata constructiilor din Romania. Am semnat primele contracte si am realizat primele lucrari de epuizmente si reabilitari de putri de apa. Am importat utilaje si am angajat personal calificat pentru lucrarile de supraveghere a pompelor.

Realizari:

In primele 3 luni de activitate am semnat contracte pentru aproape jumatate de milion de Euro in conditiile in care nici nu finalizasem inregistrarea oficiala a companiei.

01.09.2007 - 01.06.2009

Departament: imobiliare

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

 Din pozitia de director general am inceput prin a deschide reprezentanta Realiei in Romania, aceasta numindu-se Realia Romania. Am strans mai apoi oferte pentru terenuri de vanzare si le-am evaluat din toate punctele de vedere. Am participat la negocierea contractului de vanzare-cumparare a terenurilor si mai apoi la selectare firmelor de demolare, consultanta, proiectare si constructie. Am angajat personal ethnic care sa se ocupe in mod direct de supravegherea proiectului . M-am ocupat in mod direct de obtinerea tuturor avizelor necesare pentru eliberarea autorizatiei de constructie

Realizari:

Am inceput totul de la zero si am ajuns in pozitia de a avea un proiect fezabil cu toate autorizatiile obtinute si cu o echipa care sa-l finalizeze.

15.02.2003 - 01.09.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager de proiect

Responsabilitati:

 Principalele sarcini au fost: creare unui department de materii prime pentru Geiger, fapt care a presupus localizarea resurselor de agregate de rau (piatra, balast), cumpararea sau arendarea terenului, obtinerea tuturor permiselor de exploatare, achizitionarea echipamentului si a masinilor necesare pentru exploatare, angajare de personal deservent la statiile de sortare si concasare, dezvoltarea pietei de clienti pentru materialele obtinute

Realizari:

 Pot mentiona cateva proiecte majore cum ar fi: terenul de langa Autostrada Bucuresti-Pitesti unde compania Geiger a cumparat 50 ha de teren de la 200 particulari, balastiera Orlat(100 ha) langa Sibiu - functional, balastiera Petelea(100 ha) langa Targu Mures deasemenea functionala in momentul plecarii mele.

15.04.2002 - 15.02.2003

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: project manager

17.06.1997 - 15.04.2002

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: manager constructii si achizitii

Responsabilitati:

 M-am ocupat de intregul proces de achizitii terenuri, de la gasirea locatiilor, semnarea contractelor de vanzare cumparare, obtinerea permiselor pana la constructia obeictivului.
 In toate procesele an avut de ales contractorii si selectarea celor mai bune oferte pentru acele sarcini.
 In permanenta intregul process trebuia monitorizat si trebuiau redactate raportari exacte catre managerul meu direct si catre departamentul de Program Management.
 In paralel eram responsabil si cu procesul de intretinere al locatiilor din punct de vedere constructiv, al alimentarii cu energie si al drumurilor de acces.

Realizari:

In mandatul meu au devenit functionale mai mult de 700 de locatii, peste 300 de turnuri si mai mult de 400 de site-uri pe terase.

15.02.1994 - 15.06.1997

Departament: inginerie

Titlu Job: quantity surveyor

Responsabilitati:

 Responsabilitatea mea a fost de a negocia cu Executantul si de a evalua cantitatile de materiale folosite, ca si elaborarea Certificatelor Interimare de Plata si a Raportului Lunar pentru Banca Mondiala si pentru Ministerul Transporturilor.

Realizari:

A fost un proiect de o foarte mare amploare, cu multe puncte de lucru deschise simultan si cu negocieri privind certificatele lunare de plata extrem de complexe. Raportarea catre Ministerul Transpoturilor si Banca Mondiala era deasemenea o sarcina ce presupunea o acuratete deosebita.

studii

 

Activitati extracurriculare

Alpinism industrial, curs specializat pentru conducere de masini 4x4 in teren accidentat

Premii

FGT – Consultants in Management, Education and Technology – Canada(1999-2001)
1. Project Management
2. Project Management – Team Building
3. Internal Customer Service
4. Problems Resolution and Decision Making with Creativity
5. Negotiation Techniques
6. Project - Business Case and Presentation
7. Operational Management

Improvisational Thinking – Improve at work – Canada (2000)
Quality Makes the Difference – Educato Limited – United Kingdom(2001)
Leadership training – Management Centrum Schloss Lautrach – Germany (2005)
Potential analysis - Management Centrum Schloss Lautrach – Germany (2005)
Time Management - Management Centrum Schloss Lautrach – Germany (2006)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,avansat,avansat)

germană(incepator,mediu,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close