Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.03.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.06.2001

obiectiv

 

O noua provocare si largirea orizontului de cunoastere

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Constructii / Instalatii, Productie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

03.05.2003 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: corespondent comercial

Responsabilitati:

Prelucrarea si urmarirea comenzilor din portalul de clienti pana la livrarea completa a acestora; gestionarea stocurilor si comenzi la fabricile Rehau; logistica externa; urmarirea platilor; intocmirea ofertelor de pret, a contractelor, a rapoartelor de bonitate si a certificatelor de conformitate; calcularea listelor de preturi; cercetarea segmentelor de piata pentru identificarea unor noi potentiali clienti si contactarea grupelor tinta vizate; marketing; e-mailing; indeplinirea obiectivelor de lunga durata; participarea la expozitii; tinerea prelegerilor de scolarizare pe produs in fata unui auditoriu; traducerea de prospecte, pagini web, fise de siguranta si caiete de sarcini; prelucrarea reclamatiilor de calitate; suport activ pentru colegii de vanzari de teren; intocmirea rapoartelor de vizita la clienti; lucrul cu Lotus Notes, Outlook, ALN, RDS, SAP si alte programe specifice firmei; prelucrare date pe pagini de intranet SharePoint (oferte), Vertriebsportal (rapoarte de vizita), Spider (contracte), InDesign (prospecte).

01.05.2000 - 31.08.2000

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: referent si translator

Responsabilitati:

Traducerea intregului circuit de corespondenta intre echipa de lucru de pe santier (austrieci), furnizorii materialelor de constructii (romani) si beneficiar (Opera Center din P-ta Eroilor); traducerea simultana la sedinte si intocmirea protocolului de discutii; intocmirea bazei de date a invitatilor de onoare la gala de inaugurare a obiectivului; organizarea tuturor dosarelor/certificarilor conform normelor PSI, de protectie a muncii, mediu inconjurator si management de calitate ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001 si SA 8000; stabilirea intalnirilor pentru seful de santier si organizarea hartiilor de semnat in mapa dansului.

15.11.1999 - 30.04.2003

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: consultant tehnic si asistent manager

Responsabilitati:

Delegatii saptamanale impreuna cu specialistii din Germania pentru produse chimice la firmele textile din tara, traducerea simultana la intalnirile cu clientii, participarea la expozitiile anuale de masini si echipamente industriale, participarea la receptiile organizate de consulatul german pentru toate firmele germane reprezentate in Romania, redactarea contractelor si a ofertelor de pret pentru linii de productie cu un anumit tip de echipament din industria textila, prelucrarea comenzilor pentru piese de schimb si service, mentinerea relatiei cu clientii, contabilitate primara, calculul statelor de plata si viramentul impozitelor pe salariu, registrul de casa al firmei, relatia cu Ministerul Finantelor/Inspectoratul Muncii/Camera de Comert si Industrie, organizarea agendei de intalniri, activitati de secretariat.

15.06.1998 - 30.09.1998

Departament: publicitate

Titlu Job: receptie clienti

studii

 

Facultati:

Masterat la Germanistica - diploma in 2000
Universitatea Bucuresti, Facultatea Limbi Straine, Profil Germana-Franceza, licenta 1999
Liceul roman-german Mihail Kogalniceanu, bacalaureat 1995

Activitati extracurriculare

In cei 8 ani la REHAU am invatat calitatea lucrului german: comunicare concreta; stabilirea imediata a prioritatilor; indeplinirea sarcinilor cu precizie si rapiditate; respectarea termenelor limita; colaborare in echipa; orientarea catre client. Colegii si prietenii ma descriu ca sarguincioasa, foarte organizata si calculata. Eu ma vad ca ambitioasa si perseverenta, loiala fata de superiori si imaginea firmei, intr-un cuvant un om de baza. De fapt relatia cu seful si colegii este foarte importanta pentru mine.

Premii

2003-2008: Cursuri locale si externe pentru formare profesionala continua(2004: Grundseminar in Austria; 2005: IRIS-reclamatii clienti in Sibiu; 2006: managementul conflictului in Austria; 2007: Profiseminar pentru produsele industriale in Germania). In afara de aceasta am avut ocazia de a participa la numeroase scolarizari organizate la biroul nostru de vanzari: Sales Training, In-Service-Telefon Training, portal clienti, e-commerce.

Permis de conducere cat.B
Curs de contabilitate primara
Premianta la olimpiadele de limba franceza pe scoala/capitala

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

germană(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)

italiană(mediu,mediu,mediu)

rusă(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close